Şimdi Ara

YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım sizden ricam bu ekran kartının anakarta uygun olup olmadığı konusunda yardımınız

SAPPHIRE HD 7750 2GB GDDR3
    Ekran Kartı :
    www.vatanbilgisayar.com
    Hd7750 Gddr3 2gb 128bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

Anakart :http://www.ascendtech.us/foxconn-671m-matx-intel-motherboard_i_mbfox671mlga775.aspx

Ayrıca uyum sorunu var ise bana uyumlu anakart tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim , şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu173 -- 27 Haziran 2015; 13:11:58 >

• Yardımcı olabilecek arkadaş yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu173

Arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım sizden ricam bu ekran kartının anakarta uygun olup olmadığı konusunda yardımınız

SAPPHIRE HD 7750 2GB GDDR3
    Ekran Kartı :http://www.vatanbilgisayar.com/hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

Anakart :http://www.ascendtech.us/foxconn-671m-matx-intel-motherboard_i_mbfox671mlga775.aspx

Ayrıca uyum sorunu var ise bana uyumlu anakart tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim , şimdiden sağolun

Uyar arkadaşım hepsi uyar.
    Senin dikkat etmen gereken güç kaynağına ve sistemdeki diğer donanımlara uygun ekran kartını seçmen.
    Bu ekran kartı da sisteminle uyumlu gibi gözüküyor ama işlemcin bunu tam besler mi bilmiyorum.
    Sonuç olarak sistem kartının istediklerini karşılamaz ise kart çalışır fakat tam performansını vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hegamonia -- 26 Haziran 2015; 15:04:54 >

• Teşekkürler Hegamonia
    Mevcut anakartım bu zaten ekran kartını da yeni aldım ancak dün taktığımda görüntü alamadım onboard ekranla devam ediyorum ancak ekran kartını takınca pcden görüntü alamıyorum acaba bıos ayarı falan mı var diye düşünüyorum .
  • quote:

Teşekkürler Hegamonia
    Mevcut anakartım bu zaten ekran kartını da yeni aldım ancak dün taktığımda görüntü alamadım onboard ekranla devam ediyorum ancak ekran kartını takınca pcden görüntü alamıyorum acaba bıos ayarı falan mı var diye düşünüyorum .

Biosdan chipset menüsündeki onboard vga ve ya onboard gpu ile başlayan ayarları disable yaparak tekrar dene.
    (Bios unun tam olarak ne olduğunu bilemiycem muhtemelen yukarda belittiğim ayarlar mevcuttur kontrol edip bulabilirsin.)

Bu arada üstte yaptığım yorumda ekran kartı yazacağıma anakart yazmışım onu düzelttim bi yanlış anlama olmasın.
    Kolay gelsin.
  • Hegamonia bulamadım öyle bişi de ben baya denedim başka yolları olmadı artık ekran kartının uymadigini düşünüyorum bir de bios resimleri yükledim
  • https://store.donanimhaber.com/76/2e/81/762e819526dcf7e79e023fb9e7470235.jpg

Bıos resimleri kendimce çok şey denedim banamısın demedi ayrıca ben onboard kullanınca sıkıntı yok hariciyi takınca pc çalışıyor ,harice de çalışıyor ancak görüntü alamıyorum.
     YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR. YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR. YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR. YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım rica ediyorum değerli konuya vakıf arkadaşlarımdan
    yardım...
  • Güncel
  • quote:

https://store.donanimhaber.com/76/2e/81/762e819526dcf7e79e023fb9e7470235.jpg

Bıos resimleri kendimce çok şey denedim banamısın demedi ayrıca ben onboard kullanınca sıkıntı yok hariciyi takınca pc çalışıyor ,harice de çalışıyor ancak görüntü alamıyorum.
     YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR. YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR. YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR. YENİ EKRAN KARTIM MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR.

Denemelerine rağmen görüntü vermiyorsa ekran kartında fabrika çıkışlı bir hata olabilir.
    Vakit kaybetmeden vatana geri götürüp sorununu belirt onlar da deneyip sıkıntını teyit ederlerse kartı değişeceklerdir.

• Arkadasim anakartinin web sitesinden bios versiyoni guncelledinmi bence sorun bundan biosu guncelle hallolucaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kablolarını düzgün tak bios güncelle biostan onboard vga yı disable yap çalışacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biostan olabilir şuan netim olmadığı için güncelleme yapamıyorum .

Diğer bi konu ise ekran kartını takınca onboard un da görüntü vermemesi bu da beni düşündürüyor

Ekran kartının bozuk olma ihtimalini ben de düşünüyorum açıkcası artık fanı çalışıyor ama...

