Nokian wetproof benim de ilgimi çekiyor ancak çatlama şikayetleri var,siz nokian larla kaç km yaptınız ve lastikler nasıl durumda? |
Yeni Falken Ziex ZE310 Ecorun (11. sayfa)
-
-
Lastikleri yazın aldım çok km yapmadım henüz, belki 3-5 bin km anca olmuştur. Kış lastikleri var şu an Nokian marka.
Wetproof kullandığım süre boyunca hızlı girilen virajda yatması (esnemesi) haricinde bir sıkıntı görmedim. O da zaten uç bir durum aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet İzmirliler yine yaz lastiği ile kara karşı yolda sınav verdiler :) spilde mahsur kalanlar.. Onlarca düz yolda kazalar. 15dk karın getirdiği durum.
Ne gerek var izmirde kış lastiğine dersen spilin başında ailenle mahsur kalırsın. -
Kar yağdığı 15 dk da Ne işin var spilin basinda ? -
Öyle demeyin hocam. İzmirliler kara hasret. Gözü dönen spile koşuyor napalm :D -
Yamanlara çıksınlar hocam ;) -
"kış lastiğine ne gerek var canım, şunun şurasında kışın bitmesine ne kaldı "
falkenin üretim tarihine nereden bakılıyor? 4 haneli bi ibare göremedim.
-
4 haneli yoktu. 8 haneli vardı FW160820 gibi bişeydi. diğerinin de sonu 0920 idi. adam 2020 8. 9. hafta lastiklerini yollamış. iade ettim -
5.hafta 2021 üretimi tanesi 300 tl den 4 adet 185/65/14 86H bende aldım. Lastik gerçekten çok çok yumuşak ve sessiz. Performansını, yıpranma durumunu artısını eksisini ileride bu mesajı editleyerek yazarım.
-
İnternetten mi yoksa yerel bayiden mi aldınız hocam? Güncel üretim tarihli bulmanız çok iyi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: krtkartal5.hafta 2021 üretimi tanesi 300 tl den 4 adet 185/65/14 86H bende aldım. Lastik gerçekten çok çok yumuşak ve sessiz. Performansını, yıpranma durumunu artısını eksisini ileride bu mesajı editleyerek yazarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada'dan aldım. Ürünün sayfasında da 2021 üretimi diyordu.
-
-
Bende 195 65 r15 ölçsündeki Elantra ma kışlıkları haftaya çıkarıp falkenleri takacağım sessizlik ve yol tutuş için almıştım. Değerlendirmenizi bekliyorum. 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okudum, okudum, lastik iyi mi değil mi, kullanılır mı kaçılır mı çözemedim. Kimisi çok memnun, 10 km kullanmış, kimisi hiç memnun değil 40bin yapmış. Arada objektif yorumlar da var tabi, haklarını yemeyelim. Bir de şöyle bir şey var, paylaşayım: www.tyrereviews.com2020 Tyre Reviews Ultimate Summer Tyre Test - Tyre Reviews and Testshttps://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ne istediginize bagli.
Lastik 1. Sinif olsun derseniz degil. Orta halli bi lastik.
310 u kullanmadim lakin ziex 914 2. takim olarak aldim memnunum. 310 da 914 un gelismis hali oldugundan yaziyorum.
Fiestasi olan bi arkadasima da aldirdim. O da memnun.
Frenleme viraj islak zemin hepsinden memnunum.
Az biraz yol sesi var ama rahatsiz etmiyor. Aractan araca degisir tabi.
Lastikler eskiyince eger fiyatlari abartmazlarsa 310 u hic dusunmeden yine alirim.
Premium kalitede bi beklentide degilseniz alin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20
2007 Audi A 6 için aldım.Ben de lastik bayisiyim.Bu vesile ile biraz bilgi vereyim.Aracın orjinalinde Continental vardı.Çok ciddi kilometre yaptım.Bunlar eskidiğinde tekrar alacaktım ama çok ciddi fark vardı,fakat o arada Michelin Primacy çok uygun bir fiyata buldum.2010 yılı civarı idi ve Conti'den ciddi ucuzdu.Ancak düşük kilometre aldım.3.set için o dönem piyasaya yeni giren Marshall MU 12 aldım.Tam bir fiyat/performans lastiği idi.Hatta kışlıkları da Marshall aldım.4.Set için de Marshall alacaktım,Falken'i gördüm ve bunu aldım.İzlenimlerimi yazarım.Bu arada lastik konusunda yardımcı olabileceğim bir konu var ise yazabilirsiniz.
-
ben de '16 a4 için bunun 16 jant olanını aldım geçen hafta. bende de orjinal conti ecocontact5 vardı. en ucuz contiecocontact6 ile arasında adet başına 300 tl (500 vs 800 tl) olunca ben de falkeni tercih ettim. daha önce kullandım falken, şu anda kışlıklarım da falken. belki biraz hızlı bitebilir ama performansından memnunum ben.
-
205-55-16 4 yazlık lastik setini cuma günü sipariş verdim. Umarım hepsi 2021 üretimidir. Hepsiburada'dan Özbek Otomotiv' den satın aldım.
Edit- Bugün lastikleri teslim aldım. 1221 üretimi gayet yumuşak lastikler. Yarın lastikçide taktırıp balans ayarlarını yaptıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maury -- 19 Nisan 2021; 18:54:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X