Şimdi Ara

Yeni ekran kartı aldım fps değişmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör: HP 2510i - LCD monitor - 25" Series Specs .....www.cnet.com/products/hp-2510i-lcd-monitor-25-series/
    CPU: QuadCore Intel Core i5-2500K, 4233 MHz (42 x 101)
    Anakart: Asus P8Z77-V Yol Türü Dual DDR3 SDRAM
    Ram: 8gb
    Windows 10
    Şuanki GPU: Asus GT730 Series 2 GB 128 bit
    PSU: HIGHPOWER HP-500-A12S 500W
    Oyun: Aion Online

Dün Sapphire nitro rx570 4gb 256 bit elime ulaştı . Kartı oyunda denediğimde hiçbir fps farkı yaratmadı . Ekran kartının besleme girişleri 6pin + 8 pin . Kasadaki psuda 2x 6 pin var . o şekilde taktiğim için olabilir mi? Kartı iade etmeyi düşünüyorum . Yardımcı olur musunuz?

Edit: Sanırım mmorpg oyunları için ekran kartı çokta önemli değil. asıl önemli olan işlemci. çünki mmolarda grafiksel olarak gerçeğe yakınlık ve çokta kastırıcı grafikler yok. Ekran kartını iade edip anakartıma uygun olan Core i7-3770K işlemciyi almayı düşünüyorum. İşlemciler konusunda hiçbir fikrim yok . Core i7-3770K ile Core i5 2500k arasında çok büyük fark var mı? Oyunda fps olarak ne kadar fark yaratabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadox1313 -- 21 Ocak 2020; 1:34:27 >

• Oynadığınız oyunlar işlemci odaklı olduğu için fps farkı hissetmezsiniz güç bağlantısı ilede alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.