Sizce Power Suplyden kaynaklı olabilir mi yani 250 W olması etkilermi bu ekran kartı daha yüksek bir güç istiyor olabilir mi ?
  • quote:

Biostan olabilir şuan netim olmadığı için güncelleme yapamıyorum .

Diğer bi konu ise ekran kartını takınca onboard un da görüntü vermemesi bu da beni düşündürüyor

Ekran kartının bozuk olma ihtimalini ben de düşünüyorum açıkcası artık fanı çalışıyor ama...

Sizce Power Suplyden kaynaklı olabilir mi yani 250 W olması etkilermi bu ekran kartı daha yüksek bir güç istiyor olabilir mi ?

1. Bios güncellemeyle ekran kartının hiçbir alakası yoktur.Bilip bilmeden yapılan yorumlar aldı başını gidiyor.
    2. Minumum 400 w psu isteyen bir ekran kartını 250 w ile beslemeye çalışmak pek akıl işi değil zaten.
    (Bunu daha önce belirtseydin sorununa daha çabuk açıklık getirebilirdik.)

Sonuç olarak psu yu değiştirip 80+ 500w bir psu almanı öneririm.
    Hem ileriye dönük de bir yatırım yapmış olursun.
    Dolayısıyla sorununda çözülmüş olacak büyük ihtimal.

Not:Alacağın güç kaynağının 12v kanalından toplam 300w güç vermesi sistemine yeterli gelecektir.
    Yine de önerdiğim değerlerde bir psu almanı tavsiye ederim.İlerde parça takviyesi yapacağını varsayarsak bu senin yararına olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hegamonia -- 29 Haziran 2015; 15:37:04 >

• Ben de dünden beridir Bıosu güncellemeye çalışıyorum usb bellek ile bi türlü olmadı gitti
    bugün bir Psu sipariş ettim 500 w inşallah sıkıntı ondandır olmasada artık yapacak bişi yok yeni anakart alıp pc toplucam
  • quote:

Ben de dünden beridir Bıosu güncellemeye çalışıyorum usb bellek ile bi türlü olmadı gitti
    bugün bir Psu sipariş ettim 500 w inşallah sıkıntı ondandır olmasada artık yapacak bişi yok yeni anakart alıp pc toplucam

Takıp çalıştırdıkdan sonra sonuçları burada belirtmeyi unutma.
    Kolay gelsin.
  • Hegamonia malesef bu da yaramadı 500 w lık güç kaynağı da işe yaramadı sanırım kafayı yiyicem son ihtimal bios güncellemesi bir de ekran kartını başka bir pc de denemek olacak bugün olmadı iade edicem nasıl bi sorunsa artık
  • quote:

Hegamonia malesef bu da yaramadı 500 w lık güç kaynağı da işe yaramadı sanırım kafayı yiyicem son ihtimal bios güncellemesi bir de ekran kartını başka bir pc de denemek olacak bugün olmadı iade edicem nasıl bi sorunsa artık

Arkadaşım sana bahsettim fabrika çıkışlı bi hata da olabilir diye.
    Kartı vatan bilgisayara götürüp sorununu belirt onlar kartı yenisiyle değiştireceklerdir.
    Bu arada güç kaynağını değiştirmen de iyi oldu ekran kartı görüntü verseydi bile ileride sıkıntı çıkaraktı o psu.
  • Ekran kartını başka pc de denedim ve canavar gibi çalıştı Crysis 3 ü çok rahat bir şekilde oynadım. Ayrıca ben kendi bıosuda güncelledim acaba Pcı 2.0 slotun 3.0 ekran kartına uyumsuzluğumu sorun yahut slotmu bozuk artık kafayı tırlatıcam
  • quote:

Ekran kartını başka pc de denedim ve canavar gibi çalıştı Crysis 3 ü çok rahat bir şekilde oynadım. Ayrıca ben kendi bıosuda güncelledim acaba Pcı 2.0 slotun 3.0 ekran kartına uyumsuzluğumu sorun yahut slotmu bozuk artık kafayı tırlatıcam

PCIe 3.0 ekran kartı PCIe 2.0 slotunda kesinlikle sorun çıkarmadan çalışır.
    Performansında çok az bir düşüklük olur onuda oyunlarda en fazla 2-3 fps olarak fark edersin.
    Senin artık şüphelenebileceğin tek donanım kaldı o da anakart.
    Bu durumda malesef anakartının PCIe slotu arızalanmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.