Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ie gelirse süper olur. xbox'ta browser olmaması saçmalıktı en başından beri.
  • Akşama eve dönünce deneyeceğim. Aksam 22.00 dan sonra benden haber alamazsanız polise haber verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan geçerim konsola umarım tam sürüm update gelmiştir de kurtulurum şu Beta'dan.Konsolun açılış-kapanış ve Live içeriklerinde acayip yavaşlama yapıyordu , IE sağolsun acayip ön bellek yediğinden...Umarım bu sorunu giderilmiştir onun dışında dört dörtlük bir dashboard.
  • halo4 nun internete cıkısından cok erken dusmesınden dolayı kasımda cıkıcak olan yenı dashboard da one alınmıs ve fw lı cıhaz lar ıcın bır tehlıke olabılır gıbı geldı bana mıcrosodt bu napıcagı bellı olmaz aa uenı dashboard deyım 3 gun sonra banned lıve ıle karsılasmayalım hahahahah
  • hadı kardesım ya yaynlansında c4 işi bitirsin artık
  • Konsolu açtım uptade yok tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Konsolu açtım uptade yok tamam

Nasıl update yok
  • Akşam üstü gelir diye tahmin ediyorum.
  • Xbox forumlarında da kullanan görmedim, biraz daha bekleyeceğiz.
  • Arkadaşlar güncellediğimizde Türkçe desteği olacakmı ? Birde online oynamak için son sürüme güncellememiz mi gerekiyor ? Bilmediğim için soruyorum saygılar
  • an itibari ile bende açtım makineyi daha gelmemiş
  • Rgh akar aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Rgh akar aga

Rgh ne ya benim için rgh çöp bir konsol'dan öteye geçemez çünkü single oynasam bile o live illa açık olacak birileriyle sohbet edeceğim ya da kimler online ne yapıyor görebileceğim.Bön bön tv'nin karşısına geçip offline oyun oynayanlara hastayım ya bu kadar asosyal olmayın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 16 Ekim 2012; 14:50:03 >
  • quote:

quote:

Rgh akar aga

Rgh ne ya benim için rgh çöp bir konsol'dan öteye geçemez çünkü single oynasam bile o live illa açık olacak birileriyle sohbet edeceğim ya da kimler online ne yapıyor görebileceğim.Bön bön tv'nin karşısına geçip offline oyun oynayanlara hastayım ya bu kadar asosyal olmayın bari.

Kardeşim bende senin gibi düşünüyorum ama 2 konsol kullanıyorum. Ps3 de zaten online oynuyorum. Ekstra birde xboxda oynamak sıkar. Tüm arkadaş çevrem klanım vs herkes psn de olduğu için xboxda online oynamıyorum. Ama 3-4 sene live da oynadım. Gayet güzel başarılı bir altyapısı var. Ama tek başıma olduğumdan dolayı çok sıkıldım. Sonra konsolum ban yedi sattım. En son bunu aldım ve rgh ile devam ediyorum. Ama önümüzdeki nesilde hem yeni ps4 hemde xboxda 2 konsolda da orjinal kullanıcam.

• quote:

quote:

quote:

Rgh akar aga

Kardeşim bende senin gibi düşünüyorum ama 2 konsol kullanıyorum. Ps3 de zaten online oynuyorum. Ekstra birde xboxda oynamak sıkar. Tüm arkadaş çevrem klanım vs herkes psn de olduğu için xboxda online oynamıyorum. Ama 3-4 sene live da oynadım. Gayet güzel başarılı bir altyapısı var. Ama tek başıma olduğumdan dolayı çok sıkıldım. Sonra konsolum ban yedi sattım. En son bunu aldım ve rgh ile devam ediyorum. Ama önümüzdeki nesilde hem yeni ps4 hemde xboxda 2 konsolda da orjinal kullanıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar güncellediğimizde Türkçe desteği olacakmı ? Birde online oynamak için son sürüme güncellememiz mi gerekiyor ? Bilmediğim için soruyorum saygılar

Türkçe destek yani region olarak destek Windows 8'den sonra gelecektir.Yine de güncellemeden sonra Türkçe dil desteği ve hesabının bölgesini (profilinde gösterilen ülke kısmı) Türkiye olarak gözükür.Güncelleme otomatik olarak sana uyarı şeklinde gelir , kendin güncelleştirme yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 16 Ekim 2012; 15:00:22 >
  • quote:

quote:

Rgh akar aga

aynen ya artık offlıne oyun sarmıyor ancak bıoshock gıbı batman gıbı başyapıt olanlar ayrı..multıplayer olmadan konsolun hiçbir tadı olmuyor gerçekten..hiçbirşey yapmazsam 4 kişi co-op black ops zombı oynuyorum..

• quote:

quote:

Rgh akar aga

+1

JTAG+RGH= Asosyal Tayfası
  • Bu mesaji xbox 360 uzerinden atiyorum. Bence alistiktan sonra kullanmasi kolay olacak, bilgisayarimda kullandigim kilavye ile gayet hizli yazabilmek hos oldu.
  • quote:

quote:

Rgh akar aga

ASOSYAL DİYENE BAK

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.