Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostliving

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: tevekke

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

Update i yapan arkadaslar update den sonra yeni dashboard versiyon numarasini yazabilirler mi ?

2.0.16197.0 numara.

bu arada türkçe çok dandik ya, ben ingilizceye çevirdim yine dili. open tray - tepsiyi aç nedir ya. tepsi ne abi?

ie gelmiş fakat live üyelik yok denemedim, xbox music baya güzele benziyor. arayüz aynı zaten. üst tarafa tv&movies diye bi bölüm eklenmiş falan. güzel yani. fw de sorun yok bu arada.

benimki us hesap. bana da güncelleme gelmedi henüz. bu arada tray=tepsi doğru çeviri. bir sorun yok.

Orada motamot çeviri yapılmamalıydı. "Dvd-rom kapağını aç" demek çok daha mantıklıdır.

Mantıklı olan DVD ROM Kapağını aç demek, ama aslına bakarsak DVD ROM'un kapağı yok, çünkü dışa doğru bir Tray yani bir Tepsi uzatıyor. Çekmece gibi.

Bakınız görsel herşeyi açıklıyor, Kahve fincanı koyulduğuna göre bu bir tepsidir.

Yeni Dashboard Yayınlandı

Yeni Dashboard Yayınlandı

çok iyi

• bugun guncelleme alan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılışta live'a bağlanırken güncelleme varsa uyarıyor değil mi? Ekstra birşey yapmıyoruz ben daha yeniyim
  • açılışta direk karşına çıkıyor birşey yapmana gerek yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Rgh akar aga

Rgh ne ya benim için rgh çöp bir konsol'dan öteye geçemez çünkü single oynasam bile o live illa açık olacak birileriyle sohbet edeceğim ya da kimler online ne yapıyor görebileceğim.Bön bön tv'nin karşısına geçip offline oyun oynayanlara hastayım ya bu kadar asosyal olmayın bari.

+1

JTAG+RGH= Asosyal Tayfası

Cihazım rgh'li günde 3 saat oyun oynarım kalanı ise bütün gün dışarda vakit geçiririm.sorularınızı alim

hem online'da takılıp ne yapacam,ergenler ve çoğul çocuk dolu live da

Olum allahını seven RGH ne söylesin bana ya kendimi kesicem.

• rgh yerine xkey yaptırın. En azından live kullanabilirsiniz. DVD gereksinimi de ortadan kalkar
  • ulan hala gelmedi gitti be ne güncelleme imiş arkadaş
  • Bendede hala yok hesap NL acelesi yok gelirse yapariz
  • gelmiyorrr
  • Uk hesap hala yok...
  • Günde 5 6 defa konsolu kapa aç yapıyorum tık yok
  • 2 hafta içinde herkese gelecekmiş. Öyle yazıyordu birkaç yerde.
  • TL para birimi falan ne zaman gelecek konsola ya da gelecek mi? Yoksa sadece Türkçeleştirme mi yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

TL para birimi falan ne zaman gelecek konsola ya da gelecek mi? Yoksa sadece Türkçeleştirme mi yaptılar.

Henüz öyle bir şey yok 2013 e kadar olması bekleniyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

TL para birimi falan ne zaman gelecek konsola ya da gelecek mi? Yoksa sadece Türkçeleştirme mi yaptılar.

Henüz öyle bir şey yok 2013 e kadar olması bekleniyor ama

Yeni konsola kadar olur umarım.
  • Bugunde gelmedi.

• dashboardda böyle bi mesaj var ben ceviremedim ne diyo ?
    some xbox live content is temporarily unavailable. you can still acces your profile,communicate with other players, and play games online.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

dashboardda böyle bi mesaj var ben ceviremedim ne diyo ?
    some xbox live content is temporarily unavailable. you can still acces your profile,communicate with other players, and play games online.

Bazı Xbox Live içeriğine ulaşılamıyor diyor...Çok önemli değil eğer marketplace'i kullanmıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

dashboardda böyle bi mesaj var ben ceviremedim ne diyo ?

Bazı Xbox Live içeriğine ulaşılamıyor diyor...Çok önemli değil eğer marketplace'i kullanmıyorsan.

saol bian güncelleme geldi zannettim

• ya arkadaşlar geldimi şu update?ben dun açtım bi update yaptı ama dashboard aynıydı hatta dilseçeneğinde tr yoktu .
    bu arada xbox a dvd yi takıyorum readin diyor(uzun süre 5dk kadar) sonra opentray diyor.acaba gözümü tozlandı yoksa gözümü bozuldu?
    internette opentray hatası alanlar var ama onlarda dvd yi taktından 2 saniye sonra geliyor benim dvd hala okumaya çalışıyor sanki taktığım oyunları.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.