Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.2 aydır arabalara bakmaktan gına geldi.2.el diye yola çıktım mondeo superb freelander xtrail crv.bakmadığım araba kalmadı.özellikle son 2 gün olanlar böyle bir karar almamı sağladı.allah kimseyi kendine galerici diyen çakallara düşürmesin.piyasa malum uçuk vaziyette o yüzden bütçe olarak 75 bin belirlemiştim.2.elden soğuduğum için sıfır almaya karar verdim dün.xtrail 150k crv 160k ikiside 1.6 dizel.150000k nakitim vardı.150 bine bu arabalara bineceğime kimse yanlış anlamasın 80 bin kredi çekip gider e serisi alırım diye düşündüm ve bugün gittim 230 bine e 200 amg aldım.kaporayı verdim inşallah haftaya arabayı alırım.arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz.benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger25ist -- 25 Haziran 2016; 17:52:04 >

• 9 gün once butce 75bindi,troll kokusu seziyorum
  • Öncelikle hayırlı olsun hocam , elinizde ki tüm nakit parayı otomobil almaya gömüp üzerine de kredi çekmeniz bence yanlış bir davranış ama herkesin ekonomisi kendine tabi . Şunu veren şunu da verir olayına katılıyorum ama 80 veren 90 da verir olabilir , 150 veren 80 daha verir olayı bana göre anormal :) Tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117540814&p=1&anchorToGo=117540814#117540814

9 gün önce 75 bin liralık tavsiye,şimdi 230 bin liralık araç.

İlginç.
  • 75 binden 230 bine çıkmak güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Yerinde olmak isteyen çok şeyler yapar. Aracın hayırlı olsun.kazasiz belasız bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResenHareketEdenSAVCI

9 gün once butce 75bindi,troll kokusu seziyorum

No ss no güven
  • Ben olsam dizel otomatik Kadjar veya turbo benzinli Tucson alırdım.
    150 bine Crv almaya gerek yok.
    Premium olsun dersem de 150 bine ikinci el C180 amg alırdım.
    Cebimdeki paraya göre otomobil almaya çalışırdım kredi çekmek istemezdim.
    Yeni E serisi güzel otomobil güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.
  • 75 bin bütçe ile başlayıp 150 bin nakit çıkarıp 80 kredi çektin 😄 Hiç inandırıcı gelmedi
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam sağol
  • Forumun aradığı üye. Her konu açana 5 bin ver onu al, 10 bin daha ver öbürünü al diyen üyelerin gözleri dolmuştur heralde. Adam 155 bin daha vermiş yeni Mercedes E almış
  • O kadar vermişken 600 bin daha koyup s serisi alsaydın
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    İnandırıcı olması için ne yapmam lazım
  • 10.000 lira bütçeye araba bakıyordum. Bu iletiden sonra bende bütçemi 165.000 liraya çıkardım.
  • Ben 75 binden 230 bine ciksam ev alirdim :) gule gule kullanin
  • ShotoWakizashi S kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam allah razı olsun.geçen sene arabamı satmıştım 3.20d 1 seneden fazla oldu.binek aracım yoktu.işim gereği doblo kullanıyordum.çok şükür halim vaktim yerinde.dünyaya bir kere geliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

Sağol hocam allah razı olsun.geçen sene arabamı satmıştım 3.20d 1 seneden fazla oldu.binek aracım yoktu.işim gereği doblo kullanıyordum.çok şükür halim vaktim yerinde.dünyaya bir kere geliyoruz.
    Ben olsam 75 bin e yine sıfır Turbo benzinli C yada D sınıfı bir araba alırdım. Geriye kalan 155 bin ile de bir ev alır, kira getirisi ile vergi, kasko ve benzin parasını karşılar bedavaya gezerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 18 Haziran 2016; 23:48:32 >
  • Arabanın kalitesine kimsenin diyeceği olmaz. Hayırlı olsun. Ekonomik olarak sizi zorlamayacaksa gönül rahatlığıyla binersiniz. Ben kredi ile otomobil alınmasına pek hoş bakmıyorum ama durumunuz müsaitse problem yok.
  • Yeni e serisi.Aklın baş yapıtı.

Mercedes-Benz.The best or nothing.
  • Yeni E'ye 1.6 benzinli motor gelince şu an oldukça ucuza satılan 2.0 benzinli E200'lerin fiyatları artacak. Şu anki fiyattan almak mantıklı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.