Şimdi Ara

Yeni Dress - Turkey Dress (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel değilmiş ama türklerin kültürünü filan yansıtmaları güzel bir şey

• Bence vasat bir dress.Renkler güzel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 25 Şubat 2009; 20:35:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Arkadaşlar ben osmanlı-yeni çeri kıyafeti koyun diye süper bi ingilizceyle yazmıştım bunu koymuşlar acaba hediye kazanmışmıyımdır ? çok pis heycan yaptım

arkadaşım umarım kazanmışsındır. forumdan birinin kazanması benide bütün üyerlide eminim mutlu eder
  • Gelsin Allahıma alıcam hemen off ne manyak olur fes taksak...
  • Elbiseler harika bi şey o zaman bu avatarında aksesuarı çapa olsa süper olur female çara super gider janganda çapa yapıo düşünsenize :D:D::d:dD

• quote:

Orjinalden alıntı: _GOLDBERG_

quote:

Arkadaşlar ben osmanlı-yeni çeri kıyafeti koyun diye süper bi ingilizceyle yazmıştım bunu koymuşlar acaba hediye kazanmışmıyımdır ? çok pis heycan yaptım

arkadaşım umarım kazanmışsındır. forumdan birinin kazanması benide bütün üyerlide eminim mutlu eder

inş inş.. hadi bakalım :) mp3 çalarım var ama joymax tan gelen 8gb lik iPod u kullanmak ayrı zevk olur :D gerçi 10k sp de fena olmaz ^^ içini full sagopa doldururum yine kaf kef gezerim ortada ahe

• Düşünmeleri güzel ama, Bana kalırsa keşke bunları degilde Türklerin Meşhur EFE kıyafetlerindende çıkarabilirlerdi.
  • Turklere daha yakısacak bırsey olmalyıd ma dusunmelerı bıle ıyı
  • yha bazı arkadaşlar kötü bakımından anlamasın sadece dile getirmek istediğimiz oyun için uygun olmadığı tabi bizim yöremizin kıyafeti ama oyun için uygun değil
  • quote:

İpod kazanırsan alma bana onun yerine 100k sp ver de tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tevez

gelsin kesin alırım.
    a.candemir, folklör diyorsun ama o kıyafetler bizim kültürümüzü temsil eden bir resmi kıyafettir ne yani senin iyi dediğin amerikalıların dedem yaşındaki kültürlerinden ortaya cıkan incecik badiler midir?(yalnış anlaşılmak istemem, ne badiye karşıyım, ne de amerikan kıyafetlerine..)

Silkroad la bizim kültürümüzdeki folklörün ne alakası var muzikal oyun filanmı silkroad Şöyle osmanlı padişahlarının giydiği heybetli elbiselerden veya osmanlı ordusunun savaşta giydiği zırhlar filan tarzı birşeyler olsa çok daha güzel olurdu.Folklör kıyafeti gibi güzel deyil diyerek bunu kastetmiştim

• pekde güzel değilmiş yav daha güzel kıyafetlerimizde vardı
  • Berbat.
  • ben güzelliğine bişey diyemem ama bir şeyin önemli olduğunu biliyorumki oyundaki popülasyonun büyük bir kısmını TÜRKler oluşturuyor ve joymax buna bağlı olarak bir hamle yapmış. güzelliğinden ziyade sadece joymaxın bizi düşünmüş olmasını göz önüne almalıyız.

ben şahsen bundan sonra yeniçeri yada sadrazam kıyafeti bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Üsküdara gideriken aldıda bir yağmur,
    katibimin setresi uzun eteği çamur,
    katibime kolalıda gömlek ne güzel yaraşır . . .

yurakmucahidabi.gif
  • hoşmuş..
  • hakkatten düşünmeleri yeter ama kıyafetlerde bence gayet hoş kesin alıcam
  • ben yazdığım yazıda male ve female giysi örneği resim koymuştum. Female tıppppppppppppppkısının aynısı.. male biraz benziyor ama female ayyyyynııı inşallah kazanmışımdır yaaaa
  • ehh...
  • Düşünmeleri güzel demiş herkes, sizc joymax bizleri mi yoksa ticari çıkarlarını mı düşünmüş bu dressde?
    Vasatın altında bence, hoş olmamış...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.