Yeni ekran kartlarını beklemeli miyim ? 2 - 2,5 bin tl limitim var suan 2 el 1080 i bile 2 bin tl ye satıyorlar sizce ne yapmlaıyım vega mimarisini beklemeli miyim ?
Ucuza 295x2 almaya bak. RotR'da çok iyi. Directx 12 eserlerin yaygınlığı yarayabilir çünkü daha uygun aday kart yok. Kağıt üstünde 640GB/s, gerçekte 486 GB/s - ne şekilde sayarsan say rakibi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Ucuza 295x2 almaya bak. RotR'da çok iyi. Directx 12 eserlerin yaygınlığı yarayabilir çünkü daha uygun aday kart yok. Kağıt üstünde 640GB/s, gerçekte 486 GB/s - ne şekilde sayarsan say rakibi yok.
Hocam o kart 500w tdp değerine sahip 8x2 pinli çıkalı 3 sene olmuş yarısından bile daha az tdp değerine sahip güncel dx 12'li 1080'ler daha ucuz ve daha performanslı.
Biraz elle tutulur öneri yapalım
22mert
kullanıcısına yanıt
Performanstan söz ederken güç konusunu açmak elmayla armudu kıyaslamaya benziyor. Yeni kart bu kadar güçlü olmayacak, olamaz. 640GB/s kolay kolay bulunmuyor güncel ekran kartlarında.
quote:
Performanstan söz ederken güç konusunu açmak elmayla armudu kıyaslamaya benziyor. Yeni kart bu kadar güçlü olmayacak, olamaz. 640GB/s kolay kolay bulunmuyor güncel ekran kartlarında.
GTX 1080 daha güçlü diyorum anlamadınız sanırım ?
Her yöndende avantajlı güç-performans-fiyat-yazılım-dx 12 ....
Hangi yenisinden söz ediyorsunuz daha ?
Kağıt üstündeki değerler her zaman güç demek değil.
Sanırım sizde 295X2 Var
Nvidia ekran kartları iyi bir yatırım olmayabilir. Teknik yöneticileri 1 senelik ömrü olduğunu söyledi hız aşırtıldığı takdirde. [Kaynak]
Ondan sonra elektroaşınım oluyormuş. Tabii, herkes kendi bilir. 1 sene şahlanacak performansa dayanamayıp aldananlar olmayacak demiyorum. Benim derdim Nvidia ile değil sonuçta, ekran kartları gelişsin fena mı? Pascal çıkmasa Vega çıkmayacaktı. Fury çıkmasa da Volta...
22mert
kullanıcısına yanıt
Sen ezbere konuşuyorsun.
quote:
Ne tokatladı Amd 295x2 Titan Pascalı RoTR oyununda 2 Gpu %100 perfonmansla çalıştı Video bitiş finalinide 295x2 kartı uzun uzun göstererek yaptılar. İnceleme yapılan site için herhangi bir olumsuz yorum yazanı kaale almam,Steve işini çok iyi yapan eleman
1080 al geç Vega çıkınca ne olcak sanki 500tlye 1080 satcak al keyfine bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme