Şimdi Ara

Yeni Digiturk Dünyası ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND06 -- 27 Mart 2008; 19:13:09 >

• Digitürk plusta indirim yapsınlar,beni ilgilendiren konu o.Almasınlar receiver parası bak nasıl kampanya oluyor
  • Kampanya bence cok iyi ve mantikli hazirlanmis gercekten.
    Bende hos paket dcr kutusu var simdi ben bu kutuyu alinca benim vermis oldugum soz kalkicak mi?
    Ayrica bu pace marka cihaz dedigimiz hd alabilen cihaz degil mi onun mu fiyati 230 ytl?
    bir kacta elestiri yapim
    Su yan odaya digiturk olayinida ucuzlatsalarmis biraz keske
    Birde arti puani neden kaldirmislar ki bence hediye seceneklerini dahada cesitlendirmeleri lazimdi.Bir cazibe katiyordu olaya :)
    Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummut

Kampanya bence cok iyi ve mantikli hazirlanmis gercekten.
    Bende hos paket dcr kutusu var simdi ben bu kutuyu alinca benim vermis oldugum soz kalkicak mi?
    Ayrica bu pace marka cihaz dedigimiz hd alabilen cihaz degil mi onun mu fiyati 230 ytl?
    bir kacta elestiri yapim
    Su yan odaya digiturk olayinida ucuzlatsalarmis biraz keske
    Birde arti puani neden kaldirmislar ki bence hediye seceneklerini dahada cesitlendirmeleri lazimdi.Bir cazibe katiyordu olaya :)
    Saygilar
    cevap beleyen sorular var
    mesela biriken puanlar ne olacak ?
    yeni kampanyada indirim yerine gececek mi ?

Yeni tarifeler icin istenen taahhutler (abonelik suresi-odeme vs) neler ?
    Hem plus kutusu hem de 2. odaya normal kutusu olan aileler kampanyada nereye oturuyor ?

Bir de plus'la baslayan teknik sorunlar var ki, onlarin da kampanyadan ayri olarak cevaplanmasi gerekiyor

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: felmali

cevap beleyen sorular var
    mesela biriken puanlar ne olacak ?
    yeni kampanyada indirim yerine gececek mi ?

Yeni tarifeler icin istenen taahhutler (abonelik suresi-odeme vs) neler ?
    Hem plus kutusu hem de 2. odaya normal kutusu olan aileler kampanyada nereye oturuyor ?

Bir de plus'la baslayan teknik sorunlar var ki, onlarin da kampanyadan ayri olarak cevaplanmasi gerekiyor

selamlar

Alıntıları Göster
    yani tnt falan beklemeyin mymax ekonomik pakete geçecekse lost house gibi eski sezon dizimax dizileri mymaxte oynatılır kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: kadraj

yani tnt falan beklemeyin mymax ekonomik pakete geçecekse lost house gibi eski sezon dizimax dizileri mymaxte oynatılır kanısındayım

Alıntıları Göster
    Ben eski üyeyim, yeni kutu alacaksam ne anladım bu işten ben. 15 lira kutu taksiti 40 lira altın paket, yine aynı fiyata gelir. Ne saçma işmiş bu. Böyle kampanya mı olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekreizze

Ben eski üyeyim, yeni kutu alacaksam ne anladım bu işten ben. 15 lira kutu taksiti 40 lira altın paket, yine aynı fiyata gelir. Ne saçma işmiş bu. Böyle kampanya mı olurmuş.

Alıntıları Göster
    phılıps kutuları da satacaklarsa bu demek oluyor ki eski kutuları elden çıkaracaklar bize satarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makhan

phılıps kutuları da satacaklarsa bu demek oluyor ki eski kutuları elden çıkaracaklar bize satarak.

Alıntıları Göster
    ekonomik ömrünü doldurmuş receiverleri müşteriye satmanın nesi asrın kampanyası anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: out

ekonomik ömrünü doldurmuş receiverleri müşteriye satmanın nesi asrın kampanyası anlamadım..

Alıntıları Göster
    bütün kutuları elinden çıkartıp 2010'da dükkanı kapatıp gidicek akıllılar
  • quote:

Alıntıları Göster
    paket yok artık :) gümüş koltuk, altın koltuk ve platin koltuk ayrıca bir kampanya değil artık hep böyle
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

+1000

• quote:

Orijinalden alıntı: PELOTON

quote:

+1000

Alıntıları Göster
    HD ile ilgili hiç bişey yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

HD şu an lüks Türkiye için bence... hele digitürk teki sorunları , pek başarılı olmadığını görünce buna çok daha fazla inandım.
    en az 2 senesi var Hd nin oturması ve kalitesi için Türkiyede....

• quote:

Orijinalden alıntı: PELOTON

quote:

+1000

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

quote:

+1000

olmayacak şey degil...2.ci cine5 vakası

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodman

quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

HD şu an lüks Türkiye için bence... hele digitürk teki sorunları , pek başarılı olmadığını görünce buna çok daha fazla inandım.
    en az 2 senesi var Hd nin oturması ve kalitesi için Türkiyede....

Alıntıları Göster
    Şu ana kadar bu kampanyayı teyit eden olmadı.
    Acaba bu verilen paket bilgilerinin gerçeklik payı nedir.
    Kaynak ???????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

quote:

+1000

olmayacak şey degil...2.ci cine5 vakası

Alıntıları Göster
    Eldeki kutuları elden çıkartmanın adına ASRIN KAMPANYASI denmesi pek hoş olmamış Bir yıla kadar HD teknolojisi dahada yaygınlaşacak eldeki eski kutuları ne yapalım diye düşünüp böyle bir kampanya çıkarmışlar.Eldeki kutuları bitirince HD kutuların promosyonları başlar artık.Biraz insanları kandırmaya yönelik geldi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: woltagen

Eldeki kutuları elden çıkartmanın adına ASRIN KAMPANYASI denmesi pek hoş olmamış Bir yıla kadar HD teknolojisi dahada yaygınlaşacak eldeki eski kutuları ne yapalım diye düşünüp böyle bir kampanya çıkarmışlar.Eldeki kutuları bitirince HD kutuların promosyonları başlar artık.Biraz insanları kandırmaya yönelik geldi bana...

