Şimdi Ara

Yeni fan alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. İşlemciye fan alacağım bütçem 70-150 -+ 20 tl. İşlemcim belli 8320 amd yani bildiğiniz alev topu oyun amaçlı alacağım sağlam uzun ömürlü bir soğutucu istiyorum çok abartı işelerim yok ancak ısınmasını istemiyorum. Kısacası orta segment en iyi fanları yazarmısınız. Eğer bu fiyata sıvı soğutma varsa o da olabilir.

hyper 212 - 212x - 412 s arasında ne gibi farklar var ?

Lİnk atarak yorum yazarsanız sevinirim .

• Hocam FX işlemci için uygun ayrıca çokta iyi yorumlar almış;http://goo.gl/ChR0v7
  • EagleOfAbhazya kullanıcısına yanıt
    hocam o güzel de 412 varmış şuan indirimde o kafama yattı.

Ayrıca arkadaşlar akasa viper R model fanı bulabileceğim en uygun fiyat nedir yani 3 (öne 2 arka egsoza 1) olması koşulu ile 3 tane fan düşünüyorum sizce en uygun fiyatı nedir ?. Eğer hyper 212 - 212x - 412s e de olursa bunlardan 2 tane alıp takmak istiyorum 3-4 derece daha farkediyormuş .

Son olarak kasam imzamda yazdığı gibi Thermaltake Element T zaten üzerinde 20 cm 2 fan mevcut ama sanki çalışmıyorlarmış gibi geliyor bana. Yani çok az üflüyor sizce 20 cm başka bi fan alsam o kadar fark edermi. Veya ön panele 20 cm lik mi 2 tane akasa viper R mi daha iyi olur ?

Lafı fazla uzatmadan yurtdışı sipariş olayını bilen kısa ve öz anlatım yapabilecek veya yapılmış konu var mı ?

• Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    yokmu bilen birisi
  • Sessiz olsun diye düşük devirli büyük fan kullanmışlar
    Son yıllarda kasa üreticileri bu trendi izliyor.

Kasanızdaki fanlar : 200 x 200 x 20 mm silent fan (800rpm, 14dBA)
    Üstteki büyük egzoz fana hiç boşuna ellemeyin,
    Yerine takabileceğiniz Cooler Master Mega Flow 700 rpm, Xigmatek XLF 20 cm 800 rpm var
    Bunlar hiç fark yaratmaz, boşuna 50 TL niz gider
    Önde içeri çeken tek büyük fanı 2x14 cm fanla değiştirebilirsiniz
    İşlemci soğutucusu ve Hdd için daha iyi olur
    Dediğiniz gibi Viper veya Viper R olabilir ama bu sefer fan kontrolcü kullanmazsanız ses artacaktır.

İşlemci soğutucusu henüz almadıysanız ilk dediğiniz CM HYPER 412S (Bimeks den) veya buna alternatif
    Vatan stoklarına yeni giren yine aynı ayarda güzel bir soğutucu olan

ZALMAN CNPS10X OPTIMA - 118 TL (Ankara Sincan mağazasında stokta)
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/zalman-cnps10x-cnps10x-optima-intel-lga7751155115613662011&am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=71912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 23 Şubat 2014; 5:15:22 >

• Iron Mask kullanıcısına yanıt
    412 Güzel geldi gözüme bimeks de fiyatı düşürmüş.
    Bu linkte de darkkingt var uygun fiyata şimdi kararsız kaldım ? Testlerde darkkingt daha üstün değilmiydi ? ama burda 7755 tüm yazıyor am3+ socket 8320 için uyarmı bilmiyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar hala karar veremdim darkkingt mı 212x mi 212 evo mu yoksa 414 s mi lütfen bu 4 ünün farkı nedir yani tam olarak benim hangisini almam daha iyi olur bu hafta sonu alacağım daha karar veremedim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.