Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, fiat line 1.3 2.el bakmak için gittiğim bayiden cosmomavi 0.9 tce manuel sandero alarak çıktım, yeni kasa direksiyon iç dizayn hoşuma gitti elektirkli aynalar camlar, abs esp asr yokuş kalkış desteği gibi yolcu sürücü ve yan hava yastıkları ufakta olsa kol dayaması olması güzel hoşuma gitti yakıt konusunda beni üzmeyeceğine inanıyorum, ve aynı çekilde turbolu olduğu için seri olur diye düşünüyorum sollamalarda falan. hayr olsun diyeli artık cuma teslim alacağım inşallah. yorumlarınız nelerdir. 47000 e aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

Merhaba arkadaşlar, fiat line 1.3 2.el bakmak için gittiğim bayiden cosmomavi 0.9 tce manuel sandero alarak çıktım, yeni kasa direksiyon iç dizayn hoşuma gitti elektirkli aynalar camlar, abs esp asr yokuş kalkış desteği gibi yolcu sürücü ve yan hava yastıkları ufakta olsa kol dayaması olması güzel hoşuma gitti yakıt konusunda beni üzmeyeceğine inanıyorum, ve aynı çekilde turbolu olduğu için seri olur diye düşünüyorum sollamalarda falan. hayr olsun diyeli artık cuma teslim alacağım inşallah. yorumlarınız nelerdir. 47000 e aldık.

hayırlı olsun.araç donanımlı.0.9 tce kullanıyorum şu an ş.içi 7 lt yol bilgisayarı gösteriyor pompa ölçümünde bu 8 lt civarı çıkıyor yani 45 krş civarı çekiş olarak overboostlu 0.9 tce motorlar ani hızlanmalarda 95 bg 150nm tork üretiyor.bu fiyata bu donanım motor iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Merhaba arkadaşlar, fiat line 1.3 2.el bakmak için gittiğim bayiden cosmomavi 0.9 tce manuel sandero alarak çıktım, yeni kasa direksiyon iç dizayn hoşuma gitti elektirkli aynalar camlar, abs esp asr yokuş kalkış desteği gibi yolcu sürücü ve yan hava yastıkları ufakta olsa kol dayaması olması güzel hoşuma gitti yakıt konusunda beni üzmeyeceğine inanıyorum, ve aynı çekilde turbolu olduğu için seri olur diye düşünüyorum sollamalarda falan. hayr olsun diyeli artık cuma teslim alacağım inşallah. yorumlarınız nelerdir. 47000 e aldık.

hayırlı olsun.araç donanımlı.0.9 tce kullanıyorum şu an ş.içi 7 lt yol bilgisayarı gösteriyor pompa ölçümünde bu 8 lt civarı çıkıyor yani 45 krş civarı çekiş olarak overboostlu 0.9 tce motorlar ani hızlanmalarda 95 bg 150nm tork üretiyor.bu fiyata bu donanım motor iyi.

karma 6 civarı yakar diye düşünüyorum bende start&stop var onunda etkisiy şehir içi biraz daha az yakar heralde performans olarak üzmez diyorsunuz dimi sollamalarda vs.

• 6 lt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

karma 6 civarı yakar diye düşünüyorum bende start&stop var onunda etkisiy şehir içi biraz daha az yakar heralde performans olarak üzmez diyorsunuz dimi sollamalarda vs.

trafiksiz yollarda arabayı akıtarak kullanırsanız ort.6 lt civarı çıkar. Start stop un faydasını şöyle görürsünüz trafikte 8 lt yakacağına 7.5 lt civarı bir tüketim görürsünüz tabi bunlar yol bilgisayarı verisi gerçekte pompada 8 lt civarı çıkar.çekiş olarak şöyle diyim 0.9 tce 0-100:11.7 sn 1.5dci:0-100 :11.8 sn,motor ani hızlanmalarda 95 bg üretiyor dizelden 5 bg fazlası var.Uzun yolda tırmanmalarda ani sollamalarda 4.vitese düşmeniz yeterli 0.9 motor üzmeyecektir. Tavsiyem ilk 1000 km rodaj döneminde eco mod ile sakin kullanın ani hızlanmalardan kaçının.

• Bakalim hocam bends Merak ediyorum tabii ki 1000 km saglikli olmayacaktir Yakit tuketimi bakakim paylasirim tuketimi today icin bin km yeterli midir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 8 Şubat 2017; 21:51:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bakalim hocam bends Merak ediyorum tabii ki 1000 km saglikli olmayacaktir Yakit tuketimi bakakim paylasirim tuketimi today icin bin km yeterli midir .

evet kitapçıkta ilk 1000 km rodaj olarak belirtilmiş.bu 1000 km de ani hızlanmalardan ve yüksek motor devrinden kaçının.eco mode ile bunları kontrol altına alabilirsiniz.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam daha mantıklı olur dediğiniz gibi,birde eco mod gerçekten etkilimi özellikle yakıt tüketiminde.
    Baska yorumlarda eko modunu ilk 1500 km kullanmayin diyorlardi. Kitapcikta 130km ibaresi vardi yanilmiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Baska yorumlarda eko modunu ilk 1500 km kullanmayin diyorlardi. Kitapcikta 130km ibaresi vardi yanilmiyorsam.

Hadi ya cidden var mı öyle birşey

• quote:

quote:

• arkadaşlar 2015 model dizel stepway aracımı satıyorum.29000 km de. 20000 bakımı yapıldı. Henüz ilan açmadım. İlgilenenler olursa iletişime geçebilirler.
  • quote:

quote:

quote:

Eyw hocam iyi oldu bu ama eko mod kullanmayın dememiş olumsuz etkileyeceğini nereden çıkardınız siz ona göre kullanmayalım eko modu.

• kafkas11 kullanıcısına yanıt
    Onu bu forumda yorumlarda okumustum. Motor acilsin eko modunu kullanmayin deniliyordu. Kitapcikta denk gelmedim boyle bir tavsiye. Bu arada 8 km yolculukta ortalama tuketim 10 km gorunuyor. Dacia bolge bayisi aradi gecen gun bununla ilgili soruma rodajdan kaynaklandigini zamanla dusecegi bilgisini verdiler.

• quote:

Anladım hocam daha mantıklı olur dediğiniz gibi,birde eco mod gerçekten etkilimi özellikle yakıt tüketiminde.

ilk 1000 km rodajda turboya yük binmemesi için eco modu öneririm.rodajın mantığı motoru zorlamamaktır.rodajda 3500 dd yı geçmeyin diyor.ecodayken 3000 devirden sonra motoru kısıtlıyor ve bir üst vitesi istiyor eco modda buna yardımcı olur.eco mod yakıt tüketimine etkisi 100 kmde 0.7 lt daha az yaktırıyor ş.içinde yazın 1 depo eco mod ile kullanınca ort 6.5 lt yakmıştı 1 depo eco kapalı kullanınca 7.2 lt yakmıştı aynı koşullarda.
    Pek bir sakıncasını bende anlamadım ama belki şöyle düşünülebilir hocam sonuçta rodaj parçaların birbirine zorlanmadan ısınması alışması olduğu için normal şartları kullanarak yapmak belki daha mantıklı olabilir düz mantık diyorum sadece çünkü dediğin gibi gaz tepkilerini vs. kıstığı için belki bir nebze eko modu açmamakta faydalı olabilir, onun haricinde neden kullanılmaz aklıma birşey gelmedi.
  • bugün ön frenlerden sürtme sesi gelmesi sonucu balataların bitmeye yaklaştığını düşünerek sanayideki ustama gittim, baltalar bitmiş. araç 2014 35.000km de. ön iki balata ferodo marka ile değişti, işçilik dahil 150tl. 2017 daciaların ön balatalarının daha büyük modellerle değiştirildiğini, ancak fabrikasyon uyumda sorun olmaması için aynı ebattakilerle değiştirmenin gerektiğini söyledi. güvenlik amacıyla yeni modellerin balataları daha büyükmüş bunu öğrenmiş oldum bugün.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    dün aldım teslim aracı 16'' miclelin energ modeliyle geldi lastiklerde gayet güzel arada ani fren yapmak zorunda kaldım fren performansı güzeldi, nerden bakarsan 100km kullandım 2 günde ortalama yakıt 6 yazıyordu yarısı ciddi ş.içi diyebilirim istanbuldayım zaten 0.9 tce bence başarılı bir motor eko moduda kullanmadım doğru düzgün biraz daha düşeceğine inanıyorum tüketimin.
  • quote:

dün aldım teslim aracı 16'' miclelin energ modeliyle geldi lastiklerde gayet güzel arada ani fren yapmak zorunda kaldım fren performansı güzeldi, nerden bakarsan 100km kullandım 2 günde ortalama yakıt 6 yazıyordu yarısı ciddi ş.içi diyebilirim istanbuldayım zaten 0.9 tce bence başarılı bir motor eko moduda kullanmadım doğru düzgün biraz daha düşeceğine inanıyorum tüketimin.

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

hayırlı olsun

sağolasın hocam Allah razı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.