Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme güzel olmuş, bence en önemli yenilik ie ve xbox music olmuş.

Sanal klavye değişmiş, normal klavye düzenine geçilmiş. Bazı arkadaşlar normal klavye bağlamış o çok iyi olmuş

Dashboard da menülerin biraz boyutları büyümüş, ve arka plandaki resim harbiden arka planda kalmış ancak böylesi daha kullanışlı gibi.

Türkçe dil seçeneği gelmesi sevindirici, umarım biraz daha geliştirirler ve oyunlarda filan devamını getirirler. Çünkü şu an tam türkçe değil. Eng devam.

Güncelleme güzel, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

IE>Dizimag>Dizi secimi>Video uzerine sol analogla tiklama

Keyifli seyirler...

ya film?

Senin yerine filmi de ben izleyeyim mi? :)

hangi film olduğuna bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Türkiye üzerinden üyeliğimi aldım. Herşey Türkçe ayrıca kredi kartımı ekledim ilk alışverişim olarak Ms Points'de aldım. İleride inşallah diğer servislerde devreye girerde herşey on numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

Az önce Türkiye üzerinden üyeliğimi aldım. Herşey Türkçe ayrıca kredi kartımı ekledim ilk alışverişim olarak Ms Points'de aldım. İleride inşallah diğer servislerde devreye girerde herşey on numara olur.

TL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

quote:

Az önce Türkiye üzerinden üyeliğimi aldım. Herşey Türkçe ayrıca kredi kartımı ekledim ilk alışverişim olarak Ms Points'de aldım. İleride inşallah diğer servislerde devreye girerde herşey on numara olur.

TL mi?

Evet TL üzerinden

Yalnız Türkiye Live servisinin daha çok gelişmesi lazım. İnşallah zamanla onlarda oturacaktır.
  • Konsol yanımda olmadığı için bayramdan sonra yapabilirim anca güncellemeyi
    Bayrak kısmı Türkiye bayrağı oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe ve ie li bir bilgisayar oldu işte bu... :-) arkadaşlar hangi klavyeyi baglayabirim marka model verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 25 Ekim 2012; 0:46:59 >
  • quote:

Hocam seni biraz soru bombardımanına tutmak gibi olacak ama merak ettiğim bir konu var.Eskiden bazı dlcleri oyunları veya demoları indirmeye kalktığımızda ip hatası veriyordu bu hatalar hala mevcutmu? diye soracaktım.Örneğin ben ingiltere hesabımla halo reach ve black ops demosunu indirmeyi denedim ama olmadı.Türk hesabında oluyormu diye merak ediyorum.Bi de ingiltere hasabındayken türkçeyi seçtiğimiz zaman sadece sosyal kısmı ve ayarlar kısmı türkçe oluyordu.Türk hesabındayken diğer kısımlarda türkçe oluyormu merak ettim?Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunaylive

quote:

Hocam seni biraz soru bombardımanına tutmak gibi olacak ama merak ettiğim bir konu var.Eskiden bazı dlcleri oyunları veya demoları indirmeye kalktığımızda ip hatası veriyordu bu hatalar hala mevcutmu? diye soracaktım.Örneğin ben ingiltere hesabımla halo reach ve black ops demosunu indirmeyi denedim ama olmadı.Türk hesabında oluyormu diye merak ediyorum.Bi de ingiltere hasabındayken türkçeyi seçtiğimiz zaman sadece sosyal kısmı ve ayarlar kısmı türkçe oluyordu.Türk hesabındayken diğer kısımlarda türkçe oluyormu merak ettim?Şimdiden teşekkür ederim

Bölgeden kaynaklı sorunlara cevap veremeyeceğim çünkü DLC ve benzeri şeyler neredeyse yok gibi hatta yok bile diyebiliriz. Bu ve buna benzer hizmetler zamanla TR Live için hizmete konulacaktır.

Arayüz ise Türkçe ve direk kredi kartım ile TL karşılığında alışveriş yaptım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gunaylive

quote:

Bölgeden kaynaklı sorunlara cevap veremeyeceğim çünkü DLC ve benzeri şeyler neredeyse yok gibi hatta yok bile diyebiliriz. Bu ve buna benzer hizmetler zamanla TR Live için hizmete konulacaktır.

Arayüz ise Türkçe ve direk kredi kartım ile TL karşılığında alışveriş yaptım.

Sağol hocam.Anlaşılan türk hesabı açmak için daha erken.Belki kasım ayında dlc falanda gelirde türk hesabı alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Yeni güncelleme güzel olmuş, bence en önemli yenilik ie ve xbox music olmuş.

Sanal klavye değişmiş, normal klavye düzenine geçilmiş. Bazı arkadaşlar normal klavye bağlamış o çok iyi olmuş

Dashboard da menülerin biraz boyutları büyümüş, ve arka plandaki resim harbiden arka planda kalmış ancak böylesi daha kullanışlı gibi.

Türkçe dil seçeneği gelmesi sevindirici, umarım biraz daha geliştirirler ve oyunlarda filan devamını getirirler. Çünkü şu an tam türkçe değil. Eng devam.

nası normal klavye mouse bağlayabilirmuyuz xbox a. cod felan oynayabilirmiyiz o şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

nası normal klavye mouse bağlayabilirmuyuz xbox a. cod felan oynayabilirmiyiz o şekilde

Yukarıda arkadaşın biri, normal klavye bağladığını söylemiş, ben denemedim ancak oyun oynaman bence mümkün değil sadece int için müsade edilmiş olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

Yukarıda arkadaşın biri, normal klavye bağladığını söylemiş, ben denemedim ancak oyun oynaman bence mümkün değil sadece int için müsade edilmiş olabilir.

anladım . nette kullanabiliyorsak gene çok iyi

• ben de usb den güncellemiştim konuyu görünce internet kablosunu taktım bağlandı ama eski hesabımı girdim başkasına ait diyor anlamadım ben de yeni bi adres aldım mecbur xbox üzerinden bu kez girdi ama hiç bişey yok 2 tane demo indirdim ne uygulama var ne bişey oyunlara fiyatlara bakayım dedim 3 4 tane oyun çıkıyor mesela dirt 2 ye bakayım dedim fiyatı uygun olsa alacaktım bulamadım bi de her şeye gold üyelik istiyor yemişim öyle işi şu anda hiç beklediğim gibi bişey çıkmadı bu arada 2008 de aldığım xbox un live üyeliğini şimdi kullanabilir miyim hediyesi vardı ya 1 ay yoksa gittimi o kodlar. ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler çıkar umarım. Bana göre tek iyi yani türkçe olması artık ne dediğini anlıyoruz en azından:) ha bi de o live daki para birimi nedir arcade oyunlarda o fiyat yazıyor kaç paraya denk geliyor onu da anlamadım:) baya acemi kaldım bu live olayında :)

• flash desteği yok
  • bayram ziyaretinden ötürü göremiyom ama büyük sabırsızlıkla evime gidince deneyecem :)
  • mesaj yazamıyorum rakamları sembole koymuş gerizekalılar. eski hali gayet güzeldi. zaten iyi olan bişeyi bozmasalar rahat edemeyecekler. bide free cod kullanıyorum. menu japon oldu anasını satayım. free cod için japon yapmıştım local kısmını. şu an england ama menu gene japonca. bana hiç yaramadı bu güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 25 Ekim 2012; 23:12:31 >
  • Kendi acc mizi Türkiye ye çeviremiyormuyuz?
  • Beyler IE performansı nasıl iş görüyor mu ?
  • IE'den Youtube'a girince bazı videolarda Flash Player yok uyarısını alıyorum. 1080p video izlemek ise tam bir eziyet. Ama foruma girmek için çok kullanışlı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.