Şimdi Ara

Yeni Facebook Profilimin İçine Ettim, Sizde Etmeyin DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Facebook profilinde bildiğiniz gibi paylaşım alanının üzerinde yanyana sıralı 5-6 fotoğrafınız duruyor.

Ben giden fotonun yerine yenileri otomatikman geliyor diye o minik fotoların üzerinde sağ üstte bulunan çarpıya bastım bir kaç tanesinde, bu sefer o bölüm tamamen yok oldu

Nasıl geri getirebilirim, bileniniz var mı?

• Link var mı?
    Görmek istiyoruz şu yeni dizaynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Link var mı?

http://www.facebook.com/about/profile/

Linkteki video'da gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breathex

quote:

Link var mı?

http://www.facebook.com/about/profile/

Linkteki video'da gözüküyor.

Alıntıları Göster
    eyvallah...
    güzele benzio aslında...

• quote:

eyvallah...
    güzele benzio aslında...

Alıntıları Göster
    Rica ederim.

Konu hakkında fikri olan yok mu?
  • quote:

Rica ederim.

Konu hakkında fikri olan yok mu?

Alıntıları Göster
    Ben geçtim yeni profile. Gayet hoşuma gitti. Ama arkadaşın problemi nasıl çözülür bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Ben geçtim yeni profile. Gayet hoşuma gitti. Ama arkadaşın problemi nasıl çözülür bilmiyorum :)

Alıntıları Göster
    evet yeni görünüm güzel.ama arkadasın sorununu nasıl halletcez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O Bölümü nasıl silebiliriz bizimle paylaşırmısın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

ben de şeyi merak ediyorum..Acaba arts , music diye bölümlere ayırmış onların profildeki sıralarını değiştiremez miyiz?..Mesela ben music i en başa philosopy i en alta almak istiyorum..Değiştirme imkanı var mı?
  • quote:

Yeni Facebook profilinde bildiğiniz gibi paylaşım alanının üzerinde yanyana sıralı 5-6 fotoğrafınız duruyor.

Ben giden fotonun yerine yenileri otomatikman geliyor diye o minik fotoların üzerinde sağ üstte bulunan çarpıya bastım bir kaç tanesinde, bu sefer o bölüm tamamen yok oldu

aynısını bende yaptım.tamamen gitti daha geri gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Yeni Facebook profilinde bildiğiniz gibi paylaşım alanının üzerinde yanyana sıralı 5-6 fotoğrafınız duruyor.

aynısını bende yaptım.tamamen gitti daha geri gelmiyor
    Geçmiş olsun arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

ben de şeyi merak ediyorum..Acaba arts , music diye bölümlere ayırmış onların profildeki sıralarını değiştiremez miyiz?..Mesela ben music i en başa philosopy i en alta almak istiyorum..Değiştirme imkanı var mı?

üp
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

quote:

üp

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim.

@orkunby, benim gibi oradaki ufak fotoların üzerine mouse'u getirdiğinde, fotonun sağ üst köşesinde çıkan çarpı işaretine sürekli basarsan o bölümden eser kalmaz

• quote:

Bende araştırdım onu, şu an için değiştirme imkanı yok.

Milyonlarca dolarlık Facebook yazılım güncellemelerinde her seferinde mantarlıyor. Her yeni dizaynında mutlaka önemli bir çok şeyi eksik bırakıyorlar, olacak iş değil.
  • quote:

quote:

Bende araştırdım onu, şu an için değiştirme imkanı yok.

Milyonlarca dolarlık Facebook yazılım güncellemelerinde her seferinde mantarlıyor. Her yeni dizaynında mutlaka önemli bir çok şeyi eksik bırakıyorlar, olacak iş değil.

Alıntıları Göster
    40 milyar $ değerindeki bir web sitesi bunu ortada bırakacak değilya. Er geç düzeltmesini yapar, eğer ortada bir sorun varsa!

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

40 milyar $ değerindeki bir web sitesi bunu ortada bırakacak değilya. Er geç düzeltmesini yapar, eğer ortada bir sorun varsa!

Alıntıları Göster
    Aynısını bende yaptım yabancı forumlara falanda baktım ama bir çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Aynısını bende yaptım yabancı forumlara falanda baktım ama bir çözüm bulamadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar canınız sıkmayın her derdin dermanı var..

Aynı hatayı kendimde yaptım ve yeni profile geçiş yaptım..Ama değiştirmek istedim sizler gibi...

Hesap Ayarlarından Hesabınızı dondurun Sebebi tekrar döneceğim seçeneğini işaretleyin Şifrenizi onay kodunu yazın Hesabınız donduktan 1-2 dakika sonra tekrar aktif hale getirin Hesabınızın eski haline kavuştuğunu göreceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_kaya1 -- 8 Aralık 2010; 22:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_kaya1

Arkadaşlar canınız sıkmayın her derdin dermanı var..

Aynı hatayı kendimde yaptım ve yeni profile geçiş yaptım..Ama değiştirmek istedim sizler gibi...

Hesap Ayarlarından Hesabınızı dondurun Sebebi tekrar döneceğim seçeneğini işaretleyin Şifrenizi onay kodunu yazın Hesabınız donduktan 1-2 dakika sonra tekrar aktif hale getirin Hesabınızın eski haline kavuştuğunu göreceksiniz..

Alıntıları Göster
    o resimler tamamen silinmiyor değil mi sadece orada görünmüyorlar ? öyle ise ben tek tek sileceğim de oradan .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

o resimler tamamen silinmiyor değil mi sadece orada görünmüyorlar ? öyle ise ben tek tek sileceğim de oradan .

Evet tamamen silinmiyorlar sadece orada görünmüyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.