selam arkadaşlar.bilgisayarımda windows xp yüklü.bilgisayarımı heraçtığımda yeni donanım bulundu(printer) diye ikaz veriyor.aygıt yöneticisinden kontrol ettim herşey normal gözüküyor.hiç soru işaretli yer yok.printerim gayet güzel çalışıyor.sürücüsü yüklü.bu sorunu birtürlü çözemedim.neden olabilir?yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...!!
sürekli ileri ileri diyerek tekrar kur bi daha çıkmaz
ileri -ileri diyerek kuruyorum fakat,donanım yüklemesinde hata oluştu,donanımınız yüklenemedi doğru çalışmıya bilir diye ikaz veriyor.ortada donanım falanda yok.devamlı printer ikazı veriyor,fakat pirinterde sorun yok.normal çalışıyor.sürücüleride yüklü.printer usb bağlantılı usb girişlerinde bişey olabilirmi ?
Bulunamadı dedikten sonra bir daha sormaması lazım. Eğer çok zor gelmezse printırı kullanmadığın zamanlar usbden çıkar
bence prınter ı diğer portlardan birine tak sorun çözülmezse driver ı sil tekrar yükle ama bu arada prınterın pc le bağlantısı olmasın yükleme işlemi bittikten sonra prınterı tak
bazen bilgisayarlarda kendi kendine yorum yapabiliyor ve sahibi mi nasıl kıl etsem diyo
printeri kullanma
aynı sorunu webcam im yaratıyordu. Komple kaldırdım usb den çektim pc i açtım bu sefer farklı bir usb girişe taktım ve tekrar yükledim sorun ortadan kalktı.
arkadaşlar ne yaptımsa olmadı.printeri kaldırdım,hatta usb ile çalışan tüm donanımların sürüçüsünü kaldırdım.usb ye hiç bişey takmadan yine donanım bulundu diye ikaz veriyor.windowsta bir sorun olabilirmi,formatlamakmı lazım.fakat başka hiç bir sorun gözükmüyor,herşey gayet düzgün çalışıyor..
sistem geri yükle
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Burda olması gerek...
quote:
Orjinalden alıntı: ßy Spécops.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Burda olması gerek...
sistem geri yükledim olmadı,HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run burada hangisini silmem lazım? printerle ilgili bişey yok.
iyi baktınmı ben fservice.exe hatasını alıyordum o adımları izleyerek silmiştım ve windowsu açtığımda artık çıkmıyordu.Açılışta açılan bütün uygulamalar orda gözüküyoR ama yeni donanım bulundu uyarısının orda olma ihtimali ne kadar var bilemiyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme