Şimdi Ara

Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni bir güncelleme yolda. Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre yeni güncelleme kasabalardaki ortamı optimize edecek ve bu kapsamda çeşitli sahnelerde işlemci yükünü azaltacak. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabileceksiniz.

Dragon's Dogma 2 daha akıcı bir deneyim sunacak

#DD2— Dragon's Dogma (@DragonsDogma) September 11, 2024  

• Arkadas bombos dunyasi var, o kadar buyuk harita ama icindeki aktiviteler nerede, sadece ana hikaye ve cok az yan gorev var. Kesif olayi nerede yani ben oyunu begenen biri olarak daha detayli craft sistemi daha derin dungeon kesifleri yuzlerce yan gorev beklerdim boyle guzel oyun icin. malesef dragon dogma 1 daha iyi icerk olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadas bombos dunyasi var, o kadar buyuk harita ama icindeki aktiviteler nerede, sadece ana hikaye ve cok az yan gorev var. Kesif olayi nerede yani ben oyunu begenen biri olarak daha detayli craft sistemi daha derin dungeon kesifleri yuzlerce yan gorev beklerdim boyle guzel oyun icin. malesef dragon dogma 1 daha iyi icerk olarak.

katılıyorum oyun koca bir demo gibi olmuş. özellikle craft sistemi oyunu hadi oyna da bitir şekilde yaptıklarını kanıtlar gibi duruyor. belki bir ümit dark arisen gibi bir dlc gelir de işin rengi değişir. yinede oyunun combatı herşeyi kurtarıyor ama oda bir yere kadar çünkü yaratık çeşitliliğini yok denecek kadar az yapmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.