Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UMP

kavga var dediler geldik

Yeni Dashboard Yayınlandı

En güzeli bu ya.
  • bende bekliyorum sazan.avi mi yedik acaba :D
  • birazdan fotoğraf koyarım. hala downloading diyor 2. reset oldu. ne update'miş
  • Update i yapan arkadaslar update den sonra yeni dashboard versiyon numarasini yazabilirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi indirdim. Türkçe desteği sınırlı,malesef takılmıyor ve kilitlenmeler oluyor,internette birkaç dizi sitesi denedim ama videolar açmadı. İnternet gayet kullanışlı olmuş,tek sıkıntı videolarda online film ve dizi şimdilik hayal.(internet güncellemesinde beni asıl ilgilendiren buydu,şimdilik bekleyeceğiz)
  • Baktım -usa hesap- gelmemiş daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

Güncellemeyi indirdim. Türkçe desteği sınırlı,malesef takılmıyor ve kilitlenmeler oluyor,internette birkaç dizi sitesi denedim ama videolar açmadı. İnternet gayet kullanışlı olmuş,tek sıkıntı videolarda online film ve dizi şimdilik hayal.(internet güncellemesinde beni asıl ilgilendiren buydu,şimdilik bekleyeceğiz)

Düzeltme yapayım bazı online siteler çalıştı,şuan fringe izliyorum.
  • Beyler halo 4 çıktı sizce ban dalgası olur mu,makinayı live a sokmadan beklemek mi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

Update i yapan arkadaslar update den sonra yeni dashboard versiyon numarasini yazabilirler mi ?

2.0.16197.0 numara.

bu arada türkçe çok dandik ya, ben ingilizceye çevirdim yine dili. open tray - tepsiyi aç nedir ya. tepsi ne abi?

ie gelmiş fakat live üyelik yok denemedim, xbox music baya güzele benziyor. arayüz aynı zaten. üst tarafa tv&movies diye bi bölüm eklenmiş falan. güzel yani. fw de sorun yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 16 Ekim 2012; 20:34:09 >

• Flash eksikliğini gidermeden neden internet explorer kondu çok ilginç! Belki dlc ile flash yaması sunarlar.
  • IE araciligiyla yaziyorum arkadaslar enfes duruyor.
  • USA hesapta hala update yok

• Bununla beraber hesabımın usa olduğunuda öğrendim hala livedayım uptade gelmedi.
  • Betaların son versiyonu zaten 2.0.16197.0 idi. Bende dashboarddaki beta sekmesi kalktı. Betalarda update olmuyor sanırım. Şu an baktım 2.0.16197.0 versiyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Betaların son versiyonu zaten 2.0.16197.0 idi. Bende dashboarddaki beta sekmesi kalktı. Betalarda update olmuyor sanırım. Şu an baktım 2.0.16197.0 versiyonuz.

ne yani beta yazısını kaldırıp betayı full sürüm diye aynen yayınladılar mı diyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Betaların son versiyonu zaten 2.0.16197.0 idi. Bende dashboarddaki beta sekmesi kalktı. Betalarda update olmuyor sanırım. Şu an baktım 2.0.16197.0 versiyonuz.

ne yani beta yazısını kaldırıp betayı full sürüm diye aynen yayınladılar mı diyosun?

Beta kullanıcısıydım Tek Fark Menudeki Beta'nin kalkması hatta ilk açtığımda dondu Xbox

Xbox Music'i deneyen varmi ?

• Bana neden gelmedi güncelleme acaba ?
  • hala update yok.
  • Guncelleme yapan arkadaslar hesabiniz neresi benim uk bende birsey yok hala

• uk benim de 7 gibi yaptım güncellemeyi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.