Şimdi Ara

YENİ DLSR FOTOĞRAF MAKİNASI ALACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ DLSR FOTOĞRAF MAKİNASI ALACAĞIM ÖNERİ VE BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
    ÖNCELİKLE FİYAT EN FAZLA 850 TL OLACAK VE SONRADANDA EKİPMAN ALMA İMKANIM YOK
    MAKİNAYI EV(İÇİ) ARABA VE KENDİM İÇİN KULLANACAGIM.YANİ HEM İŞ HEM HOBİ GİBİ.
    MAKİNA OLARAK CANON İSTİYORUM.ŞİMDİ GELELİM ASIL MESELEYE
    HANGİ MODEL?(FAZLA YIPRANMAMIŞ OLCAK)
    BİDE BODYNİN ÇOK ÖNEMLİ OLMADIGINI LENSLE ALAKALI OLUNDUGUNU DUYDUM DOGRUMU?
    1100D-550D-500D-600D-650D MODELLERİ CAZİP GELİO BUNLARDAN HANGİLERİ VEYA SİZİN ÖNERDİGİNİZ HANGİSİ
    HANGİ LENSLER(FOTOGRAF KALİTESİ VE DÜZGÜN ÇEKEBİLMESİ ÖNEMLİ)?MESALA EV İÇİNİ ODA ODA EN GÜZEL HANGİ LENS ÇEKER( YAKIN, UZAK İSTİYORUM MESALA 50MM 75-300 18-55 BU TERCİHLER DOGRUMU ?)
    HANGİ EKİPMANLAR LAZIM?(TRİPOD,FİLTRE GİBİ)
    İSTANBULDA OTURUYORUM HAYYAM PASAJINA MI GİTMELİYİM GİDERSEMDE KARARLI GİDİYİM BARİ
    ÇANTA ,BELLEK KARTI,LENSLER,BODY,GEREKİRSE TRİPOD EKİPMANLARINI HEPSİNİ 850 TL YE ALIP BİTİRMEK İSTİYORUM
    BU MAKİNA İLK MANKİNAM OLACAK BİR ÇOK MAKİNA KULLANDIM AMA KENDİ MAKİNAMDA TAM OLARAK ANLAYACAGIM İŞİ
    MAKİNA ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİRİM
    HEPİNİZE TEŞŞEKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.SORULARIM BİRAZ FAZLA SEÇENEK ÇOK OLUNCA :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palenco7 -- 5 Şubat 2014; 16:12:11 >

• Yazı bekle nikon d3300 çıkar o zamanda 3100 ucuzlar 850 liraya güzel bir Nikon d3100 sahibi olursun
  • elinizeki bütçe ile alınabilecek en mantıklı makine d1100dur, yada ikinci el makine bakacaksınız.
    giriş seviyesinde nikonlardan ziyade canonları tercih edin, nikon alacaksanız d90 d7000 serilerini tercih edin.

ilk başta daha lens almayın, ihtiyaca göre almaya çalışın. zaten bütçeniz ikinci bir lens almak için uygun değil.
    heleki filtre falan kesinkikle almayın, 150tl lik lens çizilmesin diye 50tl ye size filre satmaya çalışırlar szie, zaten o lens çizilse fiyatı 50tl düşer aşağa, bir de dandik bir filtre takıp lensin keskinliğini iyice bozmayın.

hayyamda ek çanta tripod falan verirken herzaman en dandiğini verirler, bunlar genellikle işe yaramaz şeyler olurlar yada fiyat yükselir.
    bunları ilk başta sakın almayın, klasik satıcı taktiğidir, çerezlerle yeni başlayanları kandırırlar.(bende dslr satışı ile uğraşıyorum)

dikkat edilecek tek şey güvenilir satıcıdan almaktır, burda ne kadar anlatılsada tecrübeniz olmadığı kontrol edemezsiniz.
    tek yapmanız gereken düzgün birisini bulmak, bu işte senelerdi bulunan insanalara bakın, genellikle kendi ekipmanını satanlar sıkıntı çıkarıyorlar, adamda arzalı bir tane makine oluyor satıp ortadan kayboluyor ama sürekli bu işi yapan istesede bunu yapamaz.

• cevaplarınız için teşşekkür ederim
    geçen gün canon 500d bod+18-55+50mm+28-300+çanta+tripot ve 9 gb hafıza kartıyla 850 tl ye internette gördüm ve ertesi gün satılmış çok üzüldüm ona
    makinayı 2 hafta içinde tüm ekipmanlarıyla almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  • 850 tlye hepsi olmaz bence 650d felan unutun zaten gövde kendi başına pahalı eski modellere bakın derim.
  • o yüzdende makinayla güzel fotografın alakası varmı yoksa herşey lenste mi bitio die sorudum
  • sorularıma cevap verecek yok mu?
  • 1100D hariç diğerleri zaten aynı optik kaliteyi sunan makineler. Ya 1100D alın yada 550D . Daha üstleri anlamsız olur elinizdeki bütçe ile.

Bu isteklerinizin elinizdeki bütçe ile karşılanması imkansız. Ucuz olsun diye alacağınız her tripod, çanta vb ekipmanı en geç 1-2 ay sonra çöpe atarsınız. Şimdilik 2.el bir 550D + 50mm1.8 lens alın.Bütçe anca buna yeter. Kendinizi geliştirin, zamanla ihtiyaçlarınızı daha iyi anlarsınız zaten. Ona göre bütçe ayırıp ekipman ararsınız.

Yok ben illa tüm isteklerimin olmasını istiyorum derseniz DSLR makineleri unutun. DSLR-Like makinelere yönelin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.