Şimdi Ara

Yeni E serisi aldım (araç alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yeni E serisi aldım (araç alındı)
     Yeni E serisi aldım (araç alındı)
    Bu resimler test ettiğim aracın resmi.benim aracın içide siyah.dışıda. haftaya kendi arabamin resmini çekip atarım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger25ist

Kaportayı yatırmadım verdim.iyi oku.

• quote:

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.2 aydır arabalara bakmaktan gına geldi.2.el diye yola çıktım mondeo superb freelander xtrail crv.bakmadığım araba kalmadı.özellikle son 2 gün olanlar böyle bir karar almamı sağladı.allah kimseyi kendine galerici diyen çakallara düşürmesin.piyasa malum uçuk vaziyette o yüzden bütçe olarak 75 bin belirlemiştim.2.elden soğuduğum için sıfır almaya karar verdim dün.xtrail 150k crv 160k ikiside 1.6 dizel.150000k nakitim vardı.150 bine bu arabalara bineceğime kimse yanlış anlamasın 80 bin kredi çekip gider e serisi alırım diye düşündüm ve bugün gittim 230 bine e 200 amg aldım.kaportayı verdim inşallah haftaya arabayı alırım.arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz.benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız.

benim durumum da sizin gibiydi başta x5 baktım test ettim fiyat aldım sonra öylesine bi land rover a gireyim dedim sport kendini aldırttı

hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.2 aydır arabalara bakmaktan gına geldi.2.el diye yola çıktım mondeo superb freelander xtrail crv.bakmadığım araba kalmadı.özellikle son 2 gün olanlar böyle bir karar almamı sağladı.allah kimseyi kendine galerici diyen çakallara düşürmesin.piyasa malum uçuk vaziyette o yüzden bütçe olarak 75 bin belirlemiştim.2.elden soğuduğum için sıfır almaya karar verdim dün.xtrail 150k crv 160k ikiside 1.6 dizel.150000k nakitim vardı.150 bine bu arabalara bineceğime kimse yanlış anlamasın 80 bin kredi çekip gider e serisi alırım diye düşündüm ve bugün gittim 230 bine e 200 amg aldım.kaportayı verdim inşallah haftaya arabayı alırım.arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz.benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız.

benim durumum da sizin gibiydi başta x5 baktım test ettim fiyat aldım sonra öylesine bi land rover a gireyim dedim sport kendini aldırttı

hayırlı uğurlu olsun

Sağol hocam.seninde araban hayırlı olsun.suv almayı çok istiyorum.kısmet olmadı şimdiye kadar.crv ve xtrail çok beğendiğim araçlardi ama o paraları hakettiğini düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

quote:

Yeni E serisi aldım (araç alındı)

Bir e200 de devlete kaynamış arada. Hayırlı olsun. Devletin araçlardaki bu vergi politikası olduğu sürece elektrikli motora binerim en fazla

Haklısın hocam yarısı devlete gidiyor.elden bi şey gelmiyor.söylenecek çok şey var ama konu çığrından çıkar

• Güle güle kullanın. Bu soğutma gücü artırma paketi nasıl bir sey hocam?

• En iyisini yapmışsın parayı arabaya yatırmıcan da nereye ytıracan araba sevdan varsa tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Güle güle kullanın. Bu soğutma gücü artırma paketi nasıl bir sey hocam?

Ben de bilmiyorum hocam yarın sorarım.ben de merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

En iyisini yapmışsın parayı arabaya yatırmıcan da nereye ytıracan araba sevdan varsa tabi.

Araba sevdası var tabi hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Güle güle kullanın. Bu soğutma gücü artırma paketi nasıl bir sey hocam?

Adana paketi olmasın o aşırı sıcaklarda klimaların soğutma performansı düşer onla ilgili heralde

• hayalimdeki arac valla kazasiz belasiz kulanin
  • quote:

İnandırıcı olması için ne yapmam lazım

1. Daha inandırıcı olman lazım
    2. Ben alt tarafı comfort golf aldım. Ona bile inanmayan bi sürü adam çıktı.
    3. Neden forumdaki tanımadığın insanların inanmasını bu kadar önemsiyorsun.
    4. Ben ege alıcam diye çıktım, midline derken 1.4 comfort aldım ve zorladı beni. Daha önce de baz marea, full marea, baz stilo derken full stilo zorlamıştı. 250 ye sıfır e alacak adam 75 e 2. El passatla başlamaz.
    5. Ben de inanmadım

• Hocam mercedesin içi bej olucak ya... Dışı ise siyah...

Hayırlı olsun yinede

• tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım da aynı sizin gibi mondeo superb vs bakiyodu,bikti en sonunda ve 170k ya eski e yi aldilar.Soyledii lafta "Dunyaya kac kere gelecez"

Yukarida siz de aynisini demissiniz ordan aklima geldi ;)

• Diesel mi ?

• 75le başladınız aradınız vs tamam yahu e kasayada inandım tamam ama amg kısmı artık abartı olmuş. Bizimla değılsın

Bu arada bu arada 230da verilmez o araca

• Şu aracı alıp resimlerini koyunda şu forumdaki hıyarların alayına kapak olsun hocam
  • Konunun fake olmadığını varsayarak yazıyorum mantıklısını yapmışsınız. 150 bin tl yi çöp gibi arabalara vereceğinize adam akıllı bir arabaya binersiniz. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.. Alır almaz mutlaka seramik boya koruma ve kaput filmi yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • Yumurtali pidemi yaptırıyon hacı bu hafta kaportayı verip haftaya fırından almayamı gitcen aracı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.