Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L30N

Demek hepiniz aynı saçmalığı görüp fiyat çıtamızı yükseltiyoruz..

Konu sahibine de csb demeleri geçen gün açtığı tavsiye konusuyla aradaki farkın çok olması ben o konuyu bilmiyorum, ancak gerçekten bu gibi durumları yaşayabiliyoruz sizde aynı şekilde sıfır almışsınız.

Hocam 3 ay önce 25 bine sattığım 2004 model boranın daha kötü durumdaki muadiline 3 ay sonra 35 bin tl. istediler. 2006 model golf 5 e 40 bin istediler. Nette de saçma sapan fiyatlar dönüyordu. Kesinlikle o araçlara o paraları vermek mantıken ve vicdanen beni rahatsız ederdi. 2006 model 200bin km.deki golfe 40 bin vereceğime gittim 80 bine sıfır dizel otomatik araç aldım. Hemde daha dolu hem sıfır çokta memnunum, muhtelemen Allah cc. sağlık sıhhat verdikçe bir sonraki aracımda sıfır olacak.

• Hayırlı olsun aracınız. Bence o fiyatlara alınabilicek güzel araçlardan, tabi bana o araç büyük geliceği için hiç oralı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

content://media/external/file/4659. Hocam şimdilik bu var.

Hard diski atsaydın

• Bazıları csb demiş ama yazmadan duramadım.
    Benim babam 15 bine kadar otomobil bakıyordu.
    Hatta 2-3 kez oto pazarına gittik.
    15 bine Doğan slx alacaktık ama bana göre 15 bin az para değil biraz daha ver sağlam araba al dedim.
    20-25 bine de temiz araç bulamadık, ikinci eller hep sorunlu çıktı. (Arabasında sıkıntı olmayan zaten satmıyor.)
    Babamın bütçesi de uygun olunca sıfır 1.2 tsi İbiza al geç dedim.
    İnceledik çok küçük geldi, sadece uzun yolda kullanılacağı için en az C segmenti olması gerekiyordu.
    Sonra yeni Egea hb lansman fiyatları uygun diye bakmaya gittik.
    54'e anlaşmıştık ama bize 56 binlik imza attırmak istediler, 54'e ayarlamaya çalışıcaz dediler.
    Babam tabi kabul etmedi, Egea'yı çok beğendiğimizi düşündüler ama sadece ucuz olduğu için alacaktık.
    Sonra yeni Megane'a bakalım dedim, orada Kadjar'ı gördük ve indirim olduğunu öğrendik.
    74 bine Kadjar aldık.
    Bu da bizim 15 binden 74 bine çıkıp otomobil alma maceramız. :)

• Herkese iyi geceler ezan okunuyor simdi sıcaktan uyuyamiyorum.arkadaşlar benim bu konuyu açmamın sebebi sizlerin fikirlerini almak.forumu sürekli takip ederim ama bilgi amaçlı fazla mesaj yazmam.teknolojiyi seven biriyim elektronik merakım var biraz.bi şey alicagim hem fiyat hem de iyisi olsun diye forumun çok faydasını gördüm.örnek olarak forum sayesinde 7 ay kadar önce 140 ekran lg tv aldım yanında g4 hediye olarak.tv 8000 lira ben 5300 e aldım telefonda bedava.ben konuyu açarken zaten 75 bin Bütçe belirledim dedim.hangi arabalara baktigimida yazdım.sanki ben yanlış bi şey yazmışım gibi ima edenler oldu.2. El almaktan vazgeçtim.150 bin nakit param olduğunu yazdım.mantık olarak 1.6 motor arabaya bu kadar para bağlamak içime sinmedi açıkçası.e serisi fiyat olarak olsun marka olsun motor olsun bana daha cazip geldi.araç 1 ay oldu çıkalı güncel kasa.tercihim doğrumuydu yanlismiydi.siz olsaydınız ne yapardınız derken bu parayla ne yapardınız değil.mantık olarak 1.6 motor bir aracmi yoksa 2 bin motor mercedes mi.aynı arabanın almanyada benzinli dizel farkı 1500 euro türkiye de 65 bin tl.55 bin tl nereye uçtu.biraz uzun oldu kusura bakmayın.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun araban hocam .güle güle iyi günlerde kullan

• Bu csb ne demek oluyor.??

• 5 daha verir bi iskender yerim olmuş

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Acaba 1.6 lar gelince kaç kişi 2.0 benzinli arabaya bakacak, bu da ayrı bir muamma bence.
    Bmw de 3 serisinde ilk once 2.0 184 hp benzinli getirdi ve uygun sattı, ama şimdi aranan bir araç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

content://media/external/file/4659. Hocam şimdilik bu var.

Hard diski atsaydın

• Dünyaya bir kere geliyoruz, iyi de bir kereliğine gelinen ve sonunda ölüm olan dünya da, Yaratıcının yasakladığı faiz'e bulaşmanın manası var mı?

• Troll mü değil mi anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C0967079 -- 19 Haziran 2016; 5:01:17 >
  • tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    Yalan olduğunu ima ediyorlar hocam

• quote:

İnandırıcı olması için ne yapmam lazım

Çok zor bi şey istemiyoruz. Bunun için bahane aramayada gerek yok. illa ki bi yerlerden kağıt kalem temin edebilirsin. Hadi kağıt yoktu yazamadim diye bahane uydurdun diyelim. Eline yaz kardeşim.yapman gereken bi kağıda nickini yazıp aldığın aracın içinden goruntu atmak. Fotosuz aldım ettim konularına inanmıyorum. Troll konu.

• Takipteyim araç görüntülerini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyetiker

10.000 lira bütçeye araba bakıyordum. Bu iletiden sonra bende bütçemi 165.000 liraya çıkardım.

Seni görünce benim neyim eksik dedim. 50 bin tl civarına Megane 3'ü satışa koydum, hanımın altınları bozdum, kedim için pahalı mamalar almıştım onları al satçıya verdim, üzerine 19 milyon dolar kadar kurumsal krediye başvurdum,Virgin Galactic ile Mars'a uçmak için bütçemi 20 milyon dolara çıkardım.

Bundan yukarı da kimse çıkamaz diye umut ediyorum

• Arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullansın. Çekilen kredi yormayacaksa problem yok.

• Mevlam verdikce vermis. 75 bini veren allah 230 binide veriyor😂

• Ulan ne guldum ya

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Sanirim sizin olay farkli olmus siz ayagimizi yerden kessinle baslayip butcenizdeki araclarin ayaginizi degil keyfinizi kesecegini gorup butce arttirimina gitmissiniz ama bu arkadas crv bakarken e class almis bir kere klaslar bile ayni degil 2.olarak hepsi fena olmayan iyi araclar keyifsizlik gibi bir durum hic birinde olmaz o yuzden insanlar ilginc bulmus ama bence konu gercek cunku turk insani bu krediyi aninda ceker hic dusunmez biriktirdigi parasini aninda harcar hic akil etmez o yuzden cok sasmamak lazim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.