Şimdi Ara

YENİ DÜZENLEME VE KAMPANYALAR GELİYOR. [GÜNCELLENDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saçmalık yüzünden kurulu düzenimi bozup türknete geçiyorum. Şimdilik kablotv kalacak ondanda çıkacağım. Benim sorunum adamların tarife yazarken mantıklı düşünmeye ihtiyaç duymamaları kotalı saçmalığını mevzu etmiyorum. Sınırsız 10 mbps 99 Akıllı sınırsız 0-19 25mbps 19-24 10 mbps 89 şu tarifeleri 3 satır arayla yazarken bıraktım düşünmeyi okumadan mı yazıyorlar. Biz bu adamlardan makul tarife bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 bilinçli kullanıcıyla itiraz edilmesi hiç bi işe yaramıyo, yaramaz, yaramıycak.
    atıyorum, türkiyede 50 milyon internet kullanıcısı varsa bunların en az 40 milyonu ses çıkartıcak ki adamlar "noluyo ulan hemen yumuşatın kampanyaları" desin. 10000 20000 kişi şikayet edince "bunlar 2 gün bağırır 3.gün kabullenirler nasılsa" diyo ve aynen her şey devam... bunda da olucak olan aynen budur, biz de burda şikayet ettiğimizle kalıcaz.
  • Türksat kendi fiber altyapısını kullanan aboneler için paket hızlarını belirlerken niye bu kadar cimri davranıyor anlamıyorum. YAPA altyapısını kullananlar için Turk.Net AKN'yi kaldırıyor, hızı 100 MBit'lere çıkarıyor, fiyatı 50 - 60 tl bandına sabitliyor. Yani ISS'ler için kendi fiber altyapısını kullananların fiyatlarını yükseltmeye ve hızlarını düşürmeye zorlayacak bir ağırlığı yok. Ayrıca fiber aboneleri için simetrik tarifelerin yaygınlaştırılıp ucuzlatılması şart. Bulut bilgi işlem devrinde upload hızları halen 10 sene önceki halinde, hiç bir kayda değer artış yok ve aşırı düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 8 Mayıs 2017; 10:46:57 >
  • Yeni kampanya gelmeyecek mi, su annkilerin hiçbirinin albenisi yok ve çok pahalı.
  • kablonet kotayı KALDIRACAK baska bir alternatifi yok bunun 1tl 50 krs la kimseyi kandıramazlar su an sozlesmem oldugu icin kalıyorum yoksa yeni bir saglayıcıya gecerdim
  • turexx kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra geri adım atacaklarını zannetmiyorum. Hizmetten memnunum diyen kalır. Fiyatlar yüksek diyen gider.
  • Kendi ayaklarına kurşun sıktılar.Belkide hazır fona devredilmişken önce müşteri kaybedip sonra zarar eden devlet kurumu diye yabancılara satmak için bilerek yapılan kampanyalar bunlar.
  • Gerçek Sınırsız Kampanya ve Sınır Sizsiniz Kampanyaları'nın görsellerine, ''AKN YOK'' ibareleri eklenmiş.

Daha etkin olsun ve ilgi çeksin diye eklemişler hem AKN YOK yazınca bütün tarifeler kotalı olmuyor anlamı da çıkıyor...

Bir de dikkatimi çeken, Sınır Sizsiniz Kampanyası'nda 24 ay taahhütlü fiyat eskiden 59,99 TL iken, şimdi 49,99 TL ye düşmüş...

Gerçek Sınırsız Kampanya'da ise fiyatlarda bir değişiklik yok. Esasen bu kampanyada da bir fiyat değişikliği yapmak lazım.Şu an ki şartlarda çok pahalı...

YENİ DÜZENLEME VE KAMPANYALAR GELİYOR. [GÜNCELLENDİ]

Bu da Eski Görsel (Kablonet.net) sitesinden alıntıdır.

Edit.: Şimdi yeniden kampanyalara baktığımda Sınır Sizsiniz Kampanyası'nda 49,99 TL lik fiyat 10Mb AKıllı Sınırsız ve Analog Kablo Tv için geçerli. 24 ay taahhüt istendiğine göre,Analog yayınların kapanması epey bir süre ertelenmiş gibi gözüküyor. Temel Paketli ve Analog Yayınlı tarife de 10 TL fiyat farkı var.
    https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,519,sinir-sizsiniz-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 11 Mayıs 2017; 4:41:38 >

• Analog Kablo TV + KabloTV Temel Paket 25 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız 69,99 TL diyor.

