Şimdi Ara

YENİ EVLENECEK BİR GENCE YARDIM LÜTFEN? NE ALMALIYIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İZMİRDE YAŞIYORUM VE 12 ARALIKTA EVLENİYORUM.
    MEDİAMARKT VE BEST BUY ÖNÜMÜZDEKİ BİR İKİ AY İÇERİSİNDE AÇILACAK SANIYORUM.
    SİZCE 3,5 METRE UZUNLUĞUNDAKİ BİR MESAFEYE HANGİ BOYUTTA BİR TV ALMALIYIM?
    NEREDEN EN HESAPLI ALABİLİRİM?
    LCD Mİ PLASMA MI?

NOT: USB girişi tercihimdir.
    PS3 kullanıyorum. D-smart almayı düşünüyorum.

LG VE SAMSUNG'TAN BAŞKA BİR MARKA DÜŞÜNMÜYORUM.....

LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ?

• Paranın durumuna göre 40 ve 52" arasında bir şey alabilirsin. Zorlamayacaksa 52", zorlıyacaksa 46", o da zorlarsa 40" almalısın. Ama parasal konuları bir yana koyabilsek 52" bence seyir zevki bakımından uygun olur.

Nerden ucuz alabilirim?

Alacağın günlerde sıkı bir araştırma yapman lazım. Çünkü sürekli her ürünü heryerden ucuz satan yok. Bir bakıyorsun falanca markada veya falanca modelde filanca firma kampanya yapıyor; o uygun oluyor.

LCD mi Plazma mı?

Bu sorunun asla kesin bir cevabı olmadı. Ne dünyada ne forumda. Biraz mağazaları dolaş. Plazma ve lcd'lerin görüntü karakteristliği farklıdır biraz. Hangisi gözüne yatarsa onu alırsın artık. Forumdan çünkü yabancıların değimiyle fifti-fifti çıkar bunun sonucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Paranın durumuna göre 40 ve 52" arasında bir şey alabilirsin. Zorlamayacaksa 52", zorlıyacaksa 46", o da zorlarsa 40" almalısın. Ama parasal konuları bir yana koyabilsek 52" bence seyir zevki bakımından uygun olur.

Nerden ucuz alabilirim?

Alacağın günlerde sıkı bir araştırma yapman lazım. Çünkü sürekli her ürünü heryerden ucuz satan yok. Bir bakıyorsun falanca markada veya falanca modelde filanca firma kampanya yapıyor; o uygun oluyor.

LCD mi Plazma mı?

Bu sorunun asla kesin bir cevabı olmadı. Ne dünyada ne forumda. Biraz mağazaları dolaş. Plazma ve lcd'lerin görüntü karakteristliği farklıdır biraz. Hangisi gözüne yatarsa onu alırsın artık. Forumdan çünkü yabancıların değimiyle fifti-fifti çıkar bunun sonucu.
    ekran boyutu için maddi durumun önemli.. 2500 e kadar 40 - 42 " modeller, 3000-3500 TL arası 46 - 47" modeller, bundan daha üst fiyatlara daha da büyükler bulunabiliyor. 3,5 mt için 40-42" de olur, 46-47" de olur. o senin zevkine kalmıştır. ama her zaman büyük daha iyidir. Gösterişi daha bi başka olur. plazma ve LCD arasında bence senin için LCD tercih etmelisin. modellerden gidecek olursak şu an LG için 4000 serisi tavsiye edebilirim. samsung içinde zaten forumdaki herkesin bildiği b650 serileri çok güzel. ayrıca philips in 8404 ü de yaban atılmayacak bi tv ancak usb den okuma gibi bi problem var bu modelde.. neyse fiyat olrak alacağın zamana yakın her yeri dolaşmak lazım.. her hangi bir sitede her an bi kampanya yakalamak mümkün nerdeyse.. mesela şu an philipslerde tv alana blue ray player hediye ediyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eqoulaiser

ekran boyutu için maddi durumun önemli.. 2500 e kadar 40 - 42 " modeller, 3000-3500 TL arası 46 - 47" modeller, bundan daha üst fiyatlara daha da büyükler bulunabiliyor. 3,5 mt için 40-42" de olur, 46-47" de olur. o senin zevkine kalmıştır. ama her zaman büyük daha iyidir. Gösterişi daha bi başka olur. plazma ve LCD arasında bence senin için LCD tercih etmelisin. modellerden gidecek olursak şu an LG için 4000 serisi tavsiye edebilirim. samsung içinde zaten forumdaki herkesin bildiği b650 serileri çok güzel. ayrıca philips in 8404 ü de yaban atılmayacak bi tv ancak usb den okuma gibi bi problem var bu modelde.. neyse fiyat olrak alacağın zamana yakın her yeri dolaşmak lazım.. her hangi bir sitede her an bi kampanya yakalamak mümkün nerdeyse.. mesela şu an philipslerde tv alana blue ray player hediye ediyorlar..

Alıntıları Göster
    Usb girişi öncelikse pc al Samsung B650 serilerine bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Usb girişi öncelikse pc al Samsung B650 serilerine bakın...

Alıntıları Göster
    samsung b650 serileri
    Ben de bunun 32" ini düşünüyorum. Ekranı parlasa bile her tür media yı çatır çatır oynatması beni çekiyor. Görüntü kalitesi de çok iyi.
    bir de b750 serisi var ama o nasıldır bilmem, çerçevesi daha hoşuma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

samsung b650 serileri
    Ben de bunun 32" ini düşünüyorum. Ekranı parlasa bile her tür media yı çatır çatır oynatması beni çekiyor. Görüntü kalitesi de çok iyi.
    bir de b750 serisi var ama o nasıldır bilmem, çerçevesi daha hoşuma gidiyor.

Alıntıları Göster
    şu usb nin tvde olma mantığını çözemedim.300 tl verin medya oynatıcı (300 tl ucuz tv ) alın tv de olan usb den ne hayır gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

şu usb nin tvde olma mantığını çözemedim.300 tl verin medya oynatıcı (300 tl ucuz tv ) alın tv de olan usb den ne hayır gelecek.

Alıntıları Göster
    USB li tv belki acil foto falam bakmak için olabilir ama USB den film oynatmak bence mantıksız...
    al bi HTPC bak keyfine :)

Benim zevkime göre olan lcd Philips 8404 idi.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 15 Ekim 2009; 12:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITL

USB li tv belki acil foto falam bakmak için olabilir ama USB den film oynatmak bence mantıksız...

Alıntıları Göster
    benimde sana yeni bir LG kullanıcı olarak LG almanı tavsiye ediyorum bendeki çok öte bişey değil ama LG32LH2000 serisi tv, usbden film izleme olayıda süper, usb olayını kullanmayan yada kullanamayan arkadaşlar al bi media oynatıcı diolar onun yerin Lg 300 TL fazla verip bir üst modelini almanı tavsiye edirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITL

Alıntıları Göster
    her fotmatı çatır çatır oynatması demiş directX25
    mesela .mkv oynatıyor mu bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkmn

benimde sana yeni bir LG kullanıcı olarak LG almanı tavsiye ediyorum bendeki çok öte bişey değil ama LG32LH2000 serisi tv, usbden film izleme olayıda süper, usb olayını kullanmayan yada kullanamayan arkadaşlar al bi media oynatıcı diolar onun yerin Lg 300 TL fazla verip bir üst modelini almanı tavsiye edirim.

Alıntıları Göster
    darty mağazasında en uygun fiyat garantisi var, belli bir mesafede daha ucuzunu bulana farkını ödeyip + bir kutu çikolata ile tşk. ediyorlarmıi (öyle yazmışlar ) mavişehir koçtaş üstünde çok güzel bir mağazası var. oraya bakabilirsin.
    bence (bütçe yazmamışsın) o mesafeye 46" veya 40" (samsung veya sony markalarının dışına çıkma derim) lcd alman uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

darty mağazasında en uygun fiyat garantisi var, belli bir mesafede daha ucuzunu bulana farkını ödeyip + bir kutu çikolata ile tşk. ediyorlarmıi (öyle yazmışlar ) mavişehir koçtaş üstünde çok güzel bir mağazası var. oraya bakabilirsin.
    bence (bütçe yazmamışsın) o mesafeye 46" veya 40" (samsung veya sony markalarının dışına çıkma derim) lcd alman uygun olur.

uygun yorum katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

uygun yorum katılıyorum

Alıntıları Göster
    Ben hala 8404 diorum :)
    ama tabik sony de gerçekten iyi eğer philips almasaydım sony alırdım sony olmasaydı Lg olurdu...
    Samsung cizgi film gibi (bence tabi)

Bu arada evliliğin hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar dilerim

• quote:

Bence USB olmazsa olmaz!..
    USB yoksa ya PC bağlayacaksınız Ya da media player...
    bu da gereksiz kablo kirliliği demek, elektrik prizinde en az 1 fiş fazladan demek (duydaki fiş kontenjanı bakımından), görüntü kirliliği demek, elektrik prizinde en az 1 fiş fazladan demek (elektrik tasarrufu bakımından).
    Benim mantıklarım bunlar.

Ben de 300 lirayı media player a vermenin mantığını anlamadım :)
    Sizin tercih mantığınız nedir ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmeali

SEVGİLİ BÜYÜKLERİM.
    LCD Mİ PLASMA MI?

hayırlı olsun sayın cesmeali,

Senin durumunun aynısı bende de var, bu hafta sonu düğünüm var ve düğünden hemen sonra lcd alcam, ben samsung b65x serisi ile philips 8404 arasında kaldım, kararsızım, geçen aya gelesiye kadar philips diyordum, ama teknosa da iki tv'yi yan yana görme fırsatını yakaladım ve samsung'un görüntüsünü daha çok beğendim, tv'yi dreambox 800 hd, xbox360 ve popcornhour ile kullanacam, siz hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

SEVGİLİ BÜYÜKLERİM.
    LCD Mİ PLASMA MI?

hayırlı olsun sayın cesmeali,

Senin durumunun aynısı bende de var, bu hafta sonu düğünüm var ve düğünden hemen sonra lcd alcam, ben samsung b65x serisi ile philips 8404 arasında kaldım, kararsızım, geçen aya gelesiye kadar philips diyordum, ama teknosa da iki tv'yi yan yana görme fırsatını yakaladım ve samsung'un görüntüsünü daha çok beğendim, tv'yi dreambox 800 hd, xbox360 ve popcornhour ile kullanacam, siz hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Teknik ve fiyat olarak çok fark yok.Tercih kişiye bağlı, Philips mat ekran, her ortamda yansımasız ;doğal renkler diğer TVlerle yanyana durduğunda bu yüzden biraz soluk görünüyor... Samsung parlak ekran, çok pencereli ortamlarda ve ışık açıkken yansıma yapması, göz yorduğu iddialarına karşın karşılaştırma yapıldığında cayır cayır görüntü. Samsungun artısı USB sinin çok verimli çalışması. Ben de sizin gibi iki uç arasında çok gittim geldim... Şimdi Philips'im var ama dedim ya "zevkler ve renkler tartışılmaz".Hangisini alırsanız alın kendi zevkinize göre alırsanız ileride kim ne derse desin pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

quote:

Bence USB olmazsa olmaz!..
    USB yoksa ya PC bağlayacaksınız Ya da media player...
    bu da gereksiz kablo kirliliği demek, elektrik prizinde en az 1 fiş fazladan demek (duydaki fiş kontenjanı bakımından), görüntü kirliliği demek, elektrik prizinde en az 1 fiş fazladan demek (elektrik tasarrufu bakımından).
    Benim mantıklarım bunlar.

Ben de 300 lirayı media player a vermenin mantığını anlamadım :)
    Sizin tercih mantığınız nedir ?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ediyorum...
    allah herkese güle güle huzurla sağlıkla evlilik ve yuva nasip etsin...
    mesajlarınıza o kadar daldım ki cevap bile yazamadım..
    bir de vaktim yok sık giremiyorum o yüzden yazdığınız modelleri araştırıyorum netten..
    çok teşekkürler...

• quote:

çok teşekkür ediyorum...
    allah herkese güle güle huzurla sağlıkla evlilik ve yuva nasip etsin...
    mesajlarınıza o kadar daldım ki cevap bile yazamadım..
    bir de vaktim yok sık giremiyorum o yüzden yazdığınız modelleri araştırıyorum netten..
    çok teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Şimdiden mutlulklar...

Darty mağazazında philips 'in 32" den 52" e kadar uygun fiyatlar var gibi görünüyor ..
    Hem pixel plus, usb , 50.000:1 kontrast gibi özelliklerini samsung tv lerde karşılaştırırken göz önünde bulundurun..
    Linkten fiyatlara bakabilirsiniz.

http://www.insertbak.com/dt07.html

• Teşekür ederim...
    Philips iyi marka ancak samsung ve lg düşünüyorum....

quote:

Orijinalden alıntı: Savlon

Şimdiden mutlulklar...

Darty mağazazında philips 'in 32" den 52" e kadar uygun fiyatlar var gibi görünüyor ..
    Hem pixel plus, usb , 50.000:1 kontrast gibi özelliklerini samsung tv lerde karşılaştırırken göz önünde bulundurun..

• quote:

Teşekür ederim...
    Philips iyi marka ancak samsung ve lg düşünüyorum....

quote:

Orijinalden alıntı: Savlon

Şimdiden mutlulklar...

Alıntıları Göster
    3.5 metreden izliceksen 46 dan buyuk lcd alma sakin

• quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

3.5 metreden izliceksen 46 dan buyuk lcd alma sakin

Alıntıları Göster
    Abiler sonunda BORNOVA VATAN BİLGİSYARDAN

LG LH7000 2457 TL
    1000WATT
    SES SİSTEMİ 650 TL

ALDIM FİKİR VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.