Şimdi Ara

yeni fabia mı yeni corsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sonunda eleyerek iki arabaya düştüm
    yeni fabia ya da yeni corsa istiyorum
    corsa 1.4 enjoy fiyat 29.391
    1.4 fabia ambient 29.165
    siz olsanız hangisini alırsınız. yani fabia tip olarak daha hoşuma gidiyor ama teknik olarak hangisi iyidir.
    ve bu fiyatlar yıl sonu aralıkta falan ne kadar düşer.
    şimdiden teşekkürler

• donanıma bakmak lazım ama corsa daha oturaklı görünüyor.
  • corsa
  • fabia bana çok kalitesiz hissi verdi içine oturduğumda özellikle kapı kolları tam bir fiyaskoydu benim baktığım en baz donanımıydı galiba ama 2008model bir arabanın o kadar kalitesiz olmasını yadırgadım doğrusu
  • ben fabiayı begendim sahsen bu ikisi arasında fabia derdim..(siyah rengi)
  • İkisi de Alman teknolojisinin ürünü. Opel'i GM'in Almanya'daki merkezi tasarlıyor. Fabia'yı ise yine Almanya'da VW grubu tasarlıyor.

İkisinin de daha eski modellerini kullananlar memnun. Aynı fiyata verdiği donanıma bakmak lazım bence. Bir de Opel, yetkili servis dışı bakım alternatifleri konusunda daha yaygın. İkinci eli de daha yüksek.
  • aynı gün içinde mümkünse ikisini de test et, elbet birini daha çok seversin...
    corsa daha şirin görünüyo gözüme
    fabia ise daha tok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisini de test edin, hangisini beğenirseniz onu alın. Eğer ikisini de beğenirseniz, hangisinde daha çok indirim yapıyorlarsa onu alın. Eğer indirim yapmıyorlarsa Fabia'yı alın 226 liranız cebinizde kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 25 Kasım 2007; 2:10:54 >
  • yıl sonunu bekliycem ama fiyat ne kadar düşerki sizce.
    küçük sınıf bir araba bu kadar pahalı olmamalı. neredeyse 30 milyar . çok fazla gerçekten. 1-2 bin ytl düşer sanırım aralık sonu.
  • sevgili kardeşim clio III de bakın derim. 1.2 extreme quickshift 26500 e veriyorlar. kalite açısından corsayla aynı hatta daha da üstün. 2006 yılının arabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 25 Kasım 2007; 17:59:59 >
  • ben 1.4 motor istiyorum. fabia ya da corsa
  • fabiada şu an kampanya var.fiyatlar uygun..Bakın derim..Fabia 1 gömlek daha iyi corsadan..Corsa kullanıyorum şirkette..yoll tutuşu berbat..güven vermiyor..ama iç dizaynı iyi..sürüşü konforlu...az yakıyor..ama içi biraz dar..
  • fabia
  • skodada gercekten cookk iyi kampanya var kacırma derim...
  • Küçük otomobil sınıfındaki “en büyük otomobil” olan yeni Skoda Fabia, Alman “Bild am Sonntag Gazetesi”nce sınıfının en iyi aracı seçilerek, “2007 Yılı Altın Direksiyon” ödülünü kazandı.

alıntıdır..
  • çok tezat görüşler var. fabia için biriniz sınıfının en iyi arabası diyor, diğeriniz çok kalitesiz olduğunu söylüyor.
    ben arabadan anlamadığım için gidip baktığımda belki bana fabia çok kaliteli gelecek. kullanan yok mu hiç aranızda. fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum.
  • EuroNCAP ta fabia 3 veya 4 yıldızda kaldı.Corsa 5 yıldızlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yağmurlu

çok tezat görüşler var. fabia için biriniz sınıfının en iyi arabası diyor, diğeriniz çok kalitesiz olduğunu söylüyor.
    ben arabadan anlamadığım için gidip baktığımda belki bana fabia çok kaliteli gelecek. kullanan yok mu hiç aranızda. fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum.

Corsa kullananlar topiki var. Markalar/Opel bölümünde.

http://forum.donanimhaber.com/m_8141948/mpage_30/tm.htm
  • Bu ayki AutoCar ı incelerseniz Fabia için rakiplerine fark atan bir profilde olmadığı ve en iyi olamayacağı yazıyor.

Ben olsam Corsa tercih ederdim ikisi arasından.. Fakat karşılaştırmaya Clio III de dahil olursa Clio derim
  • fabia derim bende . vede fabia olursa kesinlikle siyah alma . diğer tüm renkler çok daha güzel oluyo fabiaya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.