Benzer şeyleri bizzat yaşıyorum Mercedes te tıkırdayabiliyor hiçbir pahalı markayı ilahlaştırmanın manası yok.
Bravodaki tıkırtı problemi 5 dakikada hallediliyor , geçen gün vw jetta kullandım (2000 km de ) ufak tefek tıkırtılar ondada vardı. Türkiyedeki yol koşullarında ancak bu kadar sessiz olunabilir.
zaten öyle kronik bir sorun değil çoğu araba da yok
mesala benim arabada hiç yok .
benim arkadasimin citroen c4 u var ve 15000-20000km den sonra bozuk yolda kapilardan gicirtilar ve arka sapkaliktan da ses geliyor,bu bes kapili otolarda galiba bu isler normaldir ama yine de dort kapili sedanlar bana gore ic mekan ses acisindan daha iyidir...mesela linea da bu tur sesleri ben duymadim ki ic mekani bravodan kat kat daha kotu olmasina ragmen cunku arka bagaji acilmiyor ve sapkalilk diye bir sey de yok.sabit oturdugu icin sedanlar daha sessizdir....
arkadaslar,hadi hayirlisi fiat italyada otomatik sanzimani DUALOGIC i satisa cikardi bile .....
görsel açıdan daha güzel bir vites kolu konabilirdi....
Merhaba arkadaşlar sizden birşey rica ediyorum. Bravo kullanıcı kitabında sileceklerin kullanılmasıyla ilgili sayfaları yayınlayabilirmisiniz. Biliyorsunuz linealardaki sileceklerle ilgili davamız devam ediyor. Bravonun kullanma kılavuzuda işimize yarayabilir. Yayınlarsanız bu bizim için avantaj sağlar. Birkaç gün içinde bu birkaç sayfayı resim olarak koymanızı rica ediyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar az önce T-Jet Linea yı test ettim.
Acaba bu araç ile 120hp T-Jet Bravo arasındaki performans farkları nasıldır her iki aracıda kullanmış arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa memnun olurum..
bence bravonun performansı bir kademe linea dan daha iyi
ben biraz bravonun kasasına bağlıyorum
Merhaba arkadaşlar,bende zamanında Yeni BRAVO'yu takip edip almaya niyetlenmiştim.Ayrıca bende KOÇ çalışanıyım, ancak ilk çıktığı dönem maalesef KOÇ AİLEM indirimi yapmadılar BRAVO için bende almaktan vazgeçtim ve beklemeye geçtim,sonra şartlar değişti ve imzamdaki aracı aldım,memnunumda.Ama bir gerçek varki aklım BRAVO'da kaldı ve sonradan KOÇ AİLEM indirimine dahil oldu BRAVO .Geçenlerde Kartal Praktiker'de otoparkta siyah bir BRAVO gördüm aklım gitti gerçekten tasarımı olsun,rengi olsun çok hoş.Tabi kullanmak yada içine oturup incelemek fırsatım olmadı ama gayet kaliteli ve sorunsuz olduğundan eminim.
Herkese İyi Geceler...
Bu arada esmerce seni focus forumundan hatırlar gibiyim yanılıyor muyum yoksa
dıştan bu kadar beğendiğine göre sürsen eminim inmek istemezsin.
belki o zaman biraz daha bekleseydim dersin
quote:
Orjinalden alıntı: StreloK
Merhaba arkadaşlar,bende zamanında Yeni BRAVO'yu takip edip almaya niyetlenmiştim.Ayrıca bende KOÇ çalışanıyım, ancak ilk çıktığı dönem maalesef KOÇ AİLEM indirimi yapmadılar BRAVO için bende almaktan vazgeçtim ve beklemeye geçtim,sonra şartlar değişti ve imzamdaki aracı aldım,memnunumda.Ama bir gerçek varki aklım BRAVO'da kaldı ve sonradan KOÇ AİLEM indirimine dahil oldu BRAVO .Geçenlerde Kartal Praktiker'de otoparkta siyah bir BRAVO gördüm aklım gitti gerçekten tasarımı olsun,rengi olsun çok hoş.Tabi kullanmak yada içine oturup incelemek fırsatım olmadı ama gayet kaliteli ve sorunsuz olduğundan eminim.
