Neyine güveniyor acaba. Yağmur sensörlü lineaları satsında 2 gün sonra herkes silecek hatasından geri getirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: mhecc
Bravo nun ingiltere de 25 gün iade garantisi ile satıldığını biliyor musunuz?Fiat arabaya bu kadar güveniyor yani!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
"questnet" nedir nasıl kullanılır her kullanan Bravo sahibi olur mu vs vs??
Hocam bu bir network marketing olayı.Birinin referansıyla üye oluyorsun sonra sen başka üyeler buluyorsun.Senin bulduğun üyeler de üye buluyor.Bu işlemler zincirleme devam ediyor.İlk üye olurken 550$ veriyorsun (bir ürün satın alınıyor) daha sonra üye olan her 6 kişi için 250$ alıyorsun.Avon Oriflame Herbalife gibi şirketlerin satış sistemiyle aynı.Böyle birşey işte..Para kazanma hızı her geçen zaman artıyor yani.
12. - 13. kişiden itibaren aldığın bedavaya geliyor,fazladan yaptırabildiğin kayıtlarsa kara geçirmeye başlıyor yani..
Mantıklı.
quote:
quote:
quote:
Hocam bu bir network marketing olayı.Birinin referansıyla üye oluyorsun sonra sen başka üyeler buluyorsun.Senin bulduğun üyeler de üye buluyor.Bu işlemler zincirleme devam ediyor.İlk üye olurken 550$ veriyorsun (bir ürün satın alınıyor) daha sonra üye olan her 6 kişi için 250$ alıyorsun.Avon Oriflame Herbalife gibi şirketlerin satış sistemiyle aynı.Böyle birşey işte..Para kazanma hızı her geçen zaman artıyor yani.
12. - 13. kişiden itibaren aldığın bedavaya geliyor,fazladan yaptırabildiğin kayıtlarsa kara geçirmeye başlıyor yani..
Mantıklı.
Tamamen doğru.Zaten herkişinin 12 kişi bulmasına gerek kalmıyor çünkü alttaki üyeler de birilerini bulduğu için yeni üye olan birinin 3-4 kişi bulması bile yeterli olabilir.Ben bu işe yeni girdim şimdilik iyi gidiyor birkaç kişi bulundu.Bakalım hayırlısı..
bi nevi titan zinciri yani yaşş iş bunlar
quote:
quote:
quote:
quote:
Mantıklı.
Tamamen doğru.Zaten herkişinin 12 kişi bulmasına gerek kalmıyor çünkü alttaki üyeler de birilerini bulduğu için yeni üye olan birinin 3-4 kişi bulması bile yeterli olabilir.Ben bu işe yeni girdim şimdilik iyi gidiyor birkaç kişi bulundu.Bakalım hayırlısı..
quote:
Orjinalden alıntı: ortmeNN
Burada alışveriş var, ama titan farklı bir olaydı.Bu olayı ilk duyanlar hep şüpheyle karşılıyor normal olarak, ama tanıtım cd sini izledikten sonra olay değişiyor.Bu şirket 98 de kurulmuş gittikçe büyüyor.Olimpiyatlarda futbol şampiyonalarında formula 1 de sponsorlukları var.Ben bu sistemden umutluyum zaten baya iyi gidiyor şu anda..Neyse topic teki konuyu fazla dağıtmak istemiyorum,dağılan kısım için de özür dilerim.
abi ben de konuyu dağıtmak istemiyorum zaten bi questnet topic acacam artık ama birşey eklemek istedim.arkadaşlar questnet tamamen yasal tum dunyada.zaten mhecc dediği gibi birsuru sponsorlukları var uluslararası organizasyonlarda.hem bunlar yaş işler olsa ben hacettepede muhendislik okuyan biri olarak ve hacettepede tıp okuyan bir arkadaşım başta bu işe girmezdik.zaten bu işe genelde kafası basan universite öğrencileri giriyor.
quote:
quote:
Burada alışveriş var, ama titan farklı bir olaydı.Bu olayı ilk duyanlar hep şüpheyle karşılıyor normal olarak, ama tanıtım cd sini izledikten sonra olay değişiyor.Bu şirket 98 de kurulmuş gittikçe büyüyor.Olimpiyatlarda futbol şampiyonalarında formula 1 de sponsorlukları var.Ben bu sistemden umutluyum zaten baya iyi gidiyor şu anda..Neyse topic teki konuyu fazla dağıtmak istemiyorum,dağılan kısım için de özür dilerim.
Arkadaşlar konu nereye gelmiş Saadet zinciri filan bravodan bahsedelim
bizim kafamız basmıo mu yani lutfen konusmalarına dıkkat et.. bende ögretmenim
quote:
Orjinalden alıntı: ugursanda
abi ben de konuyu dağıtmak istemiyorum zaten bi questnet topic acacam artık ama birşey eklemek istedim.arkadaşlar questnet tamamen yasal tum dunyada.zaten mhecc dediği gibi birsuru sponsorlukları var uluslararası organizasyonlarda.hem bunlar yaş işler olsa ben hacettepede muhendislik okuyan biri olarak ve hacettepede tıp okuyan bir arkadaşım başta bu işe girmezdik.zaten bu işe genelde kafası basan universite öğrencileri giriyor.
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ugursanda
hacettepe mühendislikten mezun biri olarak , bence hiç bulaşma hemen çık o işten yoksa sonra çoook
Arkadaşlar sonunda aracımın fotolarını çektim ve sizlerle paylaşmak istiyorum
T-Jet kullananlar yakıt tüketimlerinden bahedebilirler mi acaba?
daha sedan almaya zaman var daha çocuklar küçük toyoto auris mi alsam diyorum
sonra şimdi araba alma zamanı mı bekle 2009 model alırsın diyorum.
bilmiyorum
vallaha he c sınıfı, tercihler çok sıkıntılı, karar çok zor
bol bol var herkese yeter...
Arkadaşlar 120 beygir Dizel motoru ne zaman gelicek bilgisi olan var mı acaba?
Bayide haziran ortalarına kadar giriş yapması bekleniyor demişlerdi..
Teşekkürler Esmerce. Sanırım dediğin gibi. Çünkü 2-3 hafta önce Fiat bayine fiyat almaya gittiğimde 120 beygirlik için görüşmemiştik ama Haziran ortası gibi yeni parti geleceğinden bahsetmişlerdi.
Haziran ortası ve Temmuz başı gibi otomatik DUALOGIC vitesli fiat bravo'larda gelecek deniliyor...
dynamic versiyonlarda arka park sensörü var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: TheGate
Haziran ortası ve Temmuz başı gibi otomatik DUALOGIC vitesli fiat bravo'larda gelecek deniliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: panelvan
dynamic versiyonlarda arka park sensörü var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: TheGate