Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam özür. 1gb 256 bit bi ekran kartı almak istiyorum daha üstüde olur fiyatı çok uçmasın ama ana karta uyumlu olacağından pek emin değilim bu yüzden size bi danışayım dedim pc donanımları resimerde. YARDIM EDEN ARKADASALRA TEŞEKKÜRLER

• Zekcek Z kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemciniz çok düşük alacağınız ekran kartı mevcut ekran kartından çok daha fazla fayda sağlamaz. O yüzden anakartınız desteklediği için önce Quad bir işlemci alın derim ikinci elden maksimum 150 TL ye. Ekran kartını ondan sonra alırsanız daha iyi bir iş yapmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

Hocam işlemciniz çok düşük alacağınız ekran kartı mevcut ekran kartından çok daha fazla fayda sağlamaz. O yüzden anakartınız desteklediği için önce Quad bir işlemci alın derim ikinci elden maksimum 150 TL ye. Ekran kartını ondan sonra alırsanız daha iyi bir iş yapmış olursunuz.
    o işlemciye daha fazla ekran kartı almak israf olur. bence komple sistem upgrade'i ya da en azından anakartın desteklediği daha iyi bir işlemci almayı düşünün. sonra ekran kartına bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

o işlemciye daha fazla ekran kartı almak israf olur. bence komple sistem upgrade'i ya da en azından anakartın desteklediği daha iyi bir işlemci almayı düşünün. sonra ekran kartına bakarız

Alıntıları Göster
    Çok fazla para veremicem fakat işlemci ve ekran kartı modeli söylermisiniz mümkünse link atın. Ekran kartını bozmaktan bıktım zaten 4 saat bf4 oynadıktan sonra ekran arada bir bozulmaya başladı tamire verceğim kadar yeni parça alayım dedim CEVAP YAZANLARA TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zekcek -- 20 Nisan 2014; 19:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zekcek

Çok fazla para veremicem fakat işlemci ve ekran kartı modeli söylermisiniz mümkünse link atın. Ekran kartını bozmaktan bıktım zaten 4 saat bf4 oynadıktan sonra ekran arada bir bozulmaya başladı tamire verceğim kadar yeni parça alayım dedim CEVAP YAZANLARA TEŞEKKÜR EDERİM
    O sisteme en fazla 7730 yada 7750 alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

O sisteme en fazla 7730 yada 7750 alınır.

Alıntıları Göster
    İşlemci değiştirsem çünkü 2 gb 128 bit ekran kartlarını çok bozdum ikisini yenileyip adam etsem pc yı işlemci ve işlemciye göre ekran kartı söylermisiniz
    O kasaya bu saatten sonra yatırım yapılmaz bana göre, zarar edersin. En fazla ekran kartı takarsın 7730 gibi paşalar gibi takılırsın. Ne oynamak istiyorsun o bilgisayarda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O kasaya bu saatten sonra yatırım yapılmaz bana göre, zarar edersin. En fazla ekran kartı takarsın 7730 gibi paşalar gibi takılırsın. Ne oynamak istiyorsun o bilgisayarda?
    Nfs rivals hariç bütün pc oyunları kasmadan oynuyorum ama uzun süre vakit harcadınmı gitti ekran kartı. Ekran kartı tamirinden sıkıldım adam olcak bi ekran kartı istiyorum yanmasın bozulmasın uğraşmaktan sıkıldım. Yatırım konusuda çok bi para zaten yatıram 1 sene daha kadar bu kasadayım zorunlu o yüzden bi parça değişikliği yapıp tamir olayından kurtulmak istiyorum.
    Ekran kartı öyle kolay kolay bozulan bir şey değil. Senin söylediğinden anladığım şu: birden fazla ekran kartı bozuldu o PC de. Doğru mu? Eğer öyleyle PSU da sıkıntı var. Daha önce hangi ekran kartını hangi PSU ile kullandın?
  • quote:

Ekran kartı öyle kolay kolay bozulan bir şey değil. Senin söylediğinden anladığım şu: birden fazla ekran kartı bozuldu o PC de. Doğru mu? Eğer öyleyle PSU da sıkıntı var. Daha önce hangi ekran kartını hangi PSU ile kullandın?
    psu değiştirdim onda sorun yok ben çok fazla abanıyorum 3. ekran kartı heralde bunuda ekranda çizgiler oluşmaya başladı.
    Overclock? Bios mod?
  • quote:

Overclock? Bios mod?
    Aha şimdi ne dediğini anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zekcek -- 20 Nisan 2014; 20:35:32 >
    Yani kartın çekirdek ve bellek hızını yükselttin mi? Çoğu kart voltajsız OC yemez ve voltaj vermen gerekir buda kartın bozulmasına sebep olabilir. Bazı insanlar bios yükler. Örneğin kartı 1000Mhz-1100Mhz hızı olan kartı aynı model ama farkli firmanın 1100Mhz-1225Mhz modlu biosunu yükler.
    Çizgiler çıkıyorsa ekran kartı bellekler (vram) gitmiş demek yada gidici. Dediğim gibi o PC ye yatırım yapma. İlla upgrade yapacam dersen de kafadan 200-250 papeli gözden çıkarman gerek. Adam akıllı işlemci zaten 80-100 lira 2.eli
  • quote:

Yani kartın çekirdek ve bellek hızını yükselttin mi? Çoğu kart voltajsız OC yemez ve voltaj vermen gerekir buda kartın bozulmasına sebep olabilir. Bazı insanlar bios yükler. Örneğin kartı 1000Mhz-1100Mhz hızı olan kartı aynı model ama farkli firmanın 1100Mhz-1225Mhz modlu biosunu yükler.
    Çizgiler çıkıyorsa ekran kartı bellekler (vram) gitmiş demek yada gidici. Dediğim gibi o PC ye yatırım yapma. İlla upgrade yapacam dersen de kafadan 200-250 papeli gözden çıkarman gerek. Adam akıllı işlemci zaten 80-100 lira 2.eli
    250 300 tl veririm. Amd catalyst control center dan ayarları biraz yükseltiyorum ama harbi pc cök kötü kullanıyorum bozulma tepkileri oluyor ben hala devam ediyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zekcek -- 20 Nisan 2014; 21:46:31 >
    İşte oralara dokunmican hocam. PC ne bebek gibi bakman lazım. PC benim bebeğim, aşkım, çocuğum gibi
  • quote:

İşte oralara dokunmican hocam. PC ne bebek gibi bakman lazım. PC benim bebeğim, aşkım, çocuğum gibi
    Bende seviyomda bakmıyom ana karta uyumlu işlemci ve ekran kartı modeli söylermisin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zekcek

Bende seviyomda bakmıyom ana karta uyumlu işlemci ve ekran kartı modeli söylermisin :D
    http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket+775&model=G41MD&cputype=Intel

Yani en baba işlemci Core 2 Quad Q9650 bunu destekliyor. Liste yukardaki linkte. 2.el denk getirirsen al. Ekran kartıda 7770 ile tam verim alırsın. Hatta 7850 ye kadar gideri var.

• quote:

http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket+775&model=G41MD&cputype=Intel

Yani en baba işlemci Core 2 Quad Q9650 bunu destekliyor. Liste yukardaki linkte. 2.el denk getirirsen al. Ekran kartıda 7770 ile tam verim alırsın. Hatta 7850 ye kadar gideri var.

Alıntıları Göster
    Çooooook Teşekkür Ederim Çok yordum seni

Rica ederim
  • quote:

Rica ederim
    Arkadaşlar oyunlarda sorun çıkarmayacak ekran kartı bakıyorum.Bilgisayarımın bu özelliklerine uygun ekran kartı önerebilir misiniz ? Teşekkürler...
     Yeni Ekran Kartı Almak İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic32 -- 24 Haziran 2014; 20:57:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.