Şimdi Ara

Yeni Dress - Turkey Dress (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EDİT: Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 26 Şubat 2009; 16:00:24 >
  • uyanık lan bu joymax bizi gafil avlamaya çalışıyo
    ama ben fazla beğenmedim ama idare eder

ayrıca Mücahid Abi bahsettiğin şarkı ile bu elbiselerin alakasının olmadığını düşünüyorum
    yoksa yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 26 Şubat 2009; 16:03:48 >
  • şu konuyu off topice'e açsaydın
    tüm osmanlılar toplanırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

şu konuyu off topice'e açsaydın
    tüm osmanlılar toplanırdı

• @synaX:Lecter

Burakcım öncelikle şu konuya bak, sana Otobüs hakkında tavsiye edeceğim tek gerçek bu . . .

http://resim.donanimhaber.com/m_28940916/mpage_1/key_//tm.htm#28940916

quote:

@mr.chucky

uyanık lan bu joymax bizi gafil avlamaya çalışıyo

ayrıca Mücahid Abi bahsettiğin şarkı ile bu elbiselerin alakasının olmadığını düşünüyorum
    yoksa yanlış mıyım?

Bu tarz kıyafetler, bana hep bu şarkıyı anlatır. Bu kıyafetleri sadece Doğudaki veyahut Türkiyenin diğer kısımlarındaki insanlarımız giymedilerki, eskiden İstanbulda böyle idi. Genelde Bu tarz şarkılarda hep bu tarz kıyafetler gösterilir . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 26 Şubat 2009; 16:55:50 >

• Female si daha bi hoş gibi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

@synaX:Lecter

Burakcım öncelikle şu konuya bak, sana Otobüs hakkında tavsiye edeceğim tek gerçek bu . . .

tmm müco 100 kere link attın anladık 500T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 26 Şubat 2009; 18:14:00 >
  • quote:

@synaX:Lecter

quote:

@mr.chucky

uyanık lan bu joymax bizi gafil avlamaya çalışıyo

yoksa yanlış mıyım?

Bu tarz kıyafetler, bana hep bu şarkıyı anlatır. Bu kıyafetleri sadece Doğudaki veyahut Türkiyenin diğer kısımlarındaki insanlarımız giymedilerki, eskiden İstanbulda böyle idi. Genelde Bu tarz şarkılarda hep bu tarz kıyafetler gösterilir . . .

Amma doluymuş be

• walla bence 10 numara...
  • Pek ii deyil ama alıcam
  • ..........?................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2003 -- 26 Şubat 2009; 22:22:03 >
  • Bence pekde güzel değil düşünsene elinde staff kafanda fes :/
  • heç beğenmedim daha eski döneme ait olanları koyabililerdi yani çayda çıra eşliğinde savaşa gitme fikri kimin aklına gelmiş oldu olacak efek olarakta gece kararınca elde mumlar olsun tam olur fikir benden denemesi joymaxtan
    yada guildce hepimiz birer tane alırız halay çekeriz yabancıların gözü doyar halayın başını ben çekcem başlıyorum nanirom nanirom nonnonoom hayda........
  • 500T Anlatılmaz yaşanır . . .

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 26 Şubat 2009; 23:00:39 >
  • quote:

500T Anlatılmaz yaşanır . . .

Edit : İmla

Fordcu Seniiii
  • Bence gurur verici, JM'den de yine beklenmedik bir sürpriz diyebilirm türkler acısından... Anti-Turk gruplarına karsı, Jm' den iyi bir cevap oldugunu düşünüyorum, turk tarihinin kalıntısıdır bence bu, sahip cıkalım... satılır satılmaz ayrı konu... yinede gurur verici
  • yenıceri kıyafetıni beklıyodum ben ama buda iii en azından dusunmusler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JezeBeeL -- 27 Şubat 2009; 14:48:12 >
  • güzel ama daha güzel olabilirdi...çünkü oyunda türkler çokk
  • süper bişşiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Off ne satar ama bu varyaa

Hasılat tavan yapacak Sırf sen zarar et diye ben almıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.