Şimdi Ara

Yeni Expansion'ın Normal Paketinin Level Boost Vermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde bilirsiniz her yeni expansion geldiğinde level boost hediye ederdi blizzard. Yani paketin içinde gelirdi diyeyim hediyeden çok. Ama şuan shadowlands paketlerinin içinde heroic ve epic versiyonu alınca veriyor sadece.

Bu sizce de çok rahatsız edici değil mi? Çünkü Basic olarak gösterilen paketin fiyatı 40 usd ve bu fiyat geçmişte çıkan paketlerin fiyatının aynısı ve eskiden level boost verirken artık vermiyor.

Neden böyle birşey yaptılar diye sormayacağım çünkü neden yaptıkları açık, sırf o boost için insanlar tercih edecektir 60$'a satılan paketi lakin yapılan olay bana epey koydu. Yeni paket çıktığında bir hevesle pre order'ımı verir boostumu basar karakter dizilimine bir yeni karakterimi daha eklerdim eksik classım varsa. Şimdi ise bunun için ekstradan 20 dolar daha vermek gerekiyor.

İyice bunalttı bu çakallıklar artık, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

(Sitemim aslında şu, madem boost verilmiyor geçmişte çıkan expansionlara göre fiyat daha uygun olabilirdi diye düşünüyorum, hem aynı fiyata sat hem paketin içinden özellik çıkart, üzdü gerçekten.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Kasım 2019; 1:27:41 >

• bu forumda genelde eski tayfa takıldığından 20 tane max level karakterleri olduğundan pek ses çıkaracak biri çıkmaz. şahsen benim bile boostlar birikti kullanacak klass vs. yok. hatta geçen ork-priest mi boostlasam dedim trollüğüne.
  • Muhtemelen lvl leri düşürdük o sebepten beleş boost vermiyoruz diyeceklerdir.

Aylık para al üstüne yama parası al oh ne ala...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun kendilerince soyle; millet yeni kullandigi wow account haricinde wow account 2 acip 40$ fiyatla 60$ boosta sahip oluyordu.Akillarinca boyle cozduler,tipik blizzard.

ekstra olarak %75 daha hizli lvl 50 oluyoruz lvl 120 kiyasla.Yani tek expansion ile 10-50 lvl yapilacak.Bu yaptiginiz neydi simdi ? seklinde sorulunca boyle cevaplar verilecektir muhtemelen :).

Isin asli su boost eskiden 40$ simdi 55$ olmus.5$ daha ucuz :).

(wow3,wow4 ile daha cok boost alinabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bottomset -- 3 Kasım 2019; 11:52:19 >
  • activision demiştir bak ben her sene bir COD yapıyorum millet havada karada satın alıyor. sormadan sorgulamadan 6 saat oynanış ve single player bir oyun taş çatlasa 2 kez

bitirirsin aynı şeyi. sonra multisi filan eminim ki adamlar bir wow kadar kod programlama emek v.s de uğaşmıyordur. bu konuda bilmeden yorum yapıyorum programcı değilim yada oyun yapımcısı ama

bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın.

sonra ayrıca yine activision demiştir. şimdi senin de vazgeçemeyen sabit büyük bir kitlen var.. oyunda sadece para kasıp oynayan 10 tane hesaba tek tek aylık para ödeyip

(multibox ki oyunda acaip çoğalmaya başladı) gold kasıp para kazanma amaçlı (oyun iyi kötü hikaye olmuş olmamış sallamayan) adamlar sen ne yapsan cukka alıyor. e bir de zaten token sistemin

var adamlar biriktirip game time balance v.s satacağına sana versin işte. koymaz onlara demiştir yani. bunları biz biliyoruz da bu adamlar bilmiyor mu? adamlar da biliyor.

yani kısacası bu olayda avrupa amerikalının sesi çıkmaz ama ekonomik anlamda geliri düşük ülkelerin oyuncuları 3 kuruşu hesaplayıp yaşadığından sorgular.

• World of Warcraft:Burning Crusade fiyatı:39.99'du ve Boost'u da yoktu.
    World of Warcraft:Shadowlands fiyatı:39.99 ve Boost yok.

Olması gereken 5 ek paket sonra oldu Boost verilmemesi çok normal zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Kasım 2019; 12:33:0 >
  • boot olayı wod preorder ında gelmisti. 40 euro olan paket 45 olmustu. simdi ise eskisi gibi 40 eurodan satıyorlar. boost+mount isteyenler 55 veriyor şu an yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

bu forumda genelde eski tayfa takıldığından 20 tane max level karakterleri olduğundan pek ses çıkaracak biri çıkmaz. şahsen benim bile boostlar birikti kullanacak klass vs. yok. hatta geçen ork-priest mi boostlasam dedim trollüğüne.
    valla öyle daha 110 boost u duruyor hatta silinen carlar kısmında bile bir dünya car var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.