Şimdi Ara

Yeni Ds seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa bir nintendo konsolu alıcam ama hangisini alacagıma bir türlü karar veremedim ds alma sebebim genel olarak mario pokemon ve zelda oynamak acaba seçimim için yardımcı olabilir misiniz?Birde ankarada sadece dsi ve lite buldum ırmak ve japon oyuncak ta elimde kullanmadıgım bir psp vardı japona sordum ds lite la direk takas ediyorlar dsi içinde ustune bi 40-50 tl koy diyorlar yardımcı olursanız sevinirim.

• Sakın takas yapma. DS'lerin 2. eli 100-150 tl civarı. Biraz daha eklersen direkt 3ds alabilirsin. Psp'yi de bence emulatorler için kullan.
  • Zaten 3DS 200tl.Gİt 200tl ye en son çıkanı al hem 3D oyun oynarsın
  • 200 tl ye nerden bulabilirim?
  • Nintedo 3ds al bence.. 199 liraya almıştım ben kampanyadan
  • Hocam n11.com daki 200 lira olan 3ds ten bende almayı düşünüyorum sıkıntı çıkmıyor değil mi?Satıcı teknofırsat...
  • Ben n11 den aldim sorun yok.Fakat 2 kere para cektiler almak icin 1 hafta ugrastim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende n11 den aldım 199 liraya hiç bir problem olmadı sorunsuz sıfır cihaz .. Yanında 30 liraya satılan kılıf kalem falan da hediye Gerçi kullanmıyorum ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Ben n11 den aldim sorun yok.Fakat 2 kere para cektiler almak icin 1 hafta ugrastim.

Sanırım yoğunluktan dolayı böyle bir şey olmuştur.Bende ziraat bankasının bankamatiği var maestro bununla alış veriş yapabilirmiyim acaba bu siteden ? Kredi kartıda var ama bi sorayım dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

Bende n11 den aldım 199 liraya hiç bir problem olmadı sorunsuz sıfır cihaz .. Yanında 30 liraya satılan kılıf kalem falan da hediye Gerçi kullanmıyorum ama olsun

Çok iyi fiyat gerçektende,Ben de almaya çok yakınım :) sadece mario oynamak için alıcam :) Siz r4 kart filan aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

Bende n11 den aldım 199 liraya hiç bir problem olmadı sorunsuz sıfır cihaz .. Yanında 30 liraya satılan kılıf kalem falan da hediye Gerçi kullanmıyorum ama olsun

Hocam cihaz kutudan çıktığı hali ile hangi versiyona sahip? R4 kart siparişi vericemde ona göre :)
  • 3ds aliyorum arkadaslar konu kapanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.