Şimdi Ara

Yeni E Serisi Test Sürüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçi çok şık olmuş ama dışı tasarımı bence eskiye göre kötü eski E nin bir olgunluğu vardı tok gözüküyordu,şimdiki ise C gibi sportif gözüküyor, patron arabası çizgisinden çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silverusta S kullanıcısına yanıt
    İyi ama adam görüşünü belirtmiş otoparkta leon için hiç tutmuyor diye kaç defa söylediler, golf'ün de iyi tuttuğunu söylediler; and demedi mi arkada kum torbası var sanki virajda alıyorlar diye?
    Ben de kullandım leon'u 2 gün kadar golf zaten kendi aracım golf(1.6-yani torsiyon golf) ile İzmir çevre yolundaki liman/Ankara/İstanbul sapağına 116 gibi bir üst limitte girebiliyorum leon'da da esp yanmadan(ki yine de müdahale hissetmedim) 118 ile girdim o viraja araba sınırda da olda döndü. Otopark söyledi diye doğrudur diyen bir kitle var krizlere giriyorlar otopark eleştirilince, geçen otoparkın instagram hesabının altına birisi çok yapıcı bir dille küçük bir eleştiride bulunmuş (eleştiren 25 yaşından fazladır profiline bakmıştım) hemen altına ergenin bit duramamış direkt adama küfür yazmıştı, otopark kitlesi geniş diye otoparkın yorumu kesin doğru değildir. Sonra aynı şekilde Peugeot 308 mesela ben golf almadan önce çok gittim geldim o Zaman 308'in ilk testi vardı sitede orta tarafın boş olmasına and sadece biraz boş dedi Sinan bir pejo Amblemi falan dedi, 2.defa teste geldi and o boş alanı daha acımasız eleştirdi; ilk testten sonra arabaya kimse bir şey demiyordu ancak 2.testten sonra burada forumda bile o konsola bildiğiniz saydıran adamlar türedi. Bir kitleye göre otopark etkin otorite bence bu çok çok yanlış, otomobil işi çoğu zaman bir istek işidir ilk görüş işidir, otomobilin tasarıma dair sübjektif bir eleştiride bile o kişilerin doğrusunu kabul etmek çok yanlıştır. Arkadaşın 15 Dk test etmesi de belki yol tutuş için olamasa da motor sesi için fazlasıyla yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 11 Haziran 2016; 18:25:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler testteki görüşlerime katılmayabilirsiniz niye bu kadar büyüttünüz anlamadım.

Otoparka inanmıyorum kendim gidip test ediyorum.Bana da inanmayın kendiniz test edin en doğru benimki gibi iddaam yok.Benim fikirlerim bunlar.

Yol tutuşunu nereden anlamışım.Yol tutuşu analizini bir tek sen yapabiliyorsun zaten.

Beni eleştirdiğiniz kadar otoparkı da eleştiriverin bir zahmet sevgili Bmw fanları.Mercedes E'yi çok beğendim.Aynı şekilde Bmw 3'ü de çok beğenmiştim.Hiçbir zaman Bmw'yi yerin dibine sokmadım.Bmw de harika otomobiller üretiyor.Siz aynı şekilde Mercedes'in de harika otomobiller ürettiğini söyleyebiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 11 Haziran 2016; 18:39:49 >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Tamam.

• Araçla ilgili yorum yapmayacağım sadece yol tutuş konusuna değinmek istiyorum daha önce bu test edilen araçlardaki ''Yol tutuş'' konusunu anlayabilmeyle ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Şimdi tekrar yazamayacağım ama kısa ve net şunu söyleyeyim 5 dakikalık test sürüşünde HİÇBİR aracın yol tutuşunu anlayamazsınız. Önce kendinizi,sonrada bizi kandırmayın boşuna.. Anlayabileceğiniz en fazla şey aracın gövde salınımı olabilir oda şöförlüğünüz iyiyse okadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Otopark'ın dediklerine herkes o kadar kolay inanıyor ki anlayamıyorum.Bence aracın süspansiyonları hafif sert (sadece eski mercedesler kadar yumuşak değil)olmasına rağmen çok rahat.Yol tutuşunda da hiç sorun yok.Koskoca Mercedes'in kötü yol tutuşlu bir E serisi üreteceğine ihtimal veriyor musunuz?

İnternette yeni E serisinin birçok test videosu var tamamı otoparkın dediklerinin tersini söylerken neden sadace otoparka itibar ediliyor anlamış değilim.

Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum.Başta aşırı taraflı,art niyetli otopark olmak üzere internetten test videosu izleyerek araba hakkında fikir edinmeyin.Gidin kendiniz test edin ona göre yorum yapın.Ben öyle yapıyorum.Test videolarına da en az güvendiğim otoparktır.

otomobil dünyam ve carviseri bırakıp otoparka geçtim ben hocam. iyi dediğiniz kanallar hangileri acaba?

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    En iyi fikir kendinizin test sürüşü yapmasıyla elde edilir.Ben internetteki videoları referans almam hiçbir zaman.Benim yorumlarım da özneldir objektif olmaya çalışsam da.Dolayısıyla benimkini de referans almayın,merak ettiğiniz hangi otomobil varsa test edin test sürüşü yapmak gayet kolay.

• Giris fiyatlari uygun ve audinin indirimleri meshur bunuda dusunmek lazim.suanda a6 görünüş olarak e serisinin icinden gecer.

• birileri mercedes düşmanlığını yapmış gine.ne beklersin lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Araçla ilgili yorum yapmayacağım sadece yol tutuş konusuna değinmek istiyorum daha önce bu test edilen araçlardaki ''Yol tutuş'' konusunu anlayabilmeyle ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Şimdi tekrar yazamayacağım ama kısa ve net şunu söyleyeyim 5 dakikalık test sürüşünde HİÇBİR aracın yol tutuşunu anlayamazsınız. Önce kendinizi,sonrada bizi kandırmayın boşuna.. Anlayabileceğiniz en fazla şey aracın gövde salınımı olabilir oda şöförlüğünüz iyiyse okadar..

1.si 5 dakika test sürüşü yaptığımı nereden biliyorsunuz?

2.si Aracı bazı noktalarda zorladım ve bana çok güven verdi.Demek ki ortalama bir kullanıcı için son derece iyi bir yol tutuşa sahipmiş.Aşırı üst limitlere çıkamam.Profesyonel değilim elbette.Ama aşırı üst limitteki yol tutuşuna bakarak aracın ortalama süratlerdeki yol tutuşunu eleştirmek de saçma.

• quote:

En iyi fikir kendinizin test sürüşü yapmasıyla elde edilir.Ben internetteki videoları referans almam hiçbir zaman.Benim yorumlarım da özneldir objektif olmaya çalışsam da.Dolayısıyla benimkini de referans almayın,merak ettiğiniz hangi otomobil varsa test edin test sürüşü yapmak gayet kolay.

o fiyattaki arabayı sürerken sakin kullanmayı tercih ederim

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Giris fiyatlari uygun ve audinin indirimleri meshur bunuda dusunmek lazim.suanda a6 görünüş olarak e serisinin icinden gecer.

audiye çamur atardım çok benziyorlar diye mercedes daha beterini yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 11 Haziran 2016; 19:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Giris fiyatlari uygun ve audinin indirimleri meshur bunuda dusunmek lazim.suanda a6 görünüş olarak e serisinin icinden gecer.

Neye göre içinden geçiyorsa kuru sıkı anca

• Yıldızı yetercilik vw fanboyluğuna bile rahmet okutuyor anlaşılan@bianconera
     Yeni E Serisi Test Sürüşü
     Yeni E Serisi Test Sürüşü
    @jimhendrix Dostum audi de benzetiyor her tarafını arabanın da içine tükürmüyor kusura bakma,en azından dizayn olarak bir şeye benziyor araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Haziran 2016; 19:38:21 >

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Arabayi en kotu gosteren fotoyu surekli koyup durma. Iticisin.

geçen mercedesi otobanda karşı şeritte giderken yandan gördüm. c mi e mi diye biraz düşündüm ve c olduğuna kadar verdim.
    devir pek bi değişti tipe değil boyuta bakıyoruz ayırt etmek için
  • Buyrun siz çekiciliğinizi konuşturup en iyi fotosunu koyun o Ebleğin,sonra da fiyat listesinden bahsedin bizlere,bakalım ne çıkacak
  • Konuyu acan kisiyi elestirenler neye gore elestiriyor? Turkiye'de test surusu icin bir gunluk sure var da adam mi yapmadi? Zaten herkesin test surusu diye actigi konularda en fazla bu kadarlik tecrube oluyor. ( o da eger ki troll degilse )

Kendine gore izlenimini aktarmis hepsi bu. Zorla " bana inanin " gibi birsey de dememis.

Sanirsin forum otomobil güruhu dolu ve sanirsin araba alacaklari zaman bir gunlugune test araci elde ediyorlar..

Burada elestirenlerin gecmisine git, test konusu acacak kadar faydali birsey yaptilarsa gecmiste %99 yol tutusu iyi veya kotu yorumunda bulunmustur kullandigi araba icin. Simdi kalkmis adami elestiriyorlar.

Tuhafsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 11 Haziran 2016; 20:32:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Araçla ilgili yorum yapmayacağım sadece yol tutuş konusuna değinmek istiyorum daha önce bu test edilen araçlardaki ''Yol tutuş'' konusunu anlayabilmeyle ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Şimdi tekrar yazamayacağım ama kısa ve net şunu söyleyeyim 5 dakikalık test sürüşünde HİÇBİR aracın yol tutuşunu anlayamazsınız. Önce kendinizi,sonrada bizi kandırmayın boşuna.. Anlayabileceğiniz en fazla şey aracın gövde salınımı olabilir oda şöförlüğünüz iyiyse okadar..

1.si 5 dakika test sürüşü yaptığımı nereden biliyorsunuz?

2.si Aracı bazı noktalarda zorladım ve bana çok güven verdi.Demek ki ortalama bir kullanıcı için son derece iyi bir yol tutuşa sahipmiş.Aşırı üst limitlere çıkamam.Profesyonel değilim elbette.Ama aşırı üst limitteki yol tutuşuna bakarak aracın ortalama süratlerdeki yol tutuşunu eleştirmek de saçma.

Şahsım adına konuşayim bir aracin gerçekten yol tutuş karakteristigini anlamak için aracin en az 3-4 gün bende olmasi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Konuyu acan kisiyi elestirenler neye gore elestiriyor? Turkiye'de test surusu icin bir gunluk sure var da adam mi yapmadi? Zaten herkesin test surusu diye actigi konularda en fazla bu kadarlik tecrube oluyor. ( o da eger ki troll degilse )

Kendine gore izlenimini aktarmis hepsi bu. Zorla " bana inanin " gibi birsey de dememis.

Sanirsin forum otomobil güruhu dolu ve sanirsin araba alacaklari zaman bir gunlugune test araci elde ediyorlar..

Burada elestirenlerin gecmisine git, test konusu acacak kadar faydali birsey yaptilarsa gecmiste %99 yol tutusu iyi veya kotu yorumunda bulunmustur kullandigi araba icin. Simdi kalkmis adami elestiriyorlar.

Tuhafsiniz..

+1 önceki kasa e icinde attilar tuttular arabaya bir bindim aklini aliyordu insanin.tip tamam eyw da deneyimlemeden surusle ilgili ezberden yorum yapmak kadar aptalca birsey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Haziran 2016; 20:58:48 >

Samimi biri olsan bi yandan en kötüsünü alıp diğerinden en iyisini koymassın.

Bana laf atacak biri de hiç değilsin volvo ile kafayı bozmuş biri olarak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.