Herkese İyi Geceler...
quote:
Orjinalden alıntı: StreloK
Bu arada esmerce seni focus forumundan hatırlar gibiyim yanılıyor muyum yoksa
Selam,
Beni çoğu forumdan hatırlaman mümkün,kendim Corolla kullanıcısıyım.
Bu arada aracın sınıfı gereği Focus-Bravo-Corolla gibi araçlardan daha kaliteli ve geniş bir üretimdir,güle güle kullan.
Ancak Bravo alıpta hayran kalmayan ne bu forumda ne de iş çevremde yok diyebilirim
abimde aldı lav kırmızısı gerçekten çok hoş 1.6 dizel emotion
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
quote:
Orjinalden alıntı: doganslx_93
abimde aldı lav kırmızısı gerçekten çok hoş 1.6 dizel emotion
120 hp multijetler ne zaman çıkıyor bilen var mı?
benim bildiğin Eylül ayında
daha erken çıkabilirdi malum piyasalar kötü
quote:
Orjinalden alıntı: mhecc
120 hp multijetler ne zaman çıkıyor bilen var mı?
arkadaslar,ben t-jet 120 hp bravo almak uzereyim ancak 1.4 16v 90hp olan baz motor da olabilir...aslinda benim almak istedigim t-jet 120 hp lik motor...fakat ilerde bu motor turbolu oldugu icin problem cikaracagini farzederek normal turbosuz motora yoneldim,sanmayin ki daha ucuz olsun diye hayirr!turbolu motorlar ilerde problemli oluyorlarmis diye etrafta soylentiler var ve onun icin t-jetten vazgecmek uzereyim..ne olur 120 hp lik t-jet motoru kullanan bravocular veya lineacilar varsa lutfen soylesinler nasil bir motor oldugunu.aslinda 90hp lik motoru almak istemiyorum ama maalesef bu olumsuzliklar beni ona yonlendiriyor....
fiat bu motoru çıkarmadan önce bir çok testler yapmıştır.
turbosunda hiç bir sorun olmaz biliyorsun aynı sistemle vw grubuda yaptı.
her iki motorda gayet başarılı .
90 bg motor bu kasayı kaldırmaz performans alamazsın bu sefer keşke 120 tjet alsaydım dersin
90 bg deneme sürüşü yaparsan dediklerimi daha net anlarsın
bence 120 t jet ten şaşma .
quote:
Orjinalden alıntı: levis_mk
arkadaslar,ben t-jet 120 hp bravo almak uzereyim ancak 1.4 16v 90hp olan baz motor da olabilir...aslinda benim almak istedigim t-jet 120 hp lik motor...fakat ilerde bu motor turbolu oldugu icin problem cikaracagini farzederek normal turbosuz motora yoneldim,sanmayin ki daha ucuz olsun diye hayirr!turbolu motorlar ilerde problemli oluyorlarmis diye etrafta soylentiler var ve onun icin t-jetten vazgecmek uzereyim..ne olur 120 hp lik t-jet motoru kullanan bravocular veya lineacilar varsa lutfen soylesinler nasil bir motor oldugunu.aslinda 90hp lik motoru almak istemiyorum ama maalesef bu olumsuzliklar beni ona yonlendiriyor....
panelvan kardesim,senin bravon hangi versiyon?t-jet120 bg mi yoksa 1.6 m-jet mi?eger t-jet se lutfen biraz daha fazla acarmisin?yani bu motorla ilgili ozellikleri neler?artilari eksileri neler?bir de senin bravonun bir resmini goremedik resim koysan da bir gorsek ....onceden tesekkurler