Selamlar. Ben bugün sistemime OEM RX 460 satın aldım ve taktım fakat oyunlarda FPS düşüşlerim çok fazla. Bu FPS düşüşleri her oyun için geçerli değil. Mesela Skyrim'i Ultra'da 60 90 FPS arası 3 saat boyunca oynadım ama realm royale'e girdiğimde ise oyun en düşük ayarlar da 10 FPS görüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Önceki ekran kartım: Palit GT 9600 512 MB Şimdi ki ekran kartım: OEM RX 460 2 GB
Ekran kartı ilk geldiğinde 500W PSU takılıydı ve durum aynıydı.
Hocam bu soruna neden olabilecek iki parça var onlar da
Psu ve Ram.
Psu 250 w everest güvenilmeyecek bir model.
En az 400w ve kaliteli bir marka psu edinin.
Ram olarak 4gb kapasite oyunlar için çok az. Aynı zamanda ram frekans olarak da zayıf. Anakart ve islemci destekliyorsa bir 4gb daha ekleyin.
Hocam raminiz 4 gb. 2010 lu yıllarda yeterli gelen ramdi ondan sonra 8 gb istenmeye başladı ki şuan min 16gb lazım. Ram olarak çok eskide kalmışsınız sistem beslenemez.
İkinci olarak 250w da nedir ? Bende 3 çekirdekli athlon işlemci ve gt240 var 1gblık pcie güç konnektörsüz o bile 250wı bulur kaldıki siz 460 dan bahsediyorsunuz.
İşlemcide o ekran kartını besleyemez.
Siz sistemi komple değiştirmeniz lazım
MeGaDave06
kullanıcısına yanıt
para olmayınca mecburen böyle idare ediyorum hocam en azından fortnite falan oynayabilirim diye rx 460 almıştım ama şansıma işlemcim de onu besleyemedi neyse artık yavaştan yavaştan parçaları satın almaya başlarım sizve 600w power supply yeterli mi ortalama bir bilgisayar için (şuan ki sistemden bahsetmiyorum parçalarımı değiştirdiğim zaman)
bir tanede ddr3 girişim var fakat anakartım ve işlemcim eski olduğu için 800 mhz ye kadar destek veriyor sadece en yakın zamanda ddr4 hiç olmadı ddr3 sisteme geçiş yapmaya çalışıcam şuan ki anakartımda ddr2 ve ddr3 girişi var
quote:
Orijinalden alıntı: Eoweidia
bir tanede ddr3 girişim var fakat anakartım ve işlemcim eski olduğu için 800 mhz ye kadar destek veriyor sadece en yakın zamanda ddr4 hiç olmadı ddr3 sisteme geçiş yapmaya çalışıcam şuan ki anakartımda ddr2 ve ddr3 girişi var
İkinci elden 4. nesil intel bakın hocam. Zaman zaman kombo şeklinde satışlar oluyor. Mesela i5 4460+1150 anakart+8 gb ram 1000 liraya 900 liraya bulunuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme