Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kafkas11

quote:

Orijinalden alıntı: alpbjk16

tamamdır hocam teşekkürler bugün bi bayiiyle daha görüşüp son kararımı vericem.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam yazarsınız durumu.

görüştüm hocam son olarak 48800e anlaştık yarın büyik ihtimal gidip alıcam 2016model ama yeni kasa ateş kırmızı ile aranıza katılcam 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

quote:

tamamdır hocam teşekkürler bugün bi bayiiyle daha görüşüp son kararımı vericem.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam yazarsınız durumu.

görüştüm hocam son olarak 48800e anlaştık yarın büyik ihtimal gidip alıcam 2016model ama yeni kasa ateş kırmızı ile aranıza katılcam 😊

Yeni kasa olması önemli hocam gerçekten iç dizayn direksiyon önceki ne göre hem görünüş bakımındam hem his bakımından baya değişmiş eski direksiyonda sanki boşluk varmış gibi yamuk duruyor gibi geliyordu bu direksiyonu beğendim, rengide çok güzel duruyor otomatik olmasıda ayrı güzel olmuş kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah hayırlı olsun.

• bugün itibariyle bir zam daha patlatmışlar helal olsun manuel sıfır dizel 2017 model 61300 olmuş.. bakalım ikinci elde hâla eveleyip geveleyen kalacak mı. yok boya var mı, yok 2014 model araç 45 bin eder mi.. :):)
  • ben 2gün once benzinli otomatiği 48800e aldım bugün teslim alıcam, iyi zam gelmiş gerçekten maşallah dacia da aldı başını gidiyor.

• yetkili bayiiden mi? yoksa toptan ucuza kapatıp piyasaya daha hesplı veren galericilerden mi? 2500 tl iyi bir indirim yetkili satıcılar genelde burnundan kıl aldırmaz ve o kadar indirim yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoupman

yetkili bayiiden mi? yoksa toptan ucuza kapatıp piyasaya daha hesplı veren galericilerden mi? 2500 tl iyi bir indirim yetkili satıcılar genelde burnundan kıl aldırmaz ve o kadar indirim yapmazlar

muhtemelen 2016 model.2017 değildir.
  • 2016 modelinin liste fiyatından 2500 tl ucuza almış arkadaş..hatta tam olarak 2800 tl .. hayırlı olsun.. ama yetkili bayii o kadar indirimi zor yapar. o yüzden spot piyasadan mı aldı diye sordum.. spotsa ikinci el sayılır ama sıfır km 2. el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 2 Mart 2017; 21:57:1 >
  • yetkilii bayiden aldım 2016model ama yeni kasa. kasa zaten aralıkta çıktığı için sıkıntı yok 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

yetkili bayiiden mi? yoksa toptan ucuza kapatıp piyasaya daha hesplı veren galericilerden mi? 2500 tl iyi bir indirim yetkili satıcılar genelde burnundan kıl aldırmaz ve o kadar indirim yapmazlar

muhtemelen 2016 model.2017 değildir.

2016 olmasının bir sıkıntısı var mı acaba, ben de 2016 sıfır düşünüyorum yeni makyajlı kasadan. 2500 az para değil sonuç olarak.
  • baldaSSare B kullanıcısına yanıt
    hocam ben dün teslim aldım bi sıkıntı görmedim herşeyi aynı sadece üretim başlangıç tarihi 2016da oldugu için 2016model olarak satmak zorundalar devlet bu konuda bi zorunluluk getirmiş o yüzden 2017 model olarak satamıolar. Size ne fiyat verdiler acaba?

• quote:

Bayi oluyor hocam sonuçta Aralık üretimi 60 günlük araba biraz daha bekletse satması zorlaşacak en iyisi elde kalmaması için indirim yapıyorlar işte herşeyi aynı 2,5-3 indirim bence çok mantıklı zaten uzun süre binecek adamız 2016 Aralık üretim tarihi olması çok önemli olmuyor.

• quote:

hocam ben dün teslim aldım bi sıkıntı görmedim herşeyi aynı sadece üretim başlangıç tarihi 2016da oldugu için 2016model olarak satmak zorundalar devlet bu konuda bi zorunluluk getirmiş o yüzden 2017 model olarak satamıolar. Size ne fiyat verdiler acaba?

49.500 fiyat verdiler 0.9 otomatik için, Gök mavisi olan, bakalım hayırlısıyla pazartesi bitireceğiz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben de yakında sizin gruba katılabilirim. Biraz araştırdım ve 2017 Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo Easy-R otomatik, benzinki araba almaya karar verdim ancak İstanbulda 2 bayide boş modele 53.500 TL fiyat verdiler hatta bir tanesi Park sensörü, navigasyon vs. ile yanlardaki çelik barlar (adını tam bilmiyorum kusura bakmayın) eklenince 56.700 TL fiyat çıkardı. Sizce bu fiyat normal mi? Tamamını peşin vermeyi düşünüyorum.

Teşekkürler
    Ömer
  • translator66 T kullanıcısına yanıt
    2016 modelini al 50bin liraya
  • Merhaba Arkadaslar,

20 Aralik 2017'de aldigim yeni sandero stepway 1,5 Dizel Easy-R ile 5000 kilometremi doldurdum. Artik detayli bir yorum yapabilirim.

Yakit tüketimi:
    Memnunum. Ilk 3000 km biraz cok yakti ama artik düzene girdi. Son iki depo ile yaklasik depo basina 1100-1150 km yol yaptim. Bu yok Ankara, sehir ici icin. Yaklasik 22 kuruşa geliyor depo başı. Sadece göstergenin bir garipligi var, tam doldurdugumda ilk 300-400 km hic dusmuyor yakit gostergesi. Sonra 80-90 km de bir tik dusuyor.

Yol Tutus
    Gayet iyi. ilk 3000 km sehirler arasiydi. Yarisi da otobandaydi. (Ankara - İzmir, Izmir - Aydin, Aydın - Didim ve geri donus) Ortalama 130-160 km/h ile gittim otobanda. Yol tutuşu, frenleri, direksyonu gayet güven verdi.

Ses ve Yalıtım
    10 üzerinden 0. Ses yalıtımı yok. Ocak ayında 90 km/h ile giderken içeri kapılardan rüzgar esiyor. Sofor koltugunda yanindaki ile konusurken biraz bagirmak zorunda kaliyorsun. Bu konuda firmanin bir sey yapmasi lazim. Sizlerinde onerileri varsa, lütfen yazsin.

Konfor
    Ilk defa hiz sabitleyicili arac kullaniyorum, gayet begendim. Uzun yolda resmen sizi rahat ettiriyor. On koltuklar rahat. Uzun süreli (8+ saat) kullanimda hiç bir yorulma agri hissetmedim. Arkada oturanlar icin orta seviye yorumunu aldim. Aracin ici genis degil. Ben sofor koltugunda iken arka koltuklarda diz mesafesi iyi degil (182 cm boy).

Otomatik Vites
    Ilk kullanmaya basladigimda kucuk viteslerdeki yıgılma beni cok rahatsiz etmisti. 5000 km yapmamla bu yigilma biraz azalsada hala var. Biraz ben alistim, biraz o iyilesti; simdi aramiz iyi. Easy-R bir konfor otomatik vitesi degil. Otomatik vites rolu yapan bir robot kol :) Alışırsanız sorun degil ama takıntılılara bu otomatik vitesi onermem.Cok rahatsiz olabilirler.

Lastikler
    Arabayi Aralik ayinda alinca o gun Continental WinterContact TS 860 taktirdim. Yol tutusu cok iyi. Aracin ustundeki de Continental idi ama kullanmadigim icin yorum yapamayacagim

Ses Sistemi
    Araci alirken multimedya sistemi onerdiler, almadim (2300 TL, Windows Tabanli Navigasyon). EMR Garage dan android tabanli sistem + geri park sensoru + geri park kamerasi + on kamera + cam filmleri + on kaput koruma filmini 2000 TL'ye yaptirdim. Zaten 4 hoperlor vardi icinde, dokunmadim. Geyat memnunum.

Merak ettiginiz baska seyler varsa, yazabilirsiniz.

• heroesx kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkürler ancak 2016 ile 2017 model arasında ufak çaplı bayağı bir özellik farkı bulunuyormuş. Sanırım şu videoda biraz değinmişlerdi:

https://www.youtube.com/watch?v=BhdUGnD10Rc
    Benim bahsettiğimde bu.Bu saatten sonra eski kasasını tavsiye eder miyim? Yeni kasa ama 2016 model diye geçiyor.Bendeki araçta bu şekilde. 49-50 bin lira arasında bayi satış fiyatları var.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Şimdi birkaç bayiyle görüştüm 53.500 TL fiyat veriyorlar. 49-50 bin hiç söyleyen olmadı :S
    2016 model yeni kasayı forumdan biri geçen gün 49bin liraya almıştı.2016 modelin fiyatını isteyin. Fiyat listesinde 51600 görünüyor.
    MAİS Ankara ile görüşün, Murat bey var satış yetkilisi, ben aldığımda ellerinde bir tane daha vardı 2016 kızıl kahve.

Araç henüz çok yeni 175km.de ama genel anlamda memnunum, otomatik benzinli var bende, titreme sorunu olmadı hiç.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.