Şimdi Ara

Yeni E Serisi Test Sürüşü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • otoparkın süspansiyon konforu anlayışını bende beğenmiyorum olmadık araçları beğeniyorlar, takdir edilmesi gerekeni beğenmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Konuyu acan kisiyi elestirenler neye gore elestiriyor? Turkiye'de test surusu icin bir gunluk sure var da adam mi yapmadi? Zaten herkesin test surusu diye actigi konularda en fazla bu kadarlik tecrube oluyor. ( o da eger ki troll degilse )

Kendine gore izlenimini aktarmis hepsi bu. Zorla " bana inanin " gibi birsey de dememis.

Sanirsin forum otomobil güruhu dolu ve sanirsin araba alacaklari zaman bir gunlugune test araci elde ediyorlar..

Burada elestirenlerin gecmisine git, test konusu acacak kadar faydali birsey yaptilarsa gecmiste %99 yol tutusu iyi veya kotu yorumunda bulunmustur kullandigi araba icin. Simdi kalkmis adami elestiriyorlar.

Tuhafsiniz..

+1 önceki kasa e icinde attilar tuttular arabaya bir bindim aklini aliyordu insanin.tip tamam eyw da deneyimlemeden surusle ilgili ezberden yorum yapmak kadar aptalca birsey yok.

Dedigin gibi dis gorunus icin yorum yapilabilir. Zaten begenip/begenmemek goreceli birsey buna yorum yapmiyorum da adam kullandigi araba icin yorum yapmis.

Burada atip tutanlar teste gitseler kac dakika surecekler sanki? Bircogu test yapmayan/yapamayan insanlar kalkmis yapan adami elestirmisler. Sanki forumda her acilan test konusu en az 1000km kullanilmis arac sahipleri tarafindan yapiliyor.

Bende demiyorum ki 15 dakikalik testte arabanin tum surus karakterine dair kesin bilgiler elde edilebilir. Ancak prosedurun izin verdigi km ve sure boyunca test yapilabiliyor ve bunda ne kadar izlenim elde ettiysek onu yaziyoruz. Konuyu acan arkadasta fikirlerini paylasmis, forumun cok bilmisleri yuklenmiste yuklenmis.

Show programlarina inanip araba alacagina, git 10 dakikalik test yapip icine sineni al daha iyi. Ama gel sen bunu bizim millete anlat. Hangi araba bir kac kisi tarafindan sak saklanirsa gozleri kapali sorgulamadan gider onu alirlar. Kullanmadiklari araba icin duyduklari seyleri kendi gozlemleri gibi dilden dile yayarlar.

Once ki kasa E hele ki makyajlisi cok hosuma giderdi. Millet E180'e burun kivirirken benim icin gayette alinabilir bir kombinasyondu. Burun kivirsan sorarlar adama ki guncel aracin ne? diye. Diyorum ya tuhaf ve garip bircok uye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 12 Haziran 2016; 0:15:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a6 konuşulurken Volvoyla ne alakasi var bunun pardon da?tamam dedik en iyisini buyrun koyun eblegin niye koymuyorsunuz?arabada sifat yok büyük boy c serisi de ondan.kendi agzinla tasarimi elestirdin,neden audi konulunca savunmaya geciyosun arkadasim?
    yildizi yeterciligi birakin,burda bize cangır cangir hakaret eden birileri simdi yerdenyere vuruyor e serisini.artniyetlinin dibi sizsiniz bu forumda,fanboylukla yurumez bu isler.buyrun e serisinin en kral fotografini koyun bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Haziran 2016; 0:36:55 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Sen yeterki iste.

Yeni E Serisi Test Sürüşü

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Sen yeterki iste.

Demek ki saygisizlik etmeden sizden isteneni yapabiliyormuşsunuz,bu arabadaki paketler kaça mal oluyor nedense açıklayamamışsınız,herhalde a6nın üstüne bir de a3 parası vermemiz gerekecek.
    hoş okadar kasmaya yine bir a6 olamamış

Boşa kendinizi yormayın,E serisi makyaj yiyene kadar E segmentinin en tipsiz arabasıdır açık net.Hoş ben sizin bu araba hakkındaki test sürüşü konunuzu gördükten sonra makyaj yiyince eskisi berbattı rezaletti ıyyk diye yorum atacağınızı da adım gibi bildiğim için çok da üstüne düşme gereği görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Haziran 2016; 11:28:52 >

Yav hehe. Git kafani baktir halin iyi degil.

• Bence sizin kafaya bir baktirmaniz lazim,volksburg fanligindan stuttgart sendromuna gecis yaramamis,hos biz sizin vwci donemlerinizi de biliriz,uslup ayni uslup
    Ee kaca aliyoruz bu opsiyonlarla eblegi halen aciklamadiniz?korkmayin sizin gibi arkadaslarimiz ferrari fiyatina da olsa yildizi yeter demekten imtina etmezler

• La zamanında otoparkın ilk videolarından biri buraya atıldı herkes And la dalga geçmişti, dh li çıktı o da konuya yorum falan atmıştı. Bir anda nasıl bu kadar otopark yanlısı oldu burası çok komik.

Gördüğüm kadarıyla 5 serisi karşılaştırmalarda yeni E ye yenilse de pek ezilmiyor da; 5 in hala sürüşü ve konforu övgü alırken muhtemelen yenilendiğinde birinciliği alacaktır.
    Bak bu da standart AMG paket. Ne kadar da eblek degil mi

• Aaa suna bak ne kadar eblek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 12 Haziran 2016; 13:19:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Gördüğüm kadarıyla 5 serisi karşılaştırmalarda yeni E ye yenilse de pek ezilmiyor da; 5 in hala sürüşü ve konforu övgü alırken muhtemelen yenilendiğinde birinciliği alacaktır.

Yav dostum bak isine gelmeyince nasilda hakaret ediyor,hep boyle bu arkadas eskidende vw konularinda galiz kufurler ederdi millete kac kere ceza aldi halen ayni degisen birsey yok.fanboyluk hangi markaya haiz olursa olsun cok kotu birsey.merso resmen e serisini sivadi atti kendi test etti ayni seyleri soyledi fabrika ayarlarina dönüş yapti simdi halen bu tipsizi aklamaya calisiyor

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Kim demis C daha iyi diye?

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    2 hafta olmuştur mersocular doluştu sonra sessizce uzaklaştım
    mercedes düşmanı değilim malzemesi olsun duruşu olsun kalite algısı olsun durduğu yerde gerçekten güzel bir araba
    w212 makyajlı e250 var biraderde arabanın eleştirilecek yanları çok;
    pedal tepkisi zayıf
    normal hızlanırken problem yok ama ani gazlamalarda rahatsız edici
    yol tutuş olarak f10 520d ye göre zayıf
    konfor bakımından eski e serilerinden eser yok
    ayrıca 5 ten fazla yakıyor

demek istediğim mercedesi sevebilirsiniz ama eleştirileri kabul etmek lazım
    şimdi siz yeni e nin w212 den tasarım olarak daha güzel durduğunu söyleyebilir misiniz
    (yorum yaptığım tüm araçları kullandım)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.