Alıntıları Göster
    tahhüt olayı nasıl kaç ay göbek bağımız olacak

• Biraz önce bulunduğum yerdeki digitürk yetkili servisi aradım ve bütün bu gelişmelerin doğru olduğunu ve 21-23 Mart tarihleri arasında düzenlenen bayi toplantısına giden arkadaşlarının bugün döneceklerini ve ayrıntılı bilgiye bu gün kavuşacaklarını ifade ettiler.Nisan başında bu kampanya başlıyormuş.
    Platin pakette yan odaya digitürk'te bedava olacakmış.
    Umarım biz aboneler için hayırlı olur.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: LeGeND06

Haftalardır forumlarda konuşulan, merakla beklenen Nisan ayındaki Digiturk'un yıldönümü kampanyası beklenende fazla ilgi çekeceğe benziyor.

Kampanya Nisan ayında başlıyor. Digiturk dijital yayıncılıkta devrim yaratmaya hazırlanıyor. Hiç umulmadık fiyatlarla bizlere bir çok avantaj sağlıyor. Ayrıca bu sisteme geçmek isteyenlerden şu an Digiturk üyesi olanlar, yeni üyelerden çok fazla avantaja sahip olacak.

* Kampanyanın asıl şartlarından biri; mevcut ve yeni üyeliklerde elinizdeki Digiturk kutusunu taksitle veya peşin olarak satın almak.

Mesela mevcut üyeliklerde Philips kutuları 99 Tl, Vestel kutuları 230 Tl, Hoş Paket Dcr kutuları 130 Tl'ya 12 taksitle veya peşin olarak satın almak gerekiyor. Ayrıca mevcut Digiturk üyeleri Digiturk'te bulunduğu yıla göre satın aldığı kutularda her yıl başına Philips kutularda 5'er veya Vestel kutularda 10'ar Tl indirim kazanıyor. Mesela 7 yıllık bir Digiturk üyesi Philips kutuyu 99 Tl değil, 64 Tl'ya alabiliyor..
    Ya da yeni üyeliklerde yeni piyasaya çıkacak Pace marka kutuyu 230 Tl'ya 12 taksitle veya peşin olarak alınabiliyor. Yeni üyeliklerde Philips ya da Vestel eski kutular alınamıyor.

* Kimi zaman yine forumlarda konuşulan bir konu da paket sisteminin değişmesi. Yeni Digiturk Dünyasında artık GÜMÜŞ, ALTIN ve PLATİN paketler olacak. Ve tüm paketlerde Lig Tv olacak. Yani artık 19,90'a bile Lig Tv izlenecek..

GÜMÜŞ PAKET = 19,90 TL ALTIN PAKET = 43,90 TL PLATİN PAKET = 69,90 TL

* GÜMÜŞ PAKET'e eski paket sistemindeki EKONOMİK SPOR PAKET diyebiliriz. Fiyatı 19,90'a düşmesiyle beraber bazı kanallarda değişiklik olacakmış. Mesela MYMAX kanalı GÜMÜŞ PAKET'e gelirken, FOX SPORTS kanalı bu paketten çıkacakmış. Ama sonuçta LİG TV'yi 19,90 izleyebileceğiz. Fortis Türkiye Kupası 19,90'lık Lig Tv paketinde olmayacakmış.

* ALTIN PAKET'i eski paket sistemindeki SÜPER PAKET'e benzetebiliriz. Erotik kanal ve salon filmleri hariç tüm kanallar olacakmış. Ayrıca Dergi üyeliği de bu pakette olacakmış. Fortis Türkiye Kupası da bu pakette izlenecekmiş.

* PLATİN PAKET'te ise tüm kanallar açık olacakmış. Ayrıca Salon filmleri de sınırsız olacakmış. Digiturk Plus üyeliklerinde alınan 9,90 Tl'lik HD PVR bedeli PLATİN PAKET'te kaldırılacakmış. Ayrıca yakında açılacak SporMax kanalı da bu pakette olacakmış.

Yakında Baby First ve Animax kanalları da platforma eklenecekmiş.

Bu kampanyanın püf noktalarından bazıları da Artı Puan kullanımı olmayacak, Dondurma yapılmayacak, ve Teknik Servislerde artık ücretli olacakmış. Ve mevcut üyeliklerde eski paket sisteminden Yeni Digiturk Dünyasına geçmek isteyenlerin taahüt farkları yansıtılmayacakmış. Ayrıca eski Digiturk kampnayları da devam edecekmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Copypaste

Kaynak ???????????????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Copypaste

Kaynak ???????????????

ben digiturk bayisiyinde çalışıyorum toplantı yapıldı bununla ilgili %100 de gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowboys

quote:

Orjinalden alıntı: Copypaste

Kaynak ???????????????

ben digiturk bayisiyinde çalışıyorum toplantı yapıldı bununla ilgili %100 de gerçek

Alıntıları Göster
    Doğru haber olduğu böylece teyit edilmiş oldu.
    Bu arada
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=410281
    linkinde daha detaylı bilgiler buldum.
    Anlaşılan burada bilgi vermeye pek hevesli değil DT bayileri.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.