Şimdi Ara

Yeni dizüstü alımı konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1 haftadır fiyatlara göre özelliği bana uygun dizüstü bakınıyordum. KKTC'de ikamet ettiğim için servise gönderme lüksüm olmayacağından, en az sorun çıkarma ihtimali olanı araştırıyorum.Toshiba A500-132 karar kıldım fakat istanbul bilişimin stoğunda A500 serisi kalmamış, yokmuş (yada hiç olmadı).

2000 TL yi geçmeyecek, HSBC ile 12 ay taksik yapabilecek, internette güvenilir, beni servise mahküm etme ihtimali zayıf, dengi bir marka söylermisiniz. (çok şey istedim sanırım :) ) HP olmamasına kesin karar kıldım, samsung da yeni marka olduğu için çevremde pek önermiyorlar.

Toshiba için Gold bilgisayarı aradım, dayımın kartı ile alacağımdan teslimatta sorun çıkıyor.

Fikir verirmisiniz, yoruldum dizüstü araştırıp yorum okumaktan.

• Kim ne derse desin Samsung R620 oldukca guzel bir urun. Hem fiyat hemde performans olarak cok guzel bir makina. Bende R522 var ve aldigim gunden beri yani yaklasik 3 aydir toplasan sadece 1 hafta kapali kalmistir. Surekli download yapiyorum ve online oyunlar oynuyorum daha dogrusu oynayanlari var oldugu icin aradabir dinlensin diye ben kapattiriyorum.
    Biraz daha dusun ama en isabetli karar olarak Suan icin Samsung R620 goruyorum.
  • Eğer optik ses çıkışını kullanmayacaksan , 300 mbps n destekli modemin yoksa Toshiba A500-132 ye 600 lira daha vermene gerek yok . Samsung R620 nin bu saydığım özellikler dışında eksiği yok ; kasa stabilitesi de dahil
    Samsung'u önermeyenler daha kullanmamış olanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

+ olarak, kullanıp da teknik servisinden hiç haz etmeyenlerdir. Muhatap olanların muhabbeti yakında yayılır, herkes öğrenir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

quote:

+ olarak, kullanıp da teknik servisinden hiç haz etmeyenlerdir. Muhatap olanların muhabbeti yakında yayılır, herkes öğrenir!

Ne gibi bir problem yaşadığını bize de anlatırsan memnun olurum
  • Servis'e gönderme sıkıntı olacağından ve taksitle alacağım için aynı özelliklerde Sony Vaio VGN-FW463J düşünüyorum şimdide. Nedense Samsung ile ilgili ciddi bir sorun yorumu okumasamda, bu alanda yeni marka olduğu için bir türlü içime sinmiyor :\

Samsung'u istanbulbilişim fiyatı üzerinden düşünmüştüm, onun dışındaki diğer sitelerde biraz pahalı gibi geldi. Diğer sitelerde fiyat arttığı için sony vaio da karar kıldım. Hem diğer siteler kredi kartıma uygun taksit seçeneği sunmuyor.

Yorumlar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklovnak -- 19 Eylül 2009; 12:09:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

quote:

Ne gibi bir problem yaşadığını bize de anlatırsan memnun olurum

Benim bir problemim olmadı. Monitör almak istediğimden araştırma yaparken Samsung teknik servisiyle ilgili ciddi sorunlar olduğunu okudum. Üstelik bu bir kişi ile değil genel bir sorunmuş gibi görünüyor. Alttaki linkten bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33813654/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım için laptop öneri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.