Yha bu dress şimdi kesin gelcek mi bi dress daha vardı gelcek gelcek dediler gelmedi...
@_GOLDBERG_ bir güzel paylaşım daha yapmışsın teşekkürler.
Görünüş olarak bencede güzel değil ama en azından bu dresslerle belki uzun uzuuuun bahsedilen birlik toparlanır.Bir türk olduğum için güzel görünsede görünmesede koleksiyonuma ekleyeceğim.Neme lazım ilerde büyük Gw'lar yaparken herkesin bu dressi giydiğini düşünürsek o hızla hotan bile kuşatılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 25 Şubat 2009; 23:02:58 >
türkleri sevmeyenler çatlasın
50 Kişi Alcam Demiş Ama Char Ustunde Nasıl Durucak Bilmeden Nereye Alıcaklar Merak Ettim Ve Kıyafet Accayip Çirkin
lanet female dress ler hiç bi halta benzemiyor :@
önceki dressleri hiç sevmedim almadım yeniler iğrenç bunlarda cok kötü.
nese 10dg h.armor male set cok hoş charı male yapıcam 10dg de. o zamanda female dressler güzel olur
daha farklı olabilirdi hiç guzel olmamış gelınlık bile daha guzel bunun yanında yeniçerilerın giyidği kostumler olabilirdi
joymax tribunlere oynuyo : )
cok para gozler...
quote:
Orjinalden alıntı: Azt_
cok para gozler...
Evet para göz olduğuna hem fikirim fakat tribunlere oynama işine karşıyım adam sonucta bundan para kazanıyor.Bu dress gelmeseydide atıyorum amerika almanya brazilya gibi dressler gelseydi derdiniz Türklere de gelsin diye adamlar biliyorlar Türk oyuncularının çok oldugunu haliyle bize yüklenecekler ben bunu normal görüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nicer
quote:
Orjinalden alıntı: Azt_
cok para gozler...
Evet para göz olduğuna hem fikirim fakat tribunlere oynama işine karşıyım adam sonucta bundan para kazanıyor.Bu dress gelmeseydide atıyorum amerika almanya brazilya gibi dressler gelseydi derdiniz Türklere de gelsin diye adamlar biliyorlar Türk oyuncularının çok oldugunu haliyle bize yüklenecekler ben bunu normal görüyorum
Kastettigim para kazanma konusnda ii oldukarı. Para kazancaklar keske akıllarına gelmeseymis derdinde digilim : ) anlatabildim snrm
Dressler güzel olmuş joymax gene türkleri düşünmüş. Diğer taraftan ingilizce => He is turk attack him, ks him Türkçe => O bir Türk saldırın, ks yapın
Aklıma geldi konu sapmasın
bu kıyafetleri folklör kıyafeti gibi görmüşsünüz ama o efeler bile eski anadolu kültürünü yansıtıyor ve joymax ın bunu düşünmesi iyi olmuş bence güzel bir kıyafet
Bide harb yerine ud yaparlarsa tam olcak. Gurur verici ama etkileyici değil bencede ( ama alcam )
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Arkadaşlar ben osmanlı-yeni çeri kıyafeti koyun diye süper bi ingilizceyle yazmıştım bunu koymuşlar acaba hediye kazanmışmıyımdır ? çok pis heycan yaptım
Bende Yeniçeri dedim ^^
Güzel olmuş Türk kültürünü yansıtıyor ama bir savaşçı karaktere giydirince şık duracağını sanmıyorum :)
Male
Female
Alıntıdır.
bence güzel çıkınca alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Üsküdara gideriken aldıda bir yağmur, katibimin setresi uzun eteği çamur, katibime kolalıda gömlek ne güzel yaraşır . . .
Üsküdar demeyin öğğğü
16A
Pendik'ten Üsküdar'a en az 1:30 saat
çoğu yaşlı hep ayaktasın
Off ne satar ama bu varyaa
Pek hoşuma gitmedi aslında çok daha güzel yapabilirlerdi ve pek fazla satacağını da sanmıyorum...
Bence Türkleri düşündükleri falan yok parayı düşündükleri kesin^^