Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IE ufak tefek işler için çok güzel ve kullanışlı mesela facebook vs vs için ama detaylı bir surf istiyorsan kesinlikle tavsiye etmiyorum video içinse zaten youtube mevcut. Hız olarakta sıkıntı yaşamadım hiç rahat rahat gezinebiliyorsunuz.
  • Dün deneme fırsatım oldu.Explorer'ı bu kadar iyi beklemiyordum walla çok kullanışlı olmuş ama flash player desteği gelse harika olur.Birde yeni sekme açma olayını bulamadım.Keşke olsaydı
  • suan xboxtan baglaniyorum super otesi bisey olmus ve usb klavye ile yazi yazmak cok iyi ya
  • Sony utansın diyorum youtube dan izledim videolarını. PS3 te yıllardır var browser tam çöp.
  • ie çok kullanışlı olmayabilir ama dizimag'den dizi izlenebiliyo ya, benim için olay bitmiştir
  • ie bnce cok cok iyi olmasada bir konsol için bnce gayet kaliteli hızlı ve en önmlisi video oynatması olmus .bolum sonu canavarı dizimag wepteizle gibi sitelerden sorunsuz video izlenebiliyor olması cok guzel olmus.ilerde daha da gelişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltme: Türkiye'yi seçiyorum ama ıngiliz bayrağı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 28 Ekim 2012; 19:55:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim makinam fwli update yapdıkdan sonra bir sorun olurmu bu update nasıl yapılır bana güzelce anlatacak birisi olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

arkadaşlar benim makinam fwli update yapdıkdan sonra bir sorun olurmu bu update nasıl yapılır bana güzelce anlatacak birisi olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

usb update
    buradan offline olarak yapabilirsin.veya live'da oturum açtığında otomatik olarak update yapmış olursun.
    fw konusuna gelince,fw silinmez-ban riski her zaman vardır ancak ms artık takmıyor.gold üyelerin yarısını korsancılar oluşturuyor,pazar payı büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimaTR

quote:

arkadaşlar benim makinam fwli update yapdıkdan sonra bir sorun olurmu bu update nasıl yapılır bana güzelce anlatacak birisi olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

usb update
    buradan offline olarak yapabilirsin.veya live'da oturum açtığında otomatik olarak update yapmış olursun.
    fw konusuna gelince,fw silinmez-ban riski her zaman vardır ancak ms artık takmıyor.gold üyelerin yarısını korsancılar oluşturuyor,pazar payı büyük.

peki dostum türkçe dil seçeneğini yüklerkenmi seçiyor yoksa makinadanmı ayarlıyoruz baya baya uzak kaldım xboxdan ondan soruyorum :)

• quote:

quote:

quote:

usb update

peki dostum türkçe dil seçeneğini yüklerkenmi seçiyor yoksa makinadanmı ayarlıyoruz baya baya uzak kaldım xboxdan ondan soruyorum :)

update yapınca konsol ayarlarından dil ve bölge seçebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

usb update

update yapınca konsol ayarlarından dil ve bölge seçebilirsin.

teşekkürler dostum yardımın için UPDATE YAPTIM FW Lİ CİHAZI OLAN ARKADAŞLAR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA UPDATE YAPABİLİRLER FW SİLİNMİYOR :) DENEDİM OYUNLARI AÇIYOR :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Rgh akar aga

Rgh ne ya benim için rgh çöp bir konsol'dan öteye geçemez çünkü single oynasam bile o live illa açık olacak birileriyle sohbet edeceğim ya da kimler online ne yapıyor görebileceğim.Bön bön tv'nin karşısına geçip offline oyun oynayanlara hastayım ya bu kadar asosyal olmayın bari.

+1

JTAG+RGH= Asosyal Tayfası

Cihazım rgh'li günde 3 saat oyun oynarım kalanı ise bütün gün dışarda vakit geçiririm.sorularınızı alim

hem online'da takılıp ne yapacam,ergenler ve çoğul çocuk dolu live da

Olum allahını seven RGH ne söylesin bana ya kendimi kesicem.

RGH; insanın kendine yakışanı giymesi demek. Bayramlıkları çekip mis gibi traşını da olursun ya işte o. Ben de bilmiyorum valla, bilsem anlatırdım.

Bu arada Explorer güzel oldu. dizimag'den izlenebiliyor. Ayrıca mp3 için de denemelerde bulundum. Bilgisayara tek mp3 indirdiğim siteleri teker teker denedim, bir tanesinde mp3leri dinleyebiliyoruz. Diğerlerinde mp3 çalmadı. Buradan site ismi veremiyorum sanırım.

Flash desteği de gelirse mükemmel olur. Digiturkplay'i de denedim. Android telefonlarda olduğu gibi, smart TV'lerde olduğu gibi XBox'ta da digiturkplay'den maç izlenmiyor. Sinir bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

ie bnce cok cok iyi olmasada bir konsol için bnce gayet kaliteli hızlı ve en önmlisi video oynatması olmus .bolum sonu canavarı dizimag wepteizle gibi sitelerden sorunsuz video izlenebiliyor olması cok guzel olmus.ilerde daha da gelişir.

webteizle flash istiyor
  • edit: yanlış anlaşılma var mesajımı yok sayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaXesoX -- 30 Ekim 2012; 16:08:09 >
  • ie ıle beraber konsol gucune guc kattı cogu zaman pc yı acmıyorum bıle
  • ne ilgisi var ya , flash desteği olmayan tarayıcıyı napayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ne ilgisi var ya , flash desteği olmayan tarayıcıyı napayım ben

+100

• Türkiye bölgesine geçmek için migration imkanı sunulacağına dair artık pek ümidim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

Ya kopya oyun oynatan makınayada guncelleme yapabılıyormuyuz?Yaparsak nolur? Xbox a yenı gectım ps3 tende kaafam cok karıstı bı anlatabılırmısınız

Bir şey olmaz yapabilirsin.

yav ben en son 6-7 ay önce fw 3.0 ı yaptırdım ondan sonra bi tane update yaptım bunu yapsam ne olur?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.