Şimdi Ara

Yeni ev için Beyaz Eşya Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kısmet olursa nisan ayında evleneceğim yılbaşından önce beyaz eşyaları almak istiyorum. (Yılbaşından sonra fiyatların artacağını söylüyor beyaz eşya satıcıları.) Bu yüzden biraz araştırma ile bir kaç model belirledim. Sizlerinde yardımlarıyla beyaz eşyaları almak istiyorum.

Bütçe:

Çamaşır Makinesi: 1500 TL (BEYAZ DA OLABİLİR INOX DA)
    Bulaşık Makinesi: 1500 TL (INOX)
    Buzdolabı: 2500 TL (INOX)

Modeller:
    Çamaşır Makinesi:

http://www.bimeks.com.tr/urun/139708/electrolux-ewf1486gdw2-a--8-kg-1400-devir-camasir-makinesi.aspx

Bulaşık Makinesi:

http://www.hepsiburada.com/electrolux-esf6521lox-a-6-programli-bulasik-makinesi-p-MTELECESF6521LOX

Buzdolabı:

http://www.bimeks.com.tr/urun/143850/siemens-kg58edl30n-buzdolabi.aspx

Teşekkürler arkadaşlar.

• Almayı düşündüğünüz çamaşır makinasını ben 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Bulaşık makinası için de son 1 aydır araştırma yapıyordum bugün electrolux 8530 modelini sipariş verdim (1650 tl). Siz de bütçenizi zorlamayacaksa electroluxun reallife serisinden bir makine seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim değerlendireceğim. Başka önerilerde bekliyorum arkadaşlar.
  • Samsung da olabilir evet ama ben tavsiye bekliyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak birileri?
  • alppolats kullanıcısına yanıt
    bende çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinde aynı ürünleri gözüme kestirdim.
    N11 den çeklerle almayı düşünüyorum. Yorumlar iyi de makinelerde, servis olayı nasıl olacak bilmiyorum. servis kalitesi beni korkutuyor. tecrübeli arkadaşlar biraz destek olsalar iyi olacaklar.
  • Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını ve önerilerini bekliyoruz.
  • Teşekkür ederim ama arçelik almayı düşünmüyorum.
  • BENDE YENİ EVLENECEОİM BU İŞ İÇİN 7000 TL BÜTÇE AYIRDIM EĞER RAKAMI BİRAZ DAHA YUKARI ÇEKEBİLİRSEN;

BENİM BEĞENDİKLERİM...
    WD90J6410AS SAMSUNG KURUTMALI ÇAMAŞIR MAK.
    2476 CEI INOX BUZDOLABI. FAKAT BULAŞIK MAKİNASI BULAMADIM :(

CANDOĞAN BEYE MESAJ ATTIM GERİ DÖNÜŞ OLURSA SİZİ DE BİLGİLENDİRİRİM.
  • Teşekkür ederim bende @candogan62 beye mesaj attim ama dönüş olmadı. Iyi haberlerinizi bekliyorum :)

• Valla bende attım ama donus yapamadı muhtemelen yogun ama benim eski tecrubelerime göre Candogan62 bey lg buzdolaplarini oneriyordu sharp ve bazı samsung dolaplarini da bosch ve simensin çoğu dolabini onermiyordu. Çamaşır bulasik ta da genellikle eu yani ithal ürün öneriyordu. Parasi az olana Profilo olana da bosch siemens Electrolux oneriyordu. Tabi en iyisini o bilir benimki sadece eski tecrübeler. Eğer alacaksaniz kurutma camasir mak uzak durun camasir bukasikta samsung dan uzak durun. Varsa ayrıntılı cvp vermeye çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyildizinoglu -- 22 Kasım 2015; 9:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Valla bende attım ama donus yapamadı muhtemelen yogun ama benim eski tecrubelerime göre Candogan62 bey lg buzdolaplarini oneriyordu sharp ve bazı samsung dolaplarini da bosch ve simensin çoğu dolabini onermiyordu. Çamaşır bulasik ta da genellikle eu yani ithal ürün öneriyordu. Parasi az olana Profilo olana da bosch siemens Electrolux oneriyordu. Tabi en iyisini o bilir benimki sadece eski tecrübeler. Eğer alacaksaniz kurutma camasir mak uzak durun camasir bukasikta samsung dan uzak durun. Varsa ayrıntılı cvp vermeye çalışırım

Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. Samsung almayi da istemiyorum. Hem kaliteli uzun yillar sorunsuz kullanacagim hem de bütçe mi zorlamayacak eşyalar arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alppolats

quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Valla bende attım ama donus yapamadı muhtemelen yogun ama benim eski tecrubelerime göre Candogan62 bey lg buzdolaplarini oneriyordu sharp ve bazı samsung dolaplarini da bosch ve simensin çoğu dolabini onermiyordu. Çamaşır bulasik ta da genellikle eu yani ithal ürün öneriyordu. Parasi az olana Profilo olana da bosch siemens Electrolux oneriyordu. Tabi en iyisini o bilir benimki sadece eski tecrübeler. Eğer alacaksaniz kurutma camasir mak uzak durun camasir bukasikta samsung dan uzak durun. Varsa ayrıntılı cvp vermeye çalışırım

Kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. Samsung almayi da istemiyorum. Hem kaliteli uzun yillar sorunsuz kullanacagim hem de bütçe mi zorlamayacak eşyalar arıyorum.

2 sini ayrı ayrı alın yok illa ben alicam diyorsanız da samsung almayın. Miele ürünlerine yönelik pahali gelirse samsungu alın pişman olun. Dolap olsa alın derdim ama camasir ve samsung uzak durun

• N11 den cekle daha uyguna alabilirsiniz bu urunleri. Buzdolabı için lg modellerine bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyildizinoglu -- 22 Kasım 2015; 18:33:36 >
  • çamaşır makinasını beğenmedim marka güvenilir özellikleri iyi ama eski makina görünümün de tabi zev ve görsel işleri göreceli,yeni aldığım LG F14A7FDS5 1400 DEVİR 9 KG modeli öneririm LG bayisin de 1.999tl nakit yada peşin 1.900tl makina canavar tabiri caiz ise.
  • Gorunumu benim gayet hosuma gidiyor ama goruntuden ziyade beni cezbeden makinenin yikama teknolojisi. Deterjan ve yumuşatıcıyi karsitirdiktan sonra camasirin uzerine puskurtuyormus.

• Merhaba electolux markasi hakkinda cok fazla bilgim yok. Servisi,kalitesi vb gibi durumlari nedir ve tercih etmenizdeki sebepler neler acaba? Bende arastirma icerisindeyim ondan soruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.