Benim için pahalı. En fazla 49,99 TL olmalı bu..

Birde 10 Mbit değilde, 15 yaparlarsa fena olmaz..

Neyse 2 sene kadar taahhüt var, 2019 belli olur herşey.
  • Diğer başlığa yazdığımı buraya da yazayım.

Benim gibi en düşük ücretin %100'e yakın zamlanmasından şikayet eden, alternatif kampanya olmadığı için Türksat'ı kapattıracak olan arkadaşlar için uygun tarifeyi buldum arkadaşlar; TTnet Ayda 30TL, 4Mbps 20GB AKK'li(sınırsız) paket, işte adresi:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/internetsiz-ev-kalmasin-kampanyasi.aspx

Eğer Türksat yeni kampanya çıkarmazsa, ben buna geçeceğim, 4Mbps hız bana yeter, üstelik kotalı değil sınırsız. Sizlerle de paylaşmak istedim.

• tasanmt20 kullanıcısına yanıt
    @tasanmt20 Hocam, yeni bir gelişme var mı acaba? Yoksa biraz daha mı bekleyeceğiz?
  • Bir şirket nasil 1 gunde imajının icine ederin dersini verdi kablonet. Mayis öncesi gecmistim. 2 yil taahhut var. Ondan sonra boyle devam ederse ver ekini turknet.

Taahhutu bitenlere turkneti dusunmelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pabl0esc0bar -- 12 Mayıs 2017; 11:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Diğer başlığa yazdığımı buraya da yazayım.

Benim gibi en düşük ücretin %100'e yakın zamlanmasından şikayet eden, alternatif kampanya olmadığı için Türksat'ı kapattıracak olan arkadaşlar için uygun tarifeyi buldum arkadaşlar; TTnet Ayda 30TL, 4Mbps 20GB AKK'li(sınırsız) paket, işte adresi:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/internetsiz-ev-kalmasin-kampanyasi.aspx

Eğer Türksat yeni kampanya çıkarmazsa, ben buna geçeceğim, 4Mbps hız bana yeter, üstelik kotalı değil sınırsız. Sizlerle de paylaşmak istedim.

20 gbden sonra 3mbite dusuyor, yani 4 mbit değil 3mbit sınırsız gibi dusunun

• unpop kullanıcısına yanıt
    Video izlenmiyor, büyük ihtimalle 20GB çok rahat yetecektir, bitecek sıkıntısı da yaşanmaz, çünkü sınırsız. Türksat'ta maalesef bu fiyatın yanından geçen tarife bırakmamışlar, resmen saçmalamışlar.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Detaylarda; "Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile yararlanılamamaktadır." yazılı.

Bu durumda 30 TL.nin üstüne bir de telefon ücreti ödenecek mi?
  • engin_ E kullanıcısına yanıt
    Hayır, her şey dahil 30TL.

quote:

Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 24 ay boyunca indirimli aylık 8 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
  • 30 luk paket herşey dahilse ben geçerim bana 3 mbit yeter sınırsız

• ozzyken kullanıcısına yanıt
    Telefon sabit ücreti yok değil mi kemiksiz 30 ise benim de işimi görür bu

• fiyat 10 lira azalmış diyorsunuz da detayına baktınız mı hiç? 10 lira ucuzlayan pakette teledünya yok sadece analog kablo tv var. dijital kablo tv istersen aynı fiyat yani 60 lira. dijital yayın istemezsen 50 lira. ne anladım ben böyle kampanyadan?

• Arkadaşlar benim istanbulda kablonet taahhüdüm var 2018 sonunda bitiyor. Ankara'daki adreste oturan ailem için de taahhütlü paket alacağım. Benim ankaraya tayinim çıkarsa haliyle o evde ikamet edeceğim. Bu halde mecbur düşük fiyatlıyı iptal ettireceğim. Peki o zaman ceza bedeli öder miyim? Burada zorunluluk hali mevcut. Başına gelen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.