|
Yeni Falken Ziex ZE310 Ecorun (14. sayfa)
-
-
ze 310 deneyimlemedim daha. ziex 914un gelismis hali diye yaziyorum.
ziex 914 u 2 takim aldim. Uzun uzadiya anlatmayacam
Lastik enteresan bi sekilde islak zeminde kurudan daha iyi yol tutuyor.
yagmurun iyice yikadigi asfaltta zamk gibi yapisiyor ani frende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden ikisinde de dediğinizin tam tersini yaşadım. Üstelik 2 farklı araçtaki deneyimim. Sabun gibi kayıyor ıslakta...
-
Bende katılıyorum. Kesinlikle doğru ıslakta kurudan daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses durumu nasıl arkadaslar ?
Uğultu felan yapiyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 9 Mayıs 2021; 0:55:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: eloqNeden ikisinde de dediğinizin tam tersini yaşadım. Üstelik 2 farklı araçtaki deneyimim. Sabun gibi kayıyor ıslakta...
Bilemedim simdi tam tersini savunmuşsunuz.
aklima tek gelen acaba ebat farkinda kalite farki mi oluyo ki? y ada aractan mi oluyo sizin araba neydi?
Benim ebatlar 195 55 15 ve 205 55 16 idi.
Ibiza 6 L ve Focus 3.5 ta deneyimledim. ibizayi bilen bilir asiri sert konforsuz suspansiyon sistemi vardir bunun arti yani da yol tutus iyidir.
Focus zaten yol tutusuyla meshur.
Kesinlikle uğultu yok ve kullandığım en sessiz lastik
Nokian/Sava da da 68 desibel kullanmıştım. Falken 67 desibel ve hakkını veriyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Ses durumu nasıl arkadaslar ?
Uğultu felan yapiyor mu ?Otobanda, sıcak asfaltta, taşlı kulu yolda dikkatle dinledim. Kesinlikle sessiz lastik.
-
Rodaj süresi doldu ama değil mi hava koşullarından saklanırken etkilenmesin diye üzerinde bir katman oluyor ince. Rodaj gecince taş atma sorunu epey azaldı, sanırım katmana yapışıyordu. 500/1000 yapmak lazım tam verim için.
Tabi tabi. Testlerimi ee yapmadan önce 600km bekledim. 1000km yi devirdi lastikler.quote:
Orijinalden alıntı: Mhmmd.239
Rodaj süresi doldu ama değil mi hava koşullarından saklanırken etkilenmesin diye üzerinde bir katman oluyor ince. Rodaj gecince taş atma sorunu epey azaldı, sanırım katmana yapışıyordu. 500/1000 yapmak lazım tam verim için.
Eyvallah hocam
Ben sava almıştım almaz olaydım
Değiştirecem artik
Sava ugultu yapiyor sıcak asfaltta bile
Falkene degisecez artik
Yanlis hesap Bağdattan döner
Ben 2011 yılında caddy araçta sava intensa hp 225 45 17 kullanmıştım. Kuru zeminde çok beğenmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Eyvallah hocam
Ben sava almıştım almaz olaydım
Değiştirecem artik
Geçen yıl iş yerinden bir arkadaşıma 225 45 17 ebatlarında intensa uhp 2 aldırdım ve octavia 1.6tdi aracında kullanıyor. Her gördüğünde teşekkür etti bana :) sessiz ve çok iyi tutunuyor demişti ki bu arkadaşım her zaman limitlerini zorlar aracının.
Ayni lastiği aldim ebat olarak
Nasil beğenmiş bunu yahu
Bildiğin ugulduyor lastik
Araci dizel benimki benzinli ondan mi farkedemedi acaba
Sava eskimo s3 almıştım ben kış serisi yazlık hiç kullanmadım zaten. Falken de e-pptt avm özgür jant lastik var en uygun fiyat genelde orda oluyor ve sorun cıkmadı bende ordan aldım tavsiye ederim.
WW sonucta alman taban yalıtımı epey iyi oluyor hocam zaten uğultu yapan lastikle de pek hissetmezsiniz bence.
Sen onu gel vw kullanan bizlere sor :)quote:
WW sonucta alman taban yalıtımı epey iyi oluyor hocam zaten uğultu yapan lastikle de pek hissetmezsiniz bence.
Beni dizel den soğutan vw oldu. Benzinli aldık onda da camlardan rüzgar sesi davlumbaz içinden bolca yol sesi ile bitirdi bizi..
Hele ki octavia camdan rüzgar sesi 80km hızda başlıyor.
Vw'nin yalıtım ile işi yok.
Ciddi misiniz 🤨😮 Hyundai Elantra var 2018 model 140 dan önce rüzgar sesi yok 4 bin devirlere doğru da motor sesi hissediliyor. Taban yalıtımı da falkenlerle epey iyi artık. 67/68 desibel lastikle kullanmak lazım ama tabi 70/71 uğultu yapıyor içerde. Şuan dediğinize çok şaşırdım. 😮
Passat Octavia alan satan vurulan dolu memlekette caddy nin bile kitlesi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 9 Mayıs 2021; 19:2:34 >
Bir tane 2006 model bir 2009 model caddy tdi Dsgquote:
Ciddi misiniz 🤨😮 Hyundai Elantra var 2018 model 140 dan önce rüzgar sesi yok 4 bin devirlere doğru da motor sesi hissediliyor. Taban yalıtımı da falkenlerle epey iyi artık. 67/68 desibel lastikle kullanmak lazım ama tabi 70/71 uğultu yapıyor içerde. Şuan dediğinize çok şaşırdım. 😮
Passat Octavia alan satan vurulan dolu memlekette caddy nin bile kitlesi var
Bir tane 2009 1.4 tsi kullandık.
2012 1.2 tsi devam ediyoruz.
Ben arkadaşımın toyota corolla dizel aracına bindim benzinli sandım siz düşünün.
Megane 4 dci. Edc iş yerimde 250 adet var. İş dışı sürekli kullandım. İlk bindiğimde benzinli sandım ve yalıtımı a hayran oldum. Sonra baktım araç dci çıktı :) gittim sattım tsi jettamı bende Megane 4 dci edc aldım.
Benzinli araca geçme nedenim vw dizlerin sıfır yalıtımlı araçlardır. Sonradan döndük yine reno ile. Adamlar yalıtım çok önem vermiş ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X