Şimdi Ara

YENİ EHLİYET , ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGESİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
7
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim eski sürücü belgem kayıp yenileme yaparken sıkıntı çıkar mı ?
  • "Mevcut olan eski sürücü belgeniz ise yeni tip sürücü belgeleri verilmeye başlandığı tarihten itibaren 5 yıl geçerli olup, 5 yıl içinde yeni tip sürücü belgesi ile değiştirmeniz gerekmektedir." diye belirtildiğinden; yeni sürücü belgeleri 01.01.2016 tarihinde verilmeye başlandığından 01.01.2021 e kadar değişmesi gerekiyor; demek oluyor ki 2020 yılının son 6 ayında değiştirebiliriz. 2020 de değiştirirsek 2030 'a kadar yeni sürücü belgesini kullanabiliriz demektedir. Şimdi değiştirmek hep para hem de zaman kaybı gibi görünüyor.
  • mad3f0ru M kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam söylediğiniz gibi, sürekli tekrar ediyorum diğer konuda da, aracınızla yurt dışına cıkmayacaksanız veya kayıp yıpranma gibi sebepleriniz yoksa, 31.12.2020 yılına kadar değiştirmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gün işim olmadığı için 8 Ocak gününe randevu alıp işlemleri tamamladım. Bu hafta sonuna kadar gelmesi gerekiyor yeni ehliyetin yoksa verdikleri geçici kağıdın süresi dolacak. PTT ile gelecek olması şüphelendiriyor beni. Yeni ehliyet gecikirse sıkıntı çıkarmaz umarım geçici ehliyetin süresi dolmuş diye. Gerçi Türkiye'de her şey beklerim. Umarım cumaya kadar gelir pembe ehliyetimiz.
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    başvurunda bi sorun vardır
    yarın başvuru yaptığın yere git/ara
    detaylar için diğer başlıkları oku konuyla ilgili
    oraya yazdık
    yazardım buraya ama zamanım yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bi konuda acil yardima ihtiyacyim var. Yabanci suru belgemi turk surucu belgesine donusturmek istiyorum ve gerekli evraklari topladim. Geriye sadece Dilekce yazmak kaldi. Nasil bir dilekce yazmam gerekiyor?
  • B sınıfı ehliyet 10 sene de bir raporla yenilenecekse hemen yeniletmenin bir anlamı yok 2020 ye doğru yeniletiriz

• Yenileme başvurusunda bulunup da sürücü belgesi gelenler; kaç günde ehliyetiniz geldi yazar mısınız?

Benim 14 gün olmasına rağmen gelen bir şey yok : )
  • arkadaşlar aile hekiminden bu raporu aldığımızda para ödüyor muyuz ?
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Hayır. Ödemiyorsunuz

• salserol kullanıcısına yanıt
    gss prim borcu olsa bile mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

gss prim borcu olsa bile mi ?

Prim borcu eczanede ilaç alırken karşına çıkıyor diye biliyorum , ama tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

arkadaşlar aile hekiminden bu raporu aldığımızda para ödüyor muyuz ?

Ben başka bir şehirde benimle alakasız bir sağlık ocağından aldığım halde hiç para ödemedim.Ayrıca 1000 TL'de gss prim borcum var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 4 Şubat 2016; 16:33:22 >
  • Yeni çıkacak çipli kimliklerin içine zaten ehliyet bilgilerini de kapsayacak şekilde yapı oluşturulduğu tanıtılmıyor muydu?
    Neden ehliyet belgesini yeniden çıkarayım ki?
  • para hangi bankaya yatıyor, net bilgi verebilecek yok mu?
  • Gözlük kullanlar aile hekimliğinden sevk ediliyorlar
    Birde onun için ekstra masraf var yani
    Vergi dairesi gitme masrafı... + 13tl haraç
    Halkbankası gitme masrafı... + 2tl haraç

• Arkadaşlar,

Yeni Tip Ehliyette ilk ehliyet aldığım tarih yazacak mı? 2001'den beri ehliyetim var. Yeni ehliyette bu gözükecek mi yoksa yeni ehliyet almışım gibi belge veriliş tarihi mi yazacak?
  • Aaa bio metrik foto masrafınıda unutmuşum sinirden

• quote:

Orijinalden alıntı: RMajere

Arkadaşlar,

Yeni Tip Ehliyette ilk ehliyet aldığım tarih yazacak mı? 2001'den beri ehliyetim var. Yeni ehliyette bu gözükecek mi yoksa yeni ehliyet almışım gibi belge veriliş tarihi mi yazacak?

Arkadaşlar yarın sabah 8:30'da randevum var. cevabı bilen var mı? Biraz acil lazım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMajere -- 11 Şubat 2016; 17:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RMajere

Arkadaşlar,

Sanmıyorum çünkü hani kimliklerin arkasında yenileme tarihi gibi bilgiler varya onun gibi bilgilendirilir doğum tarhin değişmez ya... öylede düşünebilirsin belge alış tarihin hep kalır diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.