Şimdi Ara

Yeni Evlenecek Çifte Buzdolabı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba önümüzdeki aylarda evleniyorum. Ancak hiç anlamadığım bir nokta olduğu için siz değerli forum üyelerinin buzdolabı noktasında marka model tavsiyelerine ihtiyacım var. Hangi modeli neden tercih etmeliyiz, desteklerinizi bekliyorum.

Çok büyük olmasına gerek Yok 500 lt dolayları yeterli.
    Genelde bosch ön planda, Profilo da olur. Kullanıcısı iseniz diğer marka tavsiyelerinize de açığım.
    Bildiğim kadarıyla low frost ürünler tavsiye ediliyor
    Fiyatı da ortalama bir meblağ olursa, malum masrafımız fazla olacak.
    Tercihen inox.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG GC-M502HQHM iyi bir tercih.Birde samsungun daha genis 50 ile baslayan serileri var o da inverter.En uygun fiyatliyi alman bile yeterli olur butcen icin.46 ile baslayan modellerini 1700tl civarina bulabilirsin.6000ww,6200ww ve 6360ww olarak gidiyor.Hepsini tuketimi ve motoru ayni.Sadace dise dokunmaz kizmetik farklar var.

Yazdigim lg 70cm lik model oldukca sessiz ve a++ tuketime sahip .78cm luk modelide oldukca iyi hatta samsungtan daha iyi.Ancak bir miktar daha pahali 100 -200tl gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

LG GC-M502HQHM iyi bir tercih.Birde samsungun daha genis 50 ile baslayan serileri var o da inverter.En uygun fiyatliyi alman bile yeterli olur butcen icin.46 ile baslayan modellerini 1700tl civarina bulabilirsin.6000ww,6200ww ve 6360ww olarak gidiyor.Hepsini tuketimi ve motoru ayni.Sadace dise dokunmaz kizmetik farklar var.

Yazdigim lg 70cm lik model oldukca sessiz ve a++ tuketime sahip .78cm luk modelide oldukca iyi hatta samsungtan daha iyi.Ancak bir miktar daha pahali 100 -200tl gibi.

hocam merhaba gösterdiğiniz LG model gayet iyi duruyor. Hacmi biraz daha geniş olan muadili var mıdır, meblağ biraz artsa
  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    Lg nin galiba 7 ile baslayan o modelin dis gorunum ayni ancak 78 cm lik modeli var.Nette arastirip ona bakin.Ozellikleri cok iyi.Kardesim aldi 5 ay once.Ist.bilisimden.Bende bakmistim o modele ancak samsungun 50rt6360ww modelini aldim dis sesi 41 db diye ancak 43db olan lg cok daha sessiz,yani onun calistigi hic duyulmuyor.Ben onu tavsiye ederim.Ic hacim olarak 473lt olarak geciyor bu dolaplar.

Size tavsiyem bu dolap.Evvelki verdigim dolaplar iyi uniteler ancak smart inverter adli komp.teknoloj8sini kullaniyor.Bunsa ise lineer. Inv.adli daha gelismis bir kompresor var.

http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-H702HQHU

Bir inceleyin bakin.

Hpsiburadada fiyatida oldukca iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Lg nin galiba 7 ile baslayan o modelin dis gorunum ayni ancak 78 cm lik modeli var.Nette arastirip ona bakin.Ozellikleri cok iyi.Kardesim aldi 5 ay once.Ist.bilisimden.Bende bakmistim o modele ancak samsungun 50rt6360ww modelini aldim dis sesi 41 db diye ancak 43db olan lg cok daha sessiz,yani onun calistigi hic duyulmuyor.Ben onu tavsiye ederim.Ic hacim olarak 473lt olarak geciyor bu dolaplar.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-gc-m502hlhm-a-enerji-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-474-lt-%C3%A7ift-kap%C4%B1l%C4%B1-no-frost-buzdolab%C4%B1-1139573.html

bu da cihazın inox modeli sanırsam. ürünün kendisinin 454 brüt olduğu yazıyor birçok sitede ama burada da 473 de yazmış. 454 uzun vadede ufak kalabilir gibi. Diğer markalar hakkında fikriniz var mı? low frost bir ara çok revaçtaydı forumu gezdiğimde olumsuz yorumları gördükçe no frost daha iyi diye düşünüyorum ama bu motordur yok işte içindeki besinleri kurutma vs. mevzularından hiç anlamıyorum.

http://www.hepsiburada.com/lg-gc-b559plcz-a-453-lt-inox-nofrost-buzdolabi-pm-mtlggnb559plcz

hocam bu ürün teknik olarak (motor vs.) önerdiğiniz üründen artı eksi ne gibi özellikleri vardır? bunda da hacim 473-499 yazıyor farklı yerlerde ancak görsel olarak da daha güzel gibi. carrefourda 2400

Ben su sekilde aciklamak isterim ki 79-78 cm lik lg ve samsung buzdolaplari net hacim olarak 374-378lt arasinda hacim veriyorlar net olarak.Benim icin oldukca iyi bir dolap ic hacmi ancak sizin ihtiyaclarinizi siz bilirsiniz.Hemen hersey sigiyor.Bu urunun beyazida var ki 2650 civari fiyati var aratirsaniz gorursunuz.Q ile baslayanlar beyaz l ile baslayanlar inox oluyor.Benim kriterime gore fiyatina gore alinacak en iyi dolap .Performansi tuketimi malzeme kalitesi ve fiyati cok iyi ki arcelik servisi bile tavsiye etti kendi urunlerini etmedi.
    Verdiginiz urun alt tarafi buzluk olan urun.Ilk verdigim urunlerden en buyuk farki eski serilerinde bu lineer inverter digerleri smart inverter idi ancak son verdigim urunde artik lineer inverter olmus.Yani yeni model kompresor de bu seriye girmis.Buzluk alt tarafta olan modelin hacmi daha kucuk.Onedenle size tavsiyen isteklerinizi karsilayacak 702gn-hqhm modeli yani beyazi almaniz.2650 civari fiyati var.

Gule gule kullanin simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 7 Ocak 2018; 16:0:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilik için Eşya Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler şuan o dediğiniz modelin -Şu 546 lt brüt olanın- inox olanı ön planda. bosch-siemens grubuna ve arçelik grubuna da bir göz atmak lazım ama deneyimi olan kimse yazmadı bakalım bir haftaya netleştirelim. çok sağ olun
    Hocam selam, tercihiniz hangi marka model oldu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.