Şimdi Ara

yeni ekran kartı driverı yuzunden autocad açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda autocad 2013 yüklü ve gt555m ekran kartım bulunmakta ancak eskiden 296.10 nvidia driver yukluyken açılan program 306.02 driver ını yuklediğimde unhandled access violation reading hatası veriyor programı intel ekran kartıyla sorunsuz bir şekilde açabiliyorum( bilgisayarım lenovo y570 sağ alt köşede intel ve intel-nvidia otomatik seçim seçenekleri arası değişim yapan bir tuş var bunu intele getirince sorun kalmıyor ancak otomatik yapınca bu sıkıntı doğuyor) nvidia panelden acad.exe yi ekleyip gpu yu kullan dedim bir şey değişmedi. autocad den hardware accelaration ı işaretledim yine değişen bir şey olmadı. bu driverla autocad i nasıl kullanabilirim bir çözüm yolu varmıdır çünkü oyunlarda bu driver baya bir performans artışı gösterdi benim bilgisayarda yardımlarınızı bekliyorum.

edit:

sorun çözüldü program files/ autodesk / autocad vs... acad.exe sağ tık özellikler uyumluluk modu bu programı yönetici olarak çalıştır uygula tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 10 Eylül 2012; 1:00:39 >

• paylaşımın için teşekkürler 2 kere yüklememe rağmen düzeltemedim ..senin sayende hallettim
  • Bende de aynı sorun oldu. y580 de gtx660m ekrtan kartım var. Driver güncellemesi yaptıktan sonra fatal error hatası aldım. intel ile çalıştırınca bi sorun olmuyor. Dediklerini yaptım ama sorun çözülmedi.
  • update yerine eskik sürücüyü kaldırıp yeni sürücüyü kurmayı denediniz mi ? Denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim..
  • update yaparken temiz kurulum seçeneğini işaretlemiştim. Eski ayarlardan eser kalmamıştır zaten. Yine de öneriniz için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olerhan

update yaparken temiz kurulum seçeneğini işaretlemiştim. Eski ayarlardan eser kalmamıştır zaten. Yine de öneriniz için çok teşekkürler.

Ati'de temiz kurulum yok.. Nvidia'nun düşünmesi güzel olmus.. Benimde ogrendigim iyi oldu. Tşk ler..
  • arkadaşlar bende de sorun tekrarlandı demekki bu yönetici olarak çalıştır olayı da çözüm değilmiş sanırım autocad le ekran kartı bir türlü anlaşamıyor ben de nvidia panelden acad.exe yi ekleyip intel ekran kartını seçtim(yanlız mutlaka otomatik seçim değil el ile entegre seçilmiş olması gerekiyor,) böylece y570 e has olan bir tırnak yardımıyla ekran kartı etkinleştirme olayında tırnak etkinken de autocad i kullanabiliyorum tabi hala neden nvidia yla kulanılmadığı merak konusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım şimdilik bir çözümü yok. Ben eski driverı kurayım dedim nvidianın sitesinde istediğim driver yoktu. Sonra bulunan en eski driverı kurdum. Yine olmadı. Sinirlendim. Program ele kaldırdan nvidia driverı nı sildim. Yeniden başladı windows donanım algıladı, sürücü yükleniyor dedi. Yüklendi yeniden başlat dedi. tamam dedim. Laptop açılınca program ekle kaldıra bi baktım ki 295.93 ü kurmuş. Driver çok eski olsa da en azından şimdilik acadi nvidia ile kullanabiliyorum.
  • 306.97'yi denedin mi? 296.10 berbat bir sürüm. 295 serisi ve önceside oyunlar için eski kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autocad sadece 29x sürümlerince nvidia ile çalışıyor 30x sürümleri oyun konusunda çok daha üstün performans vermesine karşın hala autocad çalıştırmayı beceremedim. Şu an bende 306.97 yüklü mesela ama çalıştırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibo92 -- 28 Ekim 2012; 14:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibo92

Autocad sadece 29x sürümlerince nvidia ile çalışıyor 30x sürümleri oyun konusunda çok daha üstün performans vermesine karşın hala autocad çalıştırmayı beceremedim. Şu an bende 306.97 yüklü mesela ama çalıştırmıyor

yeni ekran kartlarıyla programı calıstırabılen oldumu acaba denemedıgım alternatıf kalmadı nvidia panelden ama bır turlu nvıdıa kartla program acılmıyor bu sorunun cozumu yokmudur ?
  • 1 ay önce ki sürüm 390.70 e güncelledim olmadı. Bu ay yine çıkarmışlar. Tekrar güncelledim ve sonunda autocad çalıştı. 390.10 u yani son sürümü yükle. Bakalım sadece benlik bi durum mu..
  • arkadaşlar 310.90 güncellemesini de yükledim ama hala bir değişiklik yok malesef ayrıca yine autodesk in programı olan 3dsmax de çalışmıyor bilginize.
  • Arkadaşlar bu konuda bir çözüm yokmudur? gtx 660 m var hicbir cad programını acamıyorum yeni driverler ile kafayı yicem güya çok performanslıymış vs ....3ds max autocad archicad vs acamıyorum
    önerisi olan arkadas yardımcı olursa memnun olurum
  • Şu an 361.75 sürümünü temiz kurulum yaparak yükledim ve autocad sorunsuz çalışıyor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.