Şimdi Ara

Yeni Digiturk Dünyası .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kadraj

bütün kutuları elinden çıkartıp 2010'da dükkanı kapatıp gidicek akıllılar

• Bir kaç günde mevcut Digiturk üyelerine konu ile ilgili broşürler gönderilecekmiş ..
  • verilen bilgiler kesinlikle her soruya cevap vermiyor
    Ozellikle mevcut kullanicilarin, belki de tek tek arayip
    musteri temsilcisiyle durumlarini netlestirmeleri gerekecek

selamlar
  • günlerdir milletin kafasını meşgul ettikleri kampanya bu muymuş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

quote:

+1000

aynen katılıyorum bu digiturk son bi vurdun peşinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

günlerdir milletin kafasını meşgul ettikleri kampanya bu muymuş ?

Evet.Ben de daha okkalı birşey bekliyordum ama bu çıktı
  • quote:

kutular değişiyor yeni kutular üretildi. eskiler de yok artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

quote:

İşte giderayak eskileri üyelere kakalıyorlar

• Olaya biraz mantıklı yaklaşmak gerek direk tu kaka diyerek biryere varamayız.Yeni sistem belki alt kademede üye olanlar için kötü olabilir ama digiturkün asıl kar ettiği ve daha çok müşterinin tercih ettiği üst
    grupları çok memnun edecektir.

Ben spor paketi üyesiyim her ay 69,8ytl veriyorum.Yeni tarife ile Altın pakete geçicem hem şu anda seyredemediğim dizi,comdy,goldmax kanallarını seyredebileceğim hemde daha az para verebileceğim.(43,9)
    Ayda 25,9ytl yılda da 310ytl az para vermiş olurum.Bu durumda gözüm kapalı Philips kutuya 99ytl de veririm.Bu durumda bile şu ana göre yılda 200ytl karda olurum.
  • Eskiden minimum 62.80 olan lig tv izleme karşılını adamlar 19.90 yapıyor yani 43 ytl indirim yapıyor ve bazıları üylelik yılı kadar indirim yapılan receiver ücretinden bahsediyolar. Bende philips marka receiver var 75 ytl ödeyecem yani 2 ayda kara geçecem.Onuda geçtim bu güne kadar reciverları bedava kullandık. Dsmart sanki bedava receiver dagıttı. Nasıl dsmart için uydu için receiver ücreti ödeniyosa digiturk içinde ödenir.20 ytlyide lig tv izle öde ücreti olarak düşünebilirsiniz.Yok bu reciver eski ben yenisini isterim dersenizde 230 ytlye yeni reciver var.Onuda alabilirsiniz. Benim anladıgım bu günden itibaren digitürk diyorki ben sadece yayın parasını sizden alacam.Onun dışındaki herşeyi siz ödeyeceksiniz.Bu fiyatlar zaten yapılan yayının kalitesinin karşılıgı. Heralde lig tvyi bedava izletmeyecek heralde dizimaxdeki dizileri bedava vermeyecek.Bide şunu anlamadım 2010da gidecekmiş digiturk nereye gidecek merak ettim. Bu kampanyadan sonra dsmart falan kalmaz.Ben en çok en sonunda insanların uygun fiyatlara evlerinde maç izleyebilecek olmalarına seviniyorum kimse sigara dumarında orda burda maç izlemek zorunda kalmayacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

quote:

Yeni Kutular Üretildi. dedim gördünmü

• Femali dostum puanlarını nisandan önce kullan derim.
    quote:

yani tnt falan beklemeyin mymax ekonomik pakete geçecekse lost house gibi eski sezon dizimax dizileri mymaxte oynatılır kanısındayım
  • Burada asıl konu şu; yakında (Haziran) pays den kutular gelecek diye duydum. şimdi pilihps alsak sonra pays e geçerkende yine para ödeyeğizde tüm parasını mı ödeyeceğiz? Ben philips performansından şikayetçi değilim gerçi ama gene de merak ediyorum????
  • ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 26 Mart 2008; 19:20:23 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

quote:

Yeni Kutular Üretildi. dedim gördünmü

Kampanyanın asıl şartlarından biri; mevcut ve yeni üyeliklerde elinizdeki Digiturk kutusunu taksitle veya peşin olarak satın almak.

Mesela mevcut üyeliklerde Philips kutuları 99 Tl, Vestel kutuları 230 Tl, Hoş Paket Dcr kutuları 130 Tl'ya 12 taksitle veya peşin olarak satın almak gerekiyor. Ayrıca mevcut Digiturk üyeleri Digiturk'te bulunduğu yıla göre satın aldığı kutularda her yıl başına Philips kutularda 5'er veya Vestel kutularda 10'ar Tl indirim kazanıyor. Mesela 7 yıllık bir Digiturk üyesi Philips kutuyu 99 Tl değil, 64 Tl'ya alabiliyor..

Galiba ilk mesajı okuma fırsatınız olmadı çünkü okumuş olsaydınız eminim anlardınız.O yüzden ben biraz da büyüterek ilgili kısmı tekrar yazdım...

• biraz once DT musteri temsilcisini aradim
    hic bir seyden haberleri yok
    selamlar
  • abi,

onu da sordum, puanlari sadece film izlemede kullanabiliyormusum
    eger Nisan kampanyasina gecersem de,
    anladigim kadariyla puanlar yaniyormus
    zaten platin koltuga gecince Salon filmleri beles oluyor
    o zaman puanlari film alarak harcayamiyorsun
    hayirlisi, herhalde once 5-6 film seyredip, sonra yeni kampanyaya bakmak lazim
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: sdereci

Femali dostum puanlarını nisandan önce kullan derim.
    quote:

yani tnt falan beklemeyin mymax ekonomik pakete geçecekse lost house gibi eski sezon dizimax dizileri mymaxte oynatılır kanısındayım

• quote:

Orjinalden alıntı: felmali

biraz once DT musteri temsilcisini aradim
    selamlar

• arkadaşlar kampanya kesin ama 4 nisanda başlayacak yani 3 nisan fatura kesim tarihi anlayacağınız biz indirimli fiyatlarla en erken mayıs ayında tanışacağız,o yüzden müşteri hizmetlerini arayıp şu an için bi cevap alamayız,en sağlamı gidin en yakında ki digitürk bayiine alın broşürü elinize inceleyin neyin ne olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

biraz once DT musteri temsilcisini aradim
    selamlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.