Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İe'nin bir tek klavyesini begenmedim,hizli yazmak için ekstra klavye şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta'dan beri kullanıyordum,performans dizayn oldukça iyiydi ama IE'nin çok fırın ekmek yemesi lazım,QWERTY sanal klavye şart,ayrıca tetik tuşları bumper butonları sayısal,yada sembol geçişleri için kullanılabilir,CAPS hariç gamepadin hiçbir fonksiyonu yok.Şu haliyle tam bir işkence.Beta boyunca devamlı güncelleme aldı sadece performans geliştirmeleri oldu,kullanım kolaylığını hiç dikkate almadılar.İnşallah yakın zamanda daha pratik bir hale çevirirler.
  • Arkadaşlar şuna bi cevap verin ya fw de bir problem var mı ona göre yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Fw liler bir problem var mı ?

Sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Fw liler bir problem var mı ?

Sıkıntı yok

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Betaların son versiyonu zaten 2.0.16197.0 idi. Bende dashboarddaki beta sekmesi kalktı. Betalarda update olmuyor sanırım. Şu an baktım 2.0.16197.0 versiyonuz.

ne yani beta yazısını kaldırıp betayı full sürüm diye aynen yayınladılar mı diyosun?

Dediğin gibi olmuş görünüyor. Beta kullananlar update almayacaklar gibi.

sanırım cumartesi yaptığımız update zaten buydu yani biz erken geçtik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UK hesap benim şimdi giriş yaptım update falan demedi hiç
  • Beta'da olanlara güncelleme gelmeyecek arkadaşlar. Zaten konsolun versiyonu güncel. Beta yazısı kaybolduğunda sistem ayarlarına bakmıştım ilk olarak. Yeni menülerin eklendiğini gördüm. Bu menü ve özellikler ise bu haberde verilen özelliklerden birkaçı olduğunu gördüm. Sıkıntı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Beta'da olanlara güncelleme gelmeyecek arkadaşlar. Zaten konsolun versiyonu güncel. Beta yazısı kaybolduğunda sistem ayarlarına bakmıştım ilk olarak. Yeni menülerin eklendiğini gördüm. Bu menü ve özellikler ise bu haberde verilen özelliklerden birkaçı olduğunu gördüm. Sıkıntı yok yani.

Ben betada değildim ama
  • quote:

quote:

Beta'da olanlara güncelleme gelmeyecek arkadaşlar. Zaten konsolun versiyonu güncel. Beta yazısı kaybolduğunda sistem ayarlarına bakmıştım ilk olarak. Yeni menülerin eklendiğini gördüm. Bu menü ve özellikler ise bu haberde verilen özelliklerden birkaçı olduğunu gördüm. Sıkıntı yok yani.

Ben betada değildim ama

Sana gelecek işte. Betada olanların konsolu zaten güncel demek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben betada değildim ama

Peki bu güncelleme kişilere kısım kısım mı geliyor,anlamadım.Xbox'a yeni geçtiğim için soruyorum yani bilmediğimden.
    Benim hesabım UK mesela ama hala güncelleme yok.Eylül-2012 ayında yeni slim makina aldım.
    Bir de yeni güncellenmiş haline sahip arkadaşlar;dashboard'un yeni halininin fotosunu koyabilirseniz memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

quote:

quote:

quote:

Ben betada değildim ama

Peki bu güncelleme kişilere kısım kısım mı geliyor,anlamadım.Xbox'a yeni geçtiğim için soruyorum yani bilmediğimden.
    Benim hesabım UK mesela ama hala güncelleme yok.Eylül-2012 ayında yeni slim makina aldım.
    Bir de yeni güncellenmiş haline sahip arkadaşlar;dashboard'un yeni halininin fotosunu koyabilirseniz memnun oluruz.

Bölge bölge geliyor güncelleme. 2 gün içinde herkese gelir diye düşünüyorum.

Yeni dashboard'ın pek farklı yanı yok SS koyulacak kadar. Eskisi ne ise yeniside aynı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

quote:

quote:

quote:

Ben betada değildim ama

Bölge bölge geliyor güncelleme. 2 gün içinde herkese gelir diye düşünüyorum.

Yeni dashboard'ın pek farklı yanı yok SS koyulacak kadar. Eskisi ne ise yeniside aynı.

Anladım,cevabınız için teşekkürler.

• Bende hala yok.Tam olarak nasıl aratıyoruz güncellemeyi.
    Hesap US

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 17 Ekim 2012; 16:23:20 >
  • UK hesapta şuan itibariyle güncelleme yok.. Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar ben kablosuz klavyemin usb'sini xbox'a taktığım da IE'de kullanabilecek miyim..?
  • ben betaya katilmadim 2 gundur kullaniyorum hesabim UK bolgeyi TR yapinca atiyor livedan ama yinede TR var Turkce var ama open tray yazisi tepsiyi ac olarak cevrilmis her gordugumde kopuyorum
  • Bana da gelmiyor
  • Yayınlanan hıcbırsey yok.

KandırılDıKkkK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: orucaslan

ben betaya katilmadim 2 gundur kullaniyorum hesabim UK bolgeyi TR yapinca atiyor livedan ama yinede TR var Turkce var ama open tray yazisi tepsiyi ac olarak cevrilmis her gordugumde kopuyorum

İlk başta bende bu nasıl çeviri dedim ama tray tepsi demekmiş ona uygun bir kelime yok gibi
    http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=tray&OneriSira=1&OneriDil=2&Bulunamayan=tray&MiliSeconds=78

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.