Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

Merhaba arkadaşlar.. Yeni donanım Stepway aldım ama ancak ocak ayı 5-10 gibi teslim ediyorlar. Araç iç mekan olarak çok şık olmuş.. Zaten güzel araçtı. Direksiyonu gerçekten çok hoş.. Eksiklkler giderilmiş. Dizel manuel Stepway ( 53,500 ) + Seramik koruma + cam filmi + kapı alt koruma plastikleri olmak üzere 55.100 TL tuttu. Dizel olması, iç hacminin geniş olması , yerden yuksekliği, sınıfına göre geniş bagajı, yenilenen donanımları ve yakışıklı görünümü sonucunda bu araç su an sınıfında tek konumda..Araştırdım ama bu özelliklerde başka araç bu fiyatlara yok.. Ikınci elide çok kuvvetli.. 2011 benzinli stepwayimi bir günde sattım ve şaşırtıcı biçimde bu soguklarda arabasız kaldım... Yenisinden memnun kalacağıma eminim.. Çünkü ne aldıgımı biliyorum hiç değilse... Herkesin gönlüne göre olsun....

Dacia Sandero Stepway 2017 Kasa Tanıtım Videosu :https://www.youtube.com...UYM&feature=youtu.be

• sanderonun şasi numarası nerede? araç üzerinde nerden bakabilirim? bir tarif eder ya da resim atarsanıoz sevinirim teşekkğrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

Merhaba arkadaşlar.. Yeni donanım Stepway aldım ama ancak ocak ayı 5-10 gibi teslim ediyorlar. Araç iç mekan olarak çok şık olmuş.. Zaten güzel araçtı. Direksiyonu gerçekten çok hoş.. Eksiklkler giderilmiş. Dizel manuel Stepway ( 53,500 ) + Seramik koruma + cam filmi + kapı alt koruma plastikleri olmak üzere 55.100 TL tuttu. Dizel olması, iç hacminin geniş olması , yerden yuksekliği, sınıfına göre geniş bagajı, yenilenen donanımları ve yakışıklı görünümü sonucunda bu araç su an sınıfında tek konumda..Araştırdım ama bu özelliklerde başka araç bu fiyatlara yok.. Ikınci elide çok kuvvetli.. 2011 benzinli stepwayimi bir günde sattım ve şaşırtıcı biçimde bu soguklarda arabasız kaldım... Yenisinden memnun kalacağıma eminim.. Çünkü ne aldıgımı biliyorum hiç değilse... Herkesin gönlüne göre olsun....

hayırlı olsun öncelikle

53500e nerden aldınız. maraş antep en son 55 diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dacia Sandero Stepway Modeli için Sigorta Tablosu Gösterimi

Sandero Stepway Türkiyeyoutube
    Dacia Sandero Stepway Modeli için Sigorta Tablosu Gösterimi (ASR ve ESP Kapama)
    https://www.youtube.com/watch?v=XgZs-C7NjpY&t=51s

• Selamlar, birkaç ay sonra 1.5 dizel almak istiyorum. Gönlüm Easy-R den yana, ama sonrada pişman olmak da istemiyorum. Bu şanzıman sorunlumudur beni üzermi kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.uysal_1965 -- 27 Aralık 2016; 22:13:56 >
  • Dacia Sandero Stepway Kapalı Özelliklerin Açılımı
  • hayırlı olsun düz stepway 58.250 tl otomatik 63 bin tl cik :D bir iki haftaya ikinci ele de yansır fiyatlar..
  • mrb 29 aralıkta stepway aldım 54.000 verdim yanında park sensörü 250 tl + izolasyon 400 tl bunlar fiyatın içinde anlaştık daha araç gelmedi gerçi neyse multimedia sistemi fiytı sordum necvox piyasada 900-1050 tl max fiyatları var daciada 2400 tl bir başka marka daha geldı ama markasını telaffuz edemiyorlar ona 2800 fiyat çekiyorlar emın olun onuda 1050 max fiyattan bulurum ama bayi siz taktırırsanız garantiden düşer diyor araba media nav istedim markası lg diye elimizdeki araçlarda bu yok şubata ortasına kadar başka araç yok dedıler izmirde araştırdım başka bayılaerden son arabayı ben almışım harbiden yok çin malı multimedia sistemlerıne faiş fiyat çekiyorlar sattıkları ürün Windows arayüzlü güncellemelerini yapmak versiyonlarını yükseltmek zor bide ürün 700 mhz 128 ram ekran dondumu harbi sağlam donar ondan cihaz androit olmalı şu an piyasada çift çekirdek 1 gb ram cihazlar dolu yeni bir ürün çıktı androit 5,1 4 Çekirdekli İşlemciSamsung DDR3 1 GB Ram bide biz almaya kalkışınca garantiden yürüyorlar size sormak istediğim ben taktırsam düzgün bir cihaz garanti harbi iptal olurmu bu olay hakkında varmı bilgisi olan ??

• kendin taktırsan üzerindeki teyipte sana kalacak,belki daha kalitelisini ucuza alacaksın.ben olsam kendim taktırırım garantiyle bi alakası olacağını hiç sanmıyorum.

navigasyonda en önemlisi güncelleme,servis buna bile cihaz parası alır
  • Arkadaşlar merhaba 2017 model yeni kasa 0.9 benzinli manuel aracımı 10 ocakda teslim aldım. yalnız yakıtı fazla geldi. bu nedenle ankara akbak renaultda landirenzo taktırmayı düşünüyorum.daha önceden 0.9a lpg taktıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. özellikle akbak renaultda montaj yaptıranlardan bilgi alabilirsem süper olur şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellyturoj

Arkadaşlar merhaba 2017 model yeni kasa 0.9 benzinli manuel aracımı 10 ocakda teslim aldım. yalnız yakıtı fazla geldi. bu nedenle ankara akbak renaultda landirenzo taktırmayı düşünüyorum.daha önceden 0.9a lpg taktıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. özellikle akbak renaultda montaj yaptıranlardan bilgi alabilirsem süper olur şimdiden teşekkürler

forumdan bildiğim kadarıyla brc taktıranlar memnunlar,reno servisi lpg takıyormuymuş

henüz erken değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 24 Ocak 2017; 9:51:23 >
  • Hocam servis takmıyor diye biliyorum ama taktıran mutlaka vardır dışardan zaten ya landirenzo yada brc taktiracksınki deysin taktırdığına bari ama bende düşünüyorum yaz aylarını bekliyorum kısmet.....

• arkadaşlar herkese hayırlı günler hyundai accent blue 1.6 crdi aracm var biraz huzursuz oldugum noktalar var o yüzden satacam aklımda 1.5 dci stepway var size sormak istediğim güncel olarak şehir içi kaç litre yakıyor bir deop doldurup kaç km yapıyorsunuz şehir içinde cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytan01

arkadaşlar herkese hayırlı günler hyundai accent blue 1.6 crdi aracm var biraz huzursuz oldugum noktalar var o yüzden satacam aklımda 1.5 dci stepway var size sormak istediğim güncel olarak şehir içi kaç litre yakıyor bir deop doldurup kaç km yapıyorsunuz şehir içinde cevaplarınızı bekliyorum

şehir içi 5.5lt, şehir dışı 4.8lt. 50lt mazotla şehir içi 900km gidiyor.

• 1 şubat itibariyle bir zam daha gelmiş dizel mauel 58250 den 59400 e çıkmış.. 2.ele de sıfıra da yğun talep var ... hayırlı olsun :)
  • fiyata bak
  • Döviz kuru nedeniyle otomatik modele 1000 tl daha zam gelmiş. şu anki fiyat 64.600. Bu aralar bayii fiyatı alan arkadaşlar var mı? son birkaç gündür de döviz iyice düştü, bunun fiyatlara da yansıması lazım.
  • Bu fiyatlarla egea daha alinasi oluyor. Dacianin eski fiyat avantaji kalmadi.

• jant kapağı düşen var mı benim gibi ??
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 7 Şubat 2017; 22:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.