Şimdi Ara

Yeni Digiturk Dünyası .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani demekki 19,90 lık kampanyadan DT almak istesek 4 nisandan önce alamayacagız....
  • peki birşey sorucam bi herhangi bir paket aldık diyelim...şimdi tam bilmiyorum ama erotic kanallar oluyor.onlar nasıl kapanacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

bütün kutuları elinden çıkartıp 2010'da dükkanı kapatıp gidicek akıllılar

kutular değişiyor yeni kutular üretildi. eskiler de yok artık

İşte giderayak eskileri üyelere kakalıyorlar

Yeni Kutular Üretildi. dedim gördünmü

Kampanyanın asıl şartlarından biri; mevcut ve yeni üyeliklerde elinizdeki Digiturk kutusunu taksitle veya peşin olarak satın almak.

Mesela mevcut üyeliklerde Philips kutuları 99 Tl, Vestel kutuları 230 Tl, Hoş Paket Dcr kutuları 130 Tl'ya 12 taksitle veya peşin olarak satın almak gerekiyor. Ayrıca mevcut Digiturk üyeleri Digiturk'te bulunduğu yıla göre satın aldığı kutularda her yıl başına Philips kutularda 5'er veya Vestel kutularda 10'ar Tl indirim kazanıyor. Mesela 7 yıllık bir Digiturk üyesi Philips kutuyu 99 Tl değil, 64 Tl'ya alabiliyor..

Galiba ilk mesajı okuma fırsatınız olmadı çünkü okumuş olsaydınız eminim anlardınız.O yüzden ben biraz da büyüterek ilgili kısmı tekrar yazdım...

bu milletin kullandığı kutulardan bahsediyor ben yeni alacaklardan bahsediyorum ;
    DT9002 ve DT59100 die 2 yeni model üretildi yeni alacaklar bunlardan alacak.

http://img172.imageshack.us/img172/3478/27032008ks6.jpg

• quote:

Kampanyanın asıl şartlarından biri; mevcut ve yeni üyeliklerde elinizdeki Digiturk kutusunu taksitle veya peşin olarak satın almak.

Mesela mevcut üyeliklerde Philips kutuları 99 Tl, Vestel kutuları 230 Tl, Hoş Paket Dcr kutuları 130 Tl'ya 12 taksitle veya peşin olarak satın almak gerekiyor. Ayrıca mevcut Digiturk üyeleri Digiturk'te bulunduğu yıla göre satın aldığı kutularda her yıl başına Philips kutularda 5'er veya Vestel kutularda 10'ar Tl indirim kazanıyor. Mesela 7 yıllık bir Digiturk üyesi Philips kutuyu 99 Tl değil, 64 Tl'ya alabiliyor..

Galiba ilk mesajı okuma fırsatınız olmadı çünkü okumuş olsaydınız eminim anlardınız.O yüzden ben biraz da büyüterek ilgili kısmı tekrar yazdım...

bu milletin kullandığı kutulardan bahsediyor ben yeni alacaklardan bahsediyorum ;
    DT9002 ve DT59100 die 2 yeni model üretildi yeni alacaklar bunlardan alacak.

http://img172.imageshack.us/img172/3478/27032008ks6.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: felmali

biraz once DT musteri temsilcisini aradim
    hic bir seyden haberleri yok
    selamlar

şu anda bayilere ve müşteri temsilcilerine yasak kampanya hakkında bilgi vermek
  • eski üyeler neden ellerindeki kullanılmış dandik kutuları almak zorunda bırakılıyor da yeni üyelere yeni kutular satın alınması isteniyor. Eski üyeler yolunacak kaz mı? ya da eski üyeler enayi mi?
    Bize de yeni kutulardan versin paşa paşa istiyorsak kampaya girmek istiyorsak alalım.
  • eski kutulardan verirlerse öpte başına koy onlar daha kaliteli daha sağlam ve interaktif dsmart 300ytl ye satıyor aynı makinayı
  • O zaman benim elimdeki optv 3900 için 230 YTL ödemem mantıklı mı şimdi? Next urla ya göre mantıklı..
    Yeni vereceği PACE standart kutular daha iyi olmaz mı optv 3900 den acaba?

NOT: Ben daha 2 aylık üyeyim sadece yeni seçeceğim alternatifler de hata yapmamak için soruyorum.
  • ben dcr kutuya 230ytl mantılı demiyorum zaten 230ytlde kutu fiyatı yok 139 ytl diğer cihazlar elime gelmediği için test etmedim yanıltmak istemem ama 139ytl ye satılacağı için dt9001 hoşpaket kutuları gibi kalitesiz olacağı kesin ama diğer kutular kiralandığı için mecbur kaliteli olarak ürettirildi acele etmeyin biraz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 27 Mart 2008; 23:28:19 >
  • Bu kampanyada Digitürkplus ile ilgili bir indirim olmadığına göre beni zerre kadar ilgilendirmiyor.Alacağın olsun digitürkkk
  • Beni de ilgilendirmiyor. Nedir bu kampanyanın amacı onu da anlayamadım. Eski üyelere ne faydası olacak. Ben elimdeki Digiturk kutusundan memnunum niye SD yayın için bir daha kutu alayım. Bu kutu araba lastiği değil ki kullandıkça eskisin. Artı yeni dağıtacakları (parayla satacakları) SD kutuların çok farklı özellikleri mi var. Mesela 1.3 HDMI bağlantıya mı sahipler...Biri bunları bana açıklarsa sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Bu kampanyada Digitürkplus ile ilgili bir indirim olmadığına göre beni zerre kadar ilgilendirmiyor.Alacağın olsun digitürkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 28 Mart 2008; 9:29:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdy

eski üyeler neden ellerindeki kullanılmış dandik kutuları almak zorunda bırakılıyor da yeni üyelere yeni kutular satın alınması isteniyor. Eski üyeler yolunacak kaz mı? ya da eski üyeler enayi mi?
    Bize de yeni kutulardan versin paşa paşa istiyorsak kampaya girmek istiyorsak alalım.

Mantık bunu gerektirir aslında.Ama illaki eskileri kakalayacaklar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.