Şimdi Ara

yeni fabia mı yeni corsamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oliwer

sevgili kardeşim clio III de bakın derim. 1.2 extreme quickshift 26500 e veriyorlar. kalite açısından corsayla aynı hatta daha da üstün. 2006 yılının arabası.

1.2 motor o arabayı kaldırır mı yaw. en az 1.4 lazım
  • corsa tabiki.
    fabia 4 yıldızda kaldı.
    Bu zamanda 4 yıldız hiçte iyi değil
    corsa ise 5 yıldızlı.
  • İksini de test et bence.

Skoda yıllık bakım fiyatları itibariyle ucuzdur. Bir önceki aracım 1.2 Fabia'ya yıllık bakımda 100 lira öderken aynı motora sahip Corsa aracı olan hocam 272 YTL ödedi.
  • Corsa bencede ama benzn yerine dizel düşün derim...
  • o arabaların ikiside o parayı haketmiyor.en donanımlıları seçtin sanırım.volkswagen artık sorunlu araçlar üretiyor tüm vw lerde kronik problemler var opelde parça çok ama çok pahalı.sana toyta yarisi tavsiye ederim.herşeyiyle 10 numara bir araç kendi sınıfında.
  • fabia roomtere benziyor bence eski fabia tip olarak daha iyiyiydi bu ikisi arasından corsa derim
  • Tabii ki Corsa
  • şu an 26000 ytl ye; 6 ileri tiptronik vitesli , 4 havayastıklı ,abs ebd li, otomatik klimalı , direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü ses sistemli, yol bilgisayarlı 1.3, 95 beygir motorlu 3 yıl teknik, 12 yıl paslanmazlık garantili, mitsubishi colt alabiliyorsunuz.

incelemenizi öneririm.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Aralık 2007; 13:19:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

şu an 26000 ytl ye; 6 ileri tiptronik vitesli , 4 havayastıklı ,abs ebd li, otomatik klimalı , direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü ses sistemli, yol bilgisayarlı 1.3, 95 beygir motorlu 3 yıl teknik, 12 yıl paslanmazlık garantili, mitsubishi colt alabiliyorsunuz.

incelemenizi öneririm.

hayırlı günler.

Colt'un motor hacmini 1298 yapsalardı da bir alt sınıftan MTV ödenseydi, 1.6 araba ile aynı vergiyi ödemek hoş değil. Bir de bagajı küçük...
  • tüm 1.4 arabalar aynı kaderi paylaşıyor ne yazıkki.

1.600-1.800 ler için düzenleme var.

bence 1000-1300 seviyesi 1000-1400 e çıkarılmalı.

1.3 araba sayısı az ama 1.4 hemen hemen her model de var.

bagaj ufak ama sınıf standartlarında.

jazz hariç bu sınıfta her hb aracın bagajı hemen hemen aynı ölçüde.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Aralık 2007; 14:09:38 >
  • HOCAM FABİADA TİP YOK BEE ARABAYI BOZMUŞLAR
  • fabialar benim çok hoşuma gidiyor sınıfının en konforlu aracı bence
  • ikisi arasindan tabikide corsa
  • Corsa daha mantıklı geliyor,en azından piyasası var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

fabia roomtere benziyor bence eski fabia tip olarak daha iyiyiydi bu ikisi arasından corsa derim

roomstere benzeyince noluyo onu anlamadım...

aracların önleri tamamen aynı fakat arkası bambaska..ayrıca roomster acaip tatlı bi arac ben olsam doblo kango gibi araclar alacagıma onu alırım cam tavanı falan mükemmel...
  • bence de corsa dizel
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

tüm 1.4 arabalar aynı kaderi paylaşıyor ne yazıkki.

1.600-1.800 ler için düzenleme var.

bence 1000-1300 seviyesi 1000-1400 e çıkarılmalı.

1.3 araba sayısı az ama 1.4 hemen hemen her model de var.

bagaj ufak ama sınıf standartlarında.

jazz hariç bu sınıfta her hb aracın bagajı hemen hemen aynı ölçüde.

hayırlı günler.

Yeni Fabia'da 300 litre bagaj hacmi var. Colt'un 220 diye biliyorum, "hemen hemen aynı" demek haksızlık olur bence...

80 litre hacim bir valiz demek.
  • Opel corsa peugeot 207 ve clio 3 birbirine tip olarak çok benzeyen arabalar farklı bir tarz düşünenlere şiddetle tavsiye ederim...
  • ben de bir forum açmıştım,corsa-polo ,fabıa,ıbıza ve g.runto ile ilgili.arkadaşların da dediği gibi en iisi bir gün içinde en iki otomobili test edersen daha rahat karar verebilirsin.ben de araç alcağım için bu araçların hepsini test ettim.kullanım olarak corsa-g.punto bana göre daha iyi geldi.seat spor bir hava katıyor(bu süspansiyonlarının da sert olmasından kaynaklanıyor ),vW polo ve fabıadan aynı tepkileri aldım.
    senin sorduğun soruya gelince eğer iki araca kadar geldiysen corsa derim.1,4 enjoy...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.