Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal klavyedeki harflerin yeri değişmiş mesaj yazamıyorum anasını satayım. niye böçyle bi salaklık yapmışlar ki
  • IE>Dizimag>Dizi secimi>Video uzerine sol analogla tiklama

Keyifli seyirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Halo 4 öncesi bomba patlatır mı dersiniz Microsoft.

FW'lilere birşey olur diye FW'li konsolları Live'a sokmuyorum. Halo 4 çıkıp ortalık durulsun alayına Live akar. O zamana kadar anahtarlı konsol ile Live'a devam.

anahtarlı konsolu bi özetleyebilir misin kardeş
  • Dün yeni bir hesap yarattım ve Live'a bağlanmayı denedım ama kesınlıkle bağlanmıyor. "Bu yerel ağ desteklenmıyor" dıye bir uyarı veriyor.

Ms inşallah bu sorunu ve hesap ile mail bölgelerinin farklı olmasından kaynaklı dil sorununu çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 24 Ekim 2012; 6:14:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ntsc konsola da dün geldi update. Konsolda iki hesap tanımlı bir tanesi eski UK hesabım, bir tanesi USA hesap.Hangisine göre geldi bilmiyorum.
  • Bende guncellemeyi indirdim. Dil Turkce Location TR yaptim. Bir sorum olacak. Game marketplace kismindaki tam surum oyunlar ne zaman TL olacak bilgisi olan var mi ? Birde location a Turkiye gelince Turkiye Live da gelmis oluyor mu ?
  • Microsoft'un Türkiye'ye bakışının değiştiğine dair sevindirici bir haber daha geldi Yakında Xbox360 ve Xbox Live da resmi olarak gelebilir

Yeni Dashboard Yayınlandı

Geldi gelecek, Mango ile gelecek derken en sonunda Windows Telefon ülkemizde satışa sunuluyor. Nokia Lumia serisinin Windows Phone 8 destekli telefonları Lumia 820 ve 920, 21 Kasım tarihinde yapılacak lansman ile ülkemizde tanıtılacak. Windows Telefon için yeni bir dönem, biz kullanıcılar içinde harika bir akıllı telefon deneyimi başlayacak.

Umarız ülkemizde yeni Microsoft lansmanlarını görürüz, Xbox Live lansmanı harika olmaz mıydı?

Kaynak :http://windowstelefon.com/archives/402/lumia-820-ve-920-turkiye-lansmani-21-kasimda

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

IE>Dizimag>Dizi secimi>Video uzerine sol analogla tiklama

Keyifli seyirler...

ya film?

• bende mail ile ögrendim bakalım deniyip göreceğiz
  • ie çok iyi olmuş çok hızlı
  • benim makinada fw li update yaptım sıkıntı yok rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

Bende guncellemeyi indirdim. Dil Turkce Location TR yaptim. Bir sorum olacak. Game marketplace kismindaki tam surum oyunlar ne zaman TL olacak bilgisi olan var mi ? Birde location a Turkiye gelince Turkiye Live da gelmis oluyor mu ?

dil seceneklerini nereden ayarlıyoruz ?
  • Dashboard dahada güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

UYARI : UPDATE'TE ASILMASIN BACK-UP TAKILANLAR fw uçar konsoldan bayramda hiç çekilmez single takılın biraz YENİ FW ÇIKANA KADAR

Update yaptım ve oyuna devam ediyorum

Aynen sonuna kadar devam korkanın çocuğu olmaz

hayır bir de bilip bilmeden, caps kullanıp uzman gibi yazmıyorlar mı. fwli aletime betasını da yükledim, online fifa13 oynuyorum hiç de bir şey olmadı. ki haftalar önce c4eva fw-safe açıklaması da yapmışken boş yere insanları endişeye sürüklemeyin şurada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XyByDy -- 24 Ekim 2012; 16:54:28 >

• online film izleme sitelerinde flash player gerekli diyor

ie flash desteksiz mi geldi yani ?
  • ie harika gerçekten . Usb klavye bağladım sonuç mukemmel . Usb mause yok . Belki oda çalışır o zaman tadından yenmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

IE>Dizimag>Dizi secimi>Video uzerine sol analogla tiklama

Keyifli seyirler...

ya film?

Senin yerine filmi de ben izleyeyim mi? :)

• Cihazı kapattım açtım fv gitti play dvd diyo nasıl oldu bu.Makinayı bugün aldım.
  • bende dün güncelledim fw 3.0 sürümünü bir problem yaratmadı güncelledim dil destegini türkçe yaptım live baglantıyı kapattım sonra
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.