Şimdi Ara

Yeni evlenecekler dikkat! beyaz eşya almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evlenecekler ötv indirimi geliyormuş beyaz eşya almayın! bekleyin biraz seçimden sonra iner heralde..

http://emlakkulisi.com/beyaz-esya-satislarinin-65-milyon-adete-ulasmasi-bekleniyor/290925

• seçimden önce söylediği için çok inanasım gelmiyor.
  • Bi halt olmaz. Oy almak için yapıyor olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 gün önce TV'de görmüştüm ilk bu haberi. %6.7 olan ÖTV, A+ ve daha tasarruflu cihazlarda %4 ya da %5'e düşecekti diye hatırlıyorum. Yani öyle büyük bir fırsat falan beklemeyin. 1500lirada 30-40 lira gibi çok ufak indirimler olur o da üreticiler tasarruflu modellerin fiyatına bindirim yapmazsa. Ayrıca 30-40 indirimi bekleyeyim derken zam ihtimalini de gözardı etmemek gerek.
    Hatta haberde bir beyaz eşya satıcısı da 250-300 liralık indirimlerden bahsedince yazıklar olsun yaptığın hesaba demiştim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 25 Mayıs 2015; 18:44:15 >
  • Şimdi kesin olay ne? Taşınacağız beyaz eşya almayı düşünüyoruz beklemeli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum dostum bende yeni evleneceğim için biraz daha beklemeyi düşünüyorum eğer bir bilgisi olan varsa buraya yazmasını rica ederim. en azından şu seçimleri beklemek gerekli :)
  • Bence tersi olur. Ekonomi öyle eski kadar sağlam değil. Akp ilk defa seçim ekonomisi uyguladı mesela...
    Bence artar enflasyon beklentisi var çünkü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 5 Zam hayırlı olsun herkese .

Bu hükümet 3 seçimdir aynı yolu kullanıyor . Yok eski ürünlere para verilecek , yok KDV indirimi yapılacak , yok ÖTV indirimi yapılacak .

Basında da büyük hata var , ÖTV indirimi gelecek diye haber yapıyorsun ama bir örnek ver arkadaş . 5.000TL lik ürün 4.950TL ye inecek desene ...

Neyse zaten 5.000TL olan ürünler artık 5.250TL oldu , şimdi %1 ÖTV iner , 5.200TL ye alırsınız ;)
  • yine mi zam yeter artık ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.