Şimdi Ara

Yeni Falken Ziex ZE310 Ecorun (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
8
Favori
100.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir de gerek yok kışlık lastik kullanmaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Hangi sebeple gerek yok dediniz acaba?
    İzmir 7 derecenin altını çok sık gören son yıllarda don ve kar gören bir il. Merak ettim kış lastiği kullanım şartlarını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmir’de ihtiyac olduğunu düşünmüyorum hocam, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken ZIEX ZE310 EcoRun 205/55 R16 2020 testi ;

https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm

Premium diye satılan 500-600TL lastiklerin önünde.. Kış lastiğinide biraz geliştirselerde kışlıkta da falken alsak.

• Arkadaşlar 2013 Ford Fiesta Titanium için Falken 185/65R15 ZE310 almayı düşünüyorum.

Yetkili bayii 330 lira diyor. Bu ebatlarda tavsiye ediyor musunuz?

İstanbul'da yaşıyorum kışı da bu lastiklerle geçirmeyi planlıyorum.

• Dün itibariyle 2016 Fiat Egea aracıma Falken ZIEX ZE310 EcoRun 205/55 R16 lastik alarak aranıza katıldım.

İlk izlenimlerim güzel 5 yıllık Bridgestone Turanza ER300 lastiklerden geçtim. ER300 lerde güzel lastiklerdi Falkenler de fena değil gibi sıfır lastik avantajlarını yaşıyorum şuan başarılı mı değil mi 1-2 sene sonra belli olur. Falkenin avantajı verdiğin paranın hakkını ödüyor. Fazlasını verir mi zamanla göreceğiz.

• 185/65/15 için Ze310 bakıyordum. Ben bakarken fiyatlar dolar geri çekildiği halde 290-300 lira bandından 350-380 lira bandına tırmanmış. Şaka gibi. Güncel alan var mı?

@shyne hocam aldınız mı siz? Aynı ebattan bakıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2020; 20:8:40 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aynen döviz artmasa petrol düşse dahi indirim yapılmıyor. Devlete kiziyoruz ama firmalarımız devletten beter..herhangi bir üründe belirli bir zaman geçmesi zam sebebi oluyor. Aslında ben döviz artışını şirketlerin bizim şirketlerin durmadan zam yapmasına bağlıyorum döviz kendini bizim piyasaya adapte ediyor🤣 yerli diye tercih ediyordum ama firsatcilklarina tahammül edemiyorum 3 takım falken almıştım fakat birdaha alacağımı sanmıyorum.

• Bir önceki seri ziex modelini 3 sene 50 bin kmdir kullanıyorum. 205/55/16 ebatlı. F/P olarak çok memnun kaldım. Bu yeni seri ze310 eskisine kıyasla nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hayır almadım, erteledim o işi. Fırsat, indirim mindirim olursa belki alırım.

Bir de açıkçası daha konforlu bir lastik arayışındayım. Falken pek konforlu değil diye okudum. Nokian Wetproof lastiğini araştırıyorum. Aracım hiç konforlu değil maalesef. Belki lastik seçimiyle az da olsa konfor sağlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 3 Aralık 2020; 16:16:3 >
  • ZE310 ecorun birkaç aydır kullanıyorum, sessizlik bakımından güzel ancak enine asfalt geçişleri ve yamalardan geçişlerde eskimiş efficientgrip performance ye göre biraz vuruntulu. ebat 195/60r15 Her yerde etiket değerleri ıslak zemin A tüketim E görünüyordu ancak aldığım lastiklerin etiket değerleri A - C ve 67db

Sessizlik bakımından memnunum. Şimdiye kadar belirgin bir zaafiyetini görmedim.

Yeni Falken Ziex ZE310 Ecorun
  • gkhnck33 G kullanıcısına yanıt

bende 205/60 r16 falken bakıyorum, keskin çukur-kasis gibi geçişlerde konforu nasıl acaba? yumuşak hamurlumu? bu tür keskin darbeleri biraz absorbe ediyormu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Aralık 2020; 17:27:7 >
  • Kullandığınız lastik nedir bilmiyorum ama bana goodyear efficientgrip performance den sonra çukur ve kasis geçişleri daha fazla hissediliyor gibi geldi. çok konforsuz değil ama önceliği konfor beklentisi olana göre biraz sert gelebilir. cinturato p1 kullanmıştım aynı araçta onunla sertlik bakımından aynı gibi ama pirellide 3. senenin sonunda buz üstünde gibiydim. Ayrıca bu 2 lastiğe göre falken daha sessiz. yol sesi epeyce azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnck33 -- 23 Aralık 2020; 16:21:53 >
  • gkhnck33 G kullanıcısına yanıt

anladım hocam çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnck33

ZE310 ecorun birkaç aydır kullanıyorum, sessizlik bakımından güzel ancak enine asfalt geçişleri ve yamalardan geçişlerde eskimiş efficientgrip performance ye göre biraz vuruntulu. ebat 195/60r15 Her yerde etiket değerleri ıslak zemin A tüketim E görünüyordu ancak aldığım lastiklerin etiket değerleri A - C ve 67db

Sessizlik bakımından memnunum. Şimdiye kadar belirgin bir zaafiyetini görmedim.

İnternette her yerde E gözükürken lastik üzerindeki etiket nasıl C nasıl oluyor

• 2016 model Opel Astra aracımda fabrika çıkışlı 225/45 17 Michelin Primacy 3 lastikler var,henüz 30 bin km de olmasına rağmen lastiklerin tabanı demir gibi sertleşti,zaten sert süspansiyonlu bir araç olduğu için lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum,aklımda Falken Ziex Ze310 Ecorun ve Lassa Driveways var.Falken sessiz ve yumuşak olduğu için dikkatimi çekiyor ancak balans tutmama sorunu yaşayanlar olmuş.Lassa Falken'den 100 lira daha pahalı ancak sert ve sesli olduğu söyleniyor,hangisini almak daha mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

İnternette her yerde E gözükürken lastik üzerindeki etiket nasıl C nasıl oluyor

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Alıntıları Göster

Kendi sitelerinde de C görünüyor şu an. Birkaç hafta kadar önce her yerde E gözüküyordu. Acaba bu ebat revizyon mu gördü?

• Muhtemelen küçük bir değişiklik olabilir.

• andios kullanıcısına yanıt
    abartsaydınız. don ve kar neredeymiş izmirde kuru soğuktan geçilmez. ocak’ın ilk iki haftası aşırı soğuk yapar o kadar. şubatla birlikte hava ısınmaya başlar. siz hangi dünyanın izmirinde yaşıyorsunuz ben de bunu merak ettim.

izmirde yaz tak geç. tabi siz de haklısınız zira sizler olmasanız bu kapitalist düzen nasıl para cukkalayacak. cebinizden boşuna kışlık lastik masrafı çıkıyor benden söylemesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.