Şimdi Ara

Yeni eğitim sistemi. (1+) 4+4+4. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu bastan sona okudum ve tehlikeyi farkettim acaba farkindamısınız konuya yazılan bir yorumda bile cemaatci birisinin bu sistemi beğenmediği yok aksine hepsi memnun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birimiz nuh diyor, ötekimiz peygamber :)) güzel oldu ama bu söz :))

sayın arkadaslar, akp li diyorki salonu chpliler doldurdu (linkte mevcut) chpliler diyorki salonu akp liler doldurdu (m.ince)
    kime inanalım :) görüntüler ortada, kargaşadan başka bişey yok.
    yine söylüyorumi bunlar popülist yaklaşımlar.
    bugune kadar kac kez böle kavga ettiler. peki en cok karsı cıktıkları tasarı bumuydu.
    tabikide hayır. daha kötüleride vardı, neden böle girmediler birbirlerine.
    yasa cıkar, anayasa mahkemesine gidilr orda iptal edilir. yanlışmı sölediklerim.
    değil. hep böle olmadımı.

gereksiz yere yormayalım birbirimizi.
    (muhteviyatında hakaret olan mesajlarada değinmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

ne saçma bir yazı olmuş.

dindar adam bilirki, islamda kadın erkekten daha üstündür.
    alkol içme der , ama bunu yasaklayamaz. çünkü dinde uyarma vardır. komşundan sorumlusundur.
    İHL mezunu varsa aramızda sölesin, kadın eşitligine demokrasiye karşımıymış, okulda onlarmı ögretiliyormuş.
    son olarak özgürlük diyorsak, saçma sapan sebelerden dolay yasaklar uygulanmasın.
    kimi neden ilgilendirir, başörtüsü küpesi tırnagı. beni neden ilgilendirir. insan olsun yeter ya. sizin içinde öle değilmi.
    herşey özgür olsun. bu durumda laiklik maddeniz çöker.
    çünkü en temel yasakçı madde odur.
    vatandaşımzı dedğimiz bir yabancı ibadet edemiyor çünkü ibadet merkezi açamaz.
    devlet mezhep tanımaz. peki bu ülkede yaşayan sünniler hariç diger mezhepler ne olcak.
    bumu devletin adaleti. başınıza gelsin istermisiniz bu.
    ne oldu laiklik o zaman.

yukarda oecd ülkeleri yazılmış. bunların kaçında ögrenciler istemedikleri dersleri almak zorunda bırakılıyormuş
    kaçında kılık kıyafet serbestligi varmış bunlar paylaşılmamış.

bizim bu şeklilci-ideolojik kavgalarımız yüzünden asıl detay kaçıyor.
    sendika, acaba en son açıklanan oecd ülkeleri arası sınav sonuclarını açıklamadı.
    neden. biliyormusunuz, fen matematik alandaki başarı sıramızı.
    bilmiyoruz. bilmemize gerek yok.
    bizim için önemliolan , kişiye zorla dayatılan sistemin dine olan yatkınlıgıdır.
    tıpkı şuan konuştugumuz gibi.

Ciğerim sen daha laiklik nedir onu anlamamışsın ki

• konu siyaset e kaçtı forumda yasak olması gerek bunların.
  • Yeni nesiller artık öğretmenlerin değil, hocaların eseri olucak. Ne mutlu ki %55'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

Konuyu bastan sona okudum ve tehlikeyi farkettim acaba farkindamısınız konuya yazılan bir yorumda bile cemaatci birisinin bu sistemi beğenmediği yok aksine hepsi memnun

Onların hiçbiri kendi aklıyla değerlendir(e)miyor. Biat kültürü gözlerini kör etmiş, vicdanlarını köreltmiş. Adam resmen faşizmi savunuyor. Yarım saatte 7 madde nasıl görüşülür ve kabul edilebilir bunu algılayabilecek aklı yok! Görüntülere de itibar etmiyor. Bu kafa ile mücadele sadece şiddetle mümkün olacak gibi görünüyor!

Bugüne kadar hep zaten bu şekilde (şiddetle) önlendi. Tamamen kökü kurumadı ama bir türlü. Salkım salkım asılacak adamlar.. Atatürk zamanı astılar, sonrasında darbe oldu astılar, sonrasında postmodern darbe ile hapise atıldılar ama bitmedi görüldüğü gibi. Artık darbe gibi bir ihtimalde yok. Bırak darbeyi, sadece karşı fikirde olanları bile çeteci, darbeci, örgütçü diye hapsediyorlar. Zorunlu sağlık sigortası bilmemne adı altında, kim içki içiyor, kim nasıl yaşıyor fişliyorlar. Sokakta adam öldür polis yok ortada, çimlerde parklarda içki içenleri toplamakla meşkuller. Bunlara olay yerinde 90 lira ceza yazılıp bırakılması gerekilirken, psikolojik baskı için, karakola götürülüyor, saatlerce bekletiliyor vs. Şehirin göbeğinde sokak ortasında, herkesin içinde polis, 19-20 yaşında gencin ayakkabı çoraplarına kadar çıkarttırıp arıyor. Bagaja roket atar koy polis görmez ama kıçına esrar sok bulur polis. Öbür taraftan ama 14 yaşında çocuğun bile bildiği asıl uyuşturucu satanlara dokunabilen yok. Senelerdir aynı yerlerinde, aynı evlerinde satış sürüyor. Bugün tv ye çıkıp i.tayyip hakkında konuşan arkadaşımın babasının telefonları dinleniyor. Ülke tarihi boyunca hiç bu kadar aleni ve güçlü şekilde irticai hareket olmamıştı. Bu arada arkalarında %50 falanda yok. Satın aldıkları, kıyak yaptıkları, "A. K." Partisinin seçilmesi işlerine gelen iş adamları falan bunları çıkart. Şakirt dediğimiz zihniyet en fazla %15-20dir bu ülkede.

• sayın sungate,
    ben halen bir devlet alevi olan bir köye neden sünni imam atar
    yada bir protestan vatandaşı ibadet için kilise talep ettiğinde devlete neden dava açmak zorunda kalıyor gibi
    soruların cevaplarını bulamazken
    sizin laikligi anlamanıza inanın çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 12 Mart 2012; 23:39:06 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.