Şimdi Ara

Yeni Dashboard Yayınlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: starks

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Rgh akar aga

Rgh ne ya benim için rgh çöp bir konsol'dan öteye geçemez çünkü single oynasam bile o live illa açık olacak birileriyle sohbet edeceğim ya da kimler online ne yapıyor görebileceğim.Bön bön tv'nin karşısına geçip offline oyun oynayanlara hastayım ya bu kadar asosyal olmayın bari.

ASOSYAL DİYENE BAK

1-2 gün önce laf yiyip de içinde kalan ve laf sokma çabası içinde olan ergen vol2

yazık la

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rgh akar aga

Rgh ne ya benim için rgh çöp bir konsol'dan öteye geçemez çünkü single oynasam bile o live illa açık olacak birileriyle sohbet edeceğim ya da kimler online ne yapıyor görebileceğim.Bön bön tv'nin karşısına geçip offline oyun oynayanlara hastayım ya bu kadar asosyal olmayın bari.

ASOSYAL DİYENE BAK

1-2 gün önce laf yiyip de içinde kalan ve laf sokma çabası içinde olan ergen vol2

yazık la

kim ergen laa. senin fotoğraflarını gördük sitede sivilceli ergen

2008 yılında 19 yaşındaydım sivilce var mıydı hatırlamıyorum şu an 23'üm ha inanmıyorsan gel görüşelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

quote:

Rgh akar aga

+1

JTAG+RGH= Asosyal Tayfası

Yeni Dashboard Yayınlandı

• Jtag sahibi olarak , kaka nın söylediklerini tamam katılıyorum . 1.5 yıl live beraber oynadık, ban yedim kızdım bir daha ban yerim ben zaten diyerek jtaglı konsol aldım , nasıl şanstır bilmiyorum bir daha ban dalgası gelmedi :)

Şimdi yeni konsol almak istiyorum live için ama halo 4 olayına yeni banlar başlar banada denk gelir :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

quote:

quote:

quote:

Rgh akar aga

+1

100.000 küsür ile tr birincisi

troll

• @Sir Pinky ve KAKA

Harbi yuh diyorum ikinizede
    Adamlar Offline oyunculara Asosyal diyor tam komedisiniz.
    Siz online oynuyorsunuz diye Sosyal mı oluyorsunuz ?O kadar achievements açın sonrada çıkın burada Offline oyunculara Asosyal diyin
    Bu nasıl bir mantıktır arkadaş hele bi anlatında bizde bilelim..

Bana göre OFFLİNE oyuncuların çoğu Asosyal değildir aksine ONLİNE oyuncuların çoğu asosyaldir.
    Offline oyuncu oturur TV nin karşısına oyununu oynar tek kişilk hiakye modunu bitirir sonra kapatır konsolunu Ama sizlerrr hele ki Siz ikiniz 1 tane achievement için bile 2 saat oyun oynarsınız kasarsınız.

Adamlar Llive chat yapıyor diye,birlikle oyunlar oynuyor diye kendilerini Sosyal sanıyorr tam komedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

quote:

quote:

quote:

Rgh akar aga

+1

100.000 küsür ile tr birincisi

troll

Başkalarına laf atmadan önce kendilerine bakmıyorlar maalesef.

Adam 3 günde Borderlands 2'de 40 lv. oluyor,bütün gün LIVE'da pinekliyor sonra millete asosyal diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahatma Gandhi -- 16 Ekim 2012; 16:29:10 >

• Aslında sizler de haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 16 Ekim 2012; 16:39:19 >
  • Update Geldi!
  • Fifa Ultimate teame başladığımdan beri kız arkadaşımla dışarı çıkamaz oldum. Bu hafta sonu ailesinin yanına gidiyo da rahatlıyorum. Arkadaşlara da hastayım diyorum. (Bence online adamı daha çok asosyal yapıyor)

Bu arada RGH nedir?
  • Aynen öyle online oynamak daha cok asosyel yapıyor. Mw2 çıktığında 1 ay evden dışarı çıkmadığımı bilirim

• Ufak bir çeviri ettim beyler.

Xbox 360′ın kapsamlı dashboard güncellemesi tüm dünyada bu gün yayınlanacak. Güncellemenin bu gün dünya çapında 3 milyon kullanıcı için yapılması planlanıyor ve güncellemenin tamamiyle tüm kullanıcılar için olmasının ise bir kaç hafta olabilieceği tahmin ediliyor.

Major Nelson’ın Blogu’nda yayınladığı bilgiler ise şu şekilde:

Yenilenmiş Xbox 360 Dashboard’ı: Arayüz güncellenerek birkaç özellik eklendi.TV ve Film kanalları

Xbox 360 için Internet Explorer: Internet Explorer sayesinde xbox 360′ınızda internette gezebileceksiniz ayrıca HTML5 videolarının da çalışak

Öneriler ve Oylama: Arkadaşlarınız arasında ve topluluk için bir çok öneri ve her türlü uygulama için oylama yapabileceksiniz.

Pinning: Pinning size Dashboard’ınızı özelleştirmenize imkan sağlıyor, Favori filmlerinizi,Tv showlarınızı,oyunlarınızı,müziklerinizi,videolarınızı ve web sitelerini ana ekranda istediğiniz gibi düzenleyip kaydedebileceksiniz.

Xbox Video: Daha önceden Zune olarak bilinen servis Xbox Video olarak güncellendi, Binlerce TV Show larını ve filmleri alıp HD olarak anında izleyebileceksiniz.

Recent: Daha önceden Quick Play olarak adlandırılan servis artık Recent ismi ile kullanılacak ve size önceden baktığınız filmler,oyunlar,uygulamalar ve tüm türler için liste sunacak.

Gelişmiş Arama: Bing voice daha da geliştirildi ve bir çok şeyi aramanız artık daha kolay olacak.

Uluslararası gelişmiş Sesli Arama(Voice Search): Kinect Artık 9 Yeni ülkenin dilini anlayabilecek bunlar: Kanada,Fransa,Almanya,Japonya,Meksika,İtalya,İspanya,Avusturya ve İrlanda

Alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 16 Ekim 2012; 18:18:39 >

• hayırlısı olsun bakalım :)
  • Şu SmartGlass'ı çok merak ediyorum doğrusu.
  • Hala çıkmadı galiba!

• Tasarımda değişiklik oluyor mu yeni dashde ?
  • Bana hala gelmedi güncelleme sizde durum nedir beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UMP

kavga var dediler geldik

neden bilmiyorum çok güldüm buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Bu mesaj silindi.
    beyler bende update gedi şu anda uptade ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 16 Ekim 2012; 19:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

pinky yine güldürdün jtag asosyalmiş . lan herkes senin gibi 7/24 boş boş xboxmu oynuyor sandın sen

Aha asosyaller kralıda gelmiş 7/24 forumda post kasıyorsun sonra geliyorsun burda millete laf